'Osmanlı Türk düşmanıydı'

gulerim bu konuya sadece cahilce yazilmis birsey

Arkadaşlar trafoo haddini aşmıştır ama ona ve ailesine küfrederek onun seviyesine iniyorsunuz kendinize gelin , küfür acizliktir anasını atasını karıstırmayın ...
Tövbe haşa Allah yok dese o onunla Allah arasındadır

Siz imanlı insanlara Kafirun Suresini hatırlatırım lütfen...

Trafo sen de haddini bil , kuranda üç aşamalı şekilde uyuşturucu sarhoşluk veren şeyler yasaklanmıştır , öyleki medine sokaklarından bir karış şarap akmıştır bu yasaktan sonra ...
insanlar mahzenlerindeki şarapları Allaha sığınarak dökmüşlerdir , satmamışlardır dikkatini çekerim kimsenin günahına girmemek için dökmüşlerdir

Bedr , Uhud savaşlarında ordumuz sayıca azdı , su bile yeterli değildi ne şarabı...
Evet Hz. hamza islamla şereflenmeden önce şarap içmiştir , ama o zaman içki haramdır diye bir ayet yoktu , islamın ilk yıllarında insanlar yatsı namazına sarhos geliyor namaz kılarken hos olmayan durumlar gerçeklesiyordu
daha sonra ise içkinin yasaklanması ile bu durumlar düzeldi çok şükür...

Hz Ali ; içki dökülen bir topraktan bir ot yetişse o otu atına yedirmeyeceğini söylemiştir
Alevi sitelerini kontrol ediyorum ve genelde senin gibi gerçek dışı iddiaları var Trafoo
sapkın bir zümreye dahil olman sapkın olman gerektiği anlamına gelmez...

Ulan trafo senin ananı avradını bacını sikerim sen osmanlıya nasıl sarapcı dersın ulaaanananaannnanannannnnnnnnn . Beynını sıktımının beyınsız askerı senın amının kılosunu azaltırım lannnn sozlerını gerı alllllll pezevenkkkkkkkkkk

Sana özelden mesaj attıyorum: Belki okuyamazsın diyerek içeriği hakkında ipucu vereyim. Ne allahını bıraktım kitabını muhammedinede gerektiği duaları ettim ananı bacını zaten biliyorsun....

ağzı olan konuşuyo işte verin elime şunları da ağızlarını dikiyim bitane:/

Ulan trafo senin ananı avradını bacını sikerim sen osmanlıya nasıl sarapcı dersın ulaaanananaannnanannannnnnnnnn . Beynını sıktımının beyınsız askerı senın amının kılosunu azaltırım lannnn sozlerını gerı alllllll pezevenkkkkkkkkkk

Cok ayip etmissin, adam gibi adam ol ve adam gibi düsüncelerini ve bildiklerini paylas.

takvayla olan üstünlük ancak Allah Katındadır, Biz Allah Katında değil Dünya Katındayız ,uçmayın dünyaya dönünnnnnnnnnn ayaklarınız yere bassın ..............

yaşam tarzlarına bakarsan tüm padişahlar bize benziyor çoğu şarapçı beeeee harem desen o biçimmm valla şu parayı buliiimmm padişahlar yanımda sıfır kalır ,harem kuracam beeee havuzuda şarapla doldurummmm...şarapçılık padişahlarlada sınırlı değil Hz.Hamza Şarapçıdır ,şehit olduğundada alkollüydü ziraaa ashabın çoğu şarap içmeden savaş etmezdiiii işte sana gerçekler...

TraFoo usta yine atmissin.

Simdi takvanin hakiki kiymeti tabi Allah katinda ama biz dünyadayiz oda dogru. Dünyada oldugumuz icin takvanin kiymeti var, yoksa ahirette biz takvayi yasayacak halimiz yok. Orada artik bu dünyadaki takvanin meyvelerini yemek kalmis. Tabi yalniz dünyasi icin yasayanlar yada yalniz ahiret icin yasayanlar olamayiz. Cünkü dünyada yasayip fiziken buraya bagliyiz ama bu fiziki baglilikta birgün bitecek, ahiret alemide var. Fazlasini ahirete istemek, dünyadanda helalindan nasiblenmek en dogrusu.

Padisahlarimizdan hepsi alkol kullanirdi bu yanlis, tek aralarindan tek tük kullanipta tevbe ettiklerinden duydum ben.
Harem konusunu yanlis biliyorsunuz. Osmanliyi bu düsünceleriniz ile suclayip, kendi elinizde bu firsatin olsaydi hic kacirmazdim diyorsunuz. Ha bu hataysa, sizde bende yapardim demekle onlarin hatalarin islemekte dogru degil.
Hz. Hamzayi böyle suclamak dogru degil, onlar dünyadayken cennet ile müjdelenenlerdendi. Islama gecmeden Ashab icmislerdir, veya Halifeler, ama Islama gectikten ve Alkolü yasaklayan Ayet geldikten sonra birakmislardir. Bak bu senin icinde bir imkan, adamlar böyle yamik yoldayken Allah onlara ne imkanlar vermis, Halife ve Allah dostu bile olabilmisler.

Allah´tan umudunu kesme cünkü hakketen umudunu yitirenler kaybedenlerdir.

TraFoo usta yine atmissin.

