'Osmanlı Türk düşmanıydı'

icemen

New member
Reaction score
0
beyaz-beyaz.jpg

Cumhuriyet gazetesi yazarı Ümit Zileli Osmanlı İmparatorluğu'nun 'Türk Düşmanı' bir politika izlediği iddiasında bulundu.

Kanal Türk’te yayınlanan Ters Cephe programına katılan Cumhuriyet gazetesi yazarı Ümit Zileli Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde Türk karşıtı bir politika izlediğini iddia etti. Zileli, birkaç yıl önce yazdığı “Osmanoğulları ve Türkler” başlıklı bir yazısını okuyarak “Osmanlı’nın Türk’ü, Türk’lüğü kabul etmeyerek tam tersi Türk düşmanı bir devlet olduğu” iddiasında bulundu.​

İŞTE O KONUŞMA​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• beyaz-beyaz.jpg
    beyaz-beyaz.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 547
ulan gece 2 ye kadar izledim bu programı çok küfrettim bu adama diğer yanındaki salaklara olacak iş değil şimdide kimlik kargaşasına sokmak istiyolar memleketimizde gazetecei yok nerde o hasan tahsinler

Sayın Zileli sevsende sevmesende sen o taş...lardan düştün..

Gemilerin cogu bir insan yuzunden batmistir, deniz yuzunden degil.

bu zihniyet kabeye agızlar dolusu söyer ama burukselden beyaz saraydan dilnemeyi hak sayar insan eger ki ecdadını soyerse ve ecdadına sahip cıkmasa işşte böle sonuçarı olur sadece bir orta doguya bakın

Asla Kat'a

İdda ispat ile mükelleftir ortaya ispat diye çıkarttığınız belgeler bir kaç tane kendini bilmezin söylediği tamamen ( şahsi kendilerine ait yazıları ) ben şimdi buraya yazsam günümüz için uyarlıyorum örneğin desem ki Türkiye Türk düşmanıdır asırlar geçse serverdan hackhell den bu yazım çıkartılsa ve birileri deseki efendim işte Türkiye Türk düşmanıymış kim diyor hh den newwave varmış o böyle yazmış aynen buna benzemiş verdiğin örnekler de sayın zileli bu bağlam da asla katılmıyorum kat'a külliyen yalan bir idda kınıyorum 1400 ün sonlarından bu yana bir kaç tane şair ve yazarın deyişi , söylemi asla koskoca bir impartorluğun özünü , aslını inkar etmesi gibi lanse edilemez bireysel söylemler değil ( politikalar konuşur ) sayın zileli bunları dile getiren bir kaç tane namert asıl Türk düşmanıdır çünkü aslını inkar eden namerttir.

Asılsız bir iddia olmuş

Konuyu dar bir çerçevede alıp, genel ve yaygın bir düşünce yada davranış şekliymiş gibi sunmak, araştırmacı, bilim adamı yada köşe yazarı konumundaki kişilere yakışmayan bir durum. O nedenle bu amcamızı kınıyorum. İşini iyi yapmamış. İşi insanları sinirlendirmek veya laf salatası yapmak ise o işi iyi yapmış.

ya arkadaşlar bunları ciddiye alıp yorum yazmaya değmez. Sadece komik. öyle bir iddia ki ben ölümsüzüm demek kadar imkansız. osmanlı torunlarınının osmanlarından çok çeken bir adamın böyle saçmalaması normal aslında :)

aslında tam zaman....ı milletin kafası karışık bu açılım yüzünden şimdi bunlar osmanlı türk düşmanıydı hatta kürtler yönetimde adil davrandı türkler isyan çıkardı felan da derler.. hey Allah ım neden bizde de halkı yönlendiren objectif aydınlarımız yokki ....?

aslında tam zaman....ı milletin kafası karışık bu açılım yüzünden şimdi bunlar osmanlı türk düşmanıydı hatta kürtler yönetimde adil davrandı türkler isyan çıkardı felan da derler.. hey Allah ım neden bizde de halkı yönlendiren objectif aydınlarımız yokki ....?

oLan içerde böyle 2 soytarıya kaLdı meydan :thumbdown:

Tövbe,tövbe.Çarpılacağız haaa.Osmanlı yokken ben vardım,yani ben Karesioğullarındanım öz be öz Türküm,osmanlıda Türktür,ama birden çok soyları içinde biriktirdiğinden,kendi beyliklerini kurup,devletleştiklerinde ve Anadolu beyliklerinide yıkıp topraklarını,saltanatlarını genişlettiğinden,diğer soylar veya soysuzlar Osmanoğullarının emrine (Tebasına) girdiklerinden,Osmanlı devletinide, kendi adıyla devam ettirdiğinden,Türklüğümüzü unutturma aşamasına gelmişlerdir,hatta saray erkanı,divan erkanı Farsçaya özenmiş,şarkı ve şiirlerini farsça yazmışlar.Bu adamlar Türkçe konuşamıyormuydu? Ulu önder Atatürkün Cumhuriyetimizi kurmasıyla en azından Türk olduğumuzu öğrendik,yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! kendisini Türk olarak kabul edenler için,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

belliki karasioglu beyliğine son veren osmanlı hiç bir zaman o beyliğin torunları tarafında seviilmemiş

cumhuriyet gazetesi=ucuz tuvalet kağıdı..Kendilerince eğleniyorlar işte oturup evde hergün yeni saçmalıklar üretiyorlar..

bu gazeteye para vermeyin vallahi diğer tarafta sorarlar hesabını , ya osmanlıdan daha büyük bir devletimiz oldu mu ?

Avrupa bizden osmanlı yüzünden hala çekiniyor TC yüzünden değil...

Geri