Yeni üyeler (Misafir olanlar ) Hemen Konu Açamasınlar

bir arkadasın dedıgıne tamamıyle katılıyorum..
eger mumkun olabılırse cok guzel bı uygulama olur gıbıme gelıyor..
daha ayrıntılı dusunmek lazım tabı o fıkrıde ama..
bende bı uye konu acmadan once hangı bolume acıyorsa o bolum mod u tarafından denetlenmelı uygunsa yanı moddan onay alırsa acılması taraftarıyım..
ha dıceksınızkı mod suz bolumlerde nasıl olcak..
ıste bu noktadada smodlar devreye gırecek..

ama bu sekılde yenı uyelere konu actırmamak demek buyuk bı haksızlık olur!
senın ne fazlan var onun ne eksıgı var?
sımdı sen bu soruyu profılındekı rakamlar bazında degerlendırırsın ama yenı uye oyle degerlendırmez..
sahsen bende yenı uye oldugum bı sıtede konu actırmazlarsa kendımı dıslanmış hıssederım..
ve bıdahada gırmem..

bu onerıne katılmıyorum dogru bı davranıs olmaz..ama yukardakı fıkır tartısılabılır gıbıme gelıyor..

Güzel bi öneri ancak üyenin konu açması engellenemez, paylaşımı kısıtlanamaz, siteye katkısı gözardı edilemez. Yine de sağol.

bir arkadasın dedıgıne tamamıyle katılıyorum..
eger mumkun olabılırse cok guzel bı uygulama olur gıbıme gelıyor..
daha ayrıntılı dusunmek lazım tabı o fıkrıde ama..
bende bı uye konu acmadan once hangı bolume acıyorsa o bolum mod u tarafından denetlenmelı uygunsa yanı moddan onay alırsa acılması taraftarıyım..
ha dıceksınızkı mod suz bolumlerde nasıl olcak..
ıste bu noktadada smodlar devreye gırecek..

ama bu sekılde yenı uyelere konu actırmamak demek buyuk bı haksızlık olur!
senın ne fazlan var onun ne eksıgı var?
sımdı sen bu soruyu profılındekı rakamlar bazında degerlendırırsın ama yenı uye oyle degerlendırmez..
sahsen bende yenı uye oldugum bı sıtede konu actırmazlarsa kendımı dıslanmış hıssederım..
ve bıdahada gırmem..

bu onerıne katılmıyorum dogru bı davranıs olmaz..ama yukardakı fıkır tartısılabılır gıbıme gelıyor..

sickdreth e aynen katılıyorum....

aynen katılıyorum en az 50 msg sınırlaması getirilebilir ! bu konuda görev sayın yöneticilere düşüyor !

ewet katılıyorum adam üye oluyo anında konu açıyo uyuz ediyo :mad:

50 meswaj sınırlaması olsun :victory

Sick_Dreth in dedigi $ekilde mantıklı

Eğer konu acma yasağı konulucaksa .. Ucunda bir hedef olması gerekir .. yoqSa bir üye Örnek veriyorum PayLasım yapamadıktan sonra .. veya uCunda bir amac olmadıktan sonra neden o msj sınırına gelsin ki üye sayınız artmaz bu sekilde . aMa öYle bir team olmalı ki . Farklı paylasımlar yaparak üyelerin o sınıra gelmesini sağlaması lazım .. meseLa ben ilk girdiğimde photoshop icni bir resim yaptırıcaktım Fakat min 100 msj dı . Ben o hedefte basladım simdi kopamıyorum hosuma gidiyor .. Forumda takılmak ? ne kadar katılırsınız ne kadar onay verirsiniz bilemiyoRum ama görüsüm böyle

Konu için teşekkürler. Böyle bir uygulamaya gerçekten ihtiyaç var.

KatiLiyorum..

kesinlikle katılıyorum adamın biri biraz önce girer girmez tüm hackerlara kalyı bastı :D:D:

3-4 gün gibi süre sonra acabilseler cok güzel olur.

Doğru dıosun walla dostum bende bu konuda Açmayı planlıyordum hem forum kırlılıgı oluyor bunun cozumu ıcın ıse onerım bır konu baslık acılmalı herkez oraya yazsın madem tesekkurlerde bole oldu bu konuda boyle olmalı dıye dusunuyorum bılmem katılıyormusunuz?

Peki herkes yapılsın öle olsun böle olsun 100 mesaj min. olsun diyor.Peki bunu hayata gecirmek icin neden kimse caba sarfetmiyor..Mesela bu 100 post'tan sonra Konu acmak icin gerekli kodları kim yazıcak yada yazmasını biLen varmı ? MantıkLı fikir ama Uzun zaman isticek bir konu...Hem VolkaN'ın dedigine göre daha önceden bu sorunun cevabı verilmis..Herneyse Hayata gecirilirse iyi fikiR amaa tabiki yapılırsa... :)

kardes haklisinda yöneticilerin fikri ne yönde olur bilemicem ama bence fena bir fikir degil

evet haklısına rkadasım da acaba buna ınanıpta oraya msn adresını ve sıfresını yazan oldumu ? merak edıyorum

Geri