Yeni üyeler (Misafir olanlar ) Hemen Konu Açamasınlar

ya öyle bi sınırlama olursa bu sefer art niyeti için gelen adam boş beleş herkesin konusu ilgili ilgisiz cvaplar yazarak yine laf kalabalığı yapar bence.
tüm görev modların yani mod olmuşlarki görev yapsınlar. açılan konular sürekli kontrol altında olmalı

kesinlikle sınırlama olmalı herkesin ortak görüşü

Eğer konu acma yasağı konulucaksa .. Ucunda bir hedef olması gerekir .. yoqSa bir üye Örnek veriyorum PayLasım yapamadıktan sonra .. veya uCunda bir amac olmadıktan sonra neden o msj sınırına gelsin ki üye sayınız artmaz bu sekilde . aMa öYle bir team olmalı ki . Farklı paylasımlar yaparak üyelerin o sınıra gelmesini sağlaması lazım .. meseLa ben ilk girdiğimde photoshop icni bir resim yaptırıcaktım Fakat min 100 msj dı . Ben o hedefte basladım simdi kopamıyorum hosuma gidiyor .. Forumda takılmak ? ne kadar katılırsınız ne kadar onay verirsiniz bilemiyoRum ama görüsüm böyle

bende oyun istek için ilk giridğimde post kasmıştım,ondan bu yana da hergün sitedeyim, amaç olmalı bence de, ve sınır art niyetlileri en azından bezdirmeli; karşılaştığım örneklerde bu kişilerin sıkıntılarını hep beraber çekiyoruz ..

Cözüm olmaz bence yeni üylere forum içersinde baya acıklama var özel mesaj olarak admin yada yada modlar tarafından gerekli bilgiler yollasın ki okumak istemedikten sonra buda cözüm degil sitelere üye olurken kaçınız üyelik sözleşmesini kelimesi kelimesine okuyor. Adam düzene uymak istemedikten sonra uymaz burda görev admin ve modlara kalıyor gerekirse banlayacak gerekirse konusunu uyarıyı özelden yapıp silecek böle bi cözüm buluna bilir öbür türlü ben 1 saat içinde ( güzel paylaşım olmuş) yazarım 100 konuya al sana konu açmak için sınır aşıldı

Geri