Simdi takvanin hakiki kiymeti tabi Allah katinda ama biz dünyadayiz oda dogru. Dünyada oldugumuz icin takvanin kiymeti var, yoksa ahirette biz takvayi yasayacak halimiz yok. Orada artik bu dünyadaki takvanin meyvelerini yemek kalmis. Tabi yalniz dünyasi icin yasayanlar yada yalniz ahiret icin yasayanlar olamayiz. Cünkü dünyada yasayip fiziken buraya bagliyiz ama bu fiziki baglilikta birgün bitecek, ahiret alemide var. Fazlasini ahirete istemek, dünyadanda helalindan nasiblenmek en dogrusu.

Padisahlarimizdan hepsi alkol kullanirdi bu yanlis, tek aralarindan tek tük kullanipta tevbe ettiklerinden duydum ben.
Harem konusunu yanlis biliyorsunuz. Osmanliyi bu düsünceleriniz ile suclayip, kendi elinizde bu firsatin olsaydi hic kacirmazdim diyorsunuz. Ha bu hataysa, sizde bende yapardim demekle onlarin hatalarin islemekte dogru degil.
Hz. Hamzayi böyle suclamak dogru degil, onlar dünyadayken cennet ile müjdelenenlerdendi. Islama gecmeden Ashab icmislerdir, veya Halifeler, ama Islama gectikten ve Alkolü yasaklayan Ayet geldikten sonra birakmislardir. Bak bu senin icinde bir imkan, adamlar böyle yamik yoldayken Allah onlara ne imkanlar vermis, Halife ve Allah dostu bile olabilmisler.

Allah´tan umudunu kesme cünkü hakketen umudunu yitirenler kaybedenlerdir.

şarap konusunda konuyu uzatmak istemiyorum ama kötü olanı sizdendi demek bir çirkinliktir eğer bizdense bir tane hacı yok yani hepsi bizden o zaman . Zaten ne kadar pislik varsa sizdendir en güzel şeyler bizdendir mantığıyla bir yere varılmaz.

Osmanlı atasını redetmiştir atalarına layık olamamıştır kafirlerden yardım dilemiş kafirleri yüceltmişlerdir. vahdettinin ingilizlere olan mesajları buna bir örnektir.

Tarihte islam Halifeleri içinde ŞARAPÇILIĞI meşhur yezit islamı kirli emellerine alet etmiş olduğu bir gerçektir...

şarap konusunda konuyu uzatmak istemiyorum ama kötü olanı sizdendi demek bir çirkinliktir eğer bizdense bir tane hacı yok yani hepsi bizden o zaman . Zaten ne kadar pislik varsa sizdendir en güzel şeyler bizdendir mantığıyla bir yere varılmaz.

Osmanlı atasını redetmiştir atalarına layık olamamıştır kafirlerden yardım dilemiş kafirleri yüceltmişlerdir. vahdettinin ingilizlere olan mesajları buna bir örnektir.

Tarihte islam Halifeleri içinde ŞARAPÇILIĞI meşhur yezit islamı kirli emellerine alet etmiş olduğu bir gerçektir...

Ilk üc sirasina katiliyorum ve tesekkür buttonuna bastim katildigimdan.

Gerisinde fikir ve düsünce farkliligimiz var.

Mustafa Kemal, Sultan Vahiddüdin Hän´in hem sehzadeliginde ve hem de padisahliginda yaverligini yapmis bir Osmanli subayidir.
Kuvay i Milliyed.--Sadrazam, Mustafa Kemal pasayi padisaha götürmüs ve askerlerin istedigi insan olarak taktim etmistir. Sami Bey ve Harbiye Näziri Sakir Pasa, Mustafa Kemalin Cumhuriyetci oldugunu ve Hanedani devre disi birakabilecegini hatirlamislarsa da, Padisah önemli olaninin Hanedan degil vatan ve devlet oldugunu ifade etmistir.
Sultan Vahidüddin vatan haini degil, vatanin istklali icin tacini ve tahtini terk eden bir vatanperverdir. Bütün gayretlerine ragmen Istanbulu isgalden kurtaramayinca, Kuvay i Milliyeye de köstek olmamistir. Istanbulu terk ettikten sonra, Ingilizler ve Italyanlar, bütün gayretleriyle onun tasidigi hilafet sifatini Anadoludaki Kuvay i Milliye aleyhine kullanmak istemislerse de, Sultan Vahidüdin´in iman kuvveti ve vatan sevgisi buna mani olabilmistir.

Demek sevilmediyse, hain denildiysi, vatani, milleti icin tahtini birakip, Cumhuriyetin kurulmasina müsade etmis. Ayrica hilafet sifatini düsmanlara kullandirmamis. Bizde onun yolunda gidip devletimizde ve milletizde, topragimda anavatanimda zulümlere maruz kalarak sabredip Atatürke de sultanimiz Vahidüdin gibi saygi göterdigimizden ne hakkinca biz seviliyoruz nede hakkinca Atatürk seviliyor. Tek Atatürkü kullaniyorlar, malesef Atatürkü kullanipta Türkiyeme 100 seneden beri zarar verenlere karsi bir yasa daha cikartamadilar. Bu yüzden ne oldugunu bilmediklerimiz bizim her hücremize girip Atatürkün arkasinada saklanip bize yapmadiklari kalmadi. Bizde sabrettik, Allah´im biliyor. Cünkü bizim icin önemli olan Hanedanlik degil, vatan ve milletimizdir, onun icin elimizden geldigi kadar gücümüz yettigi kadar ne vatanimiza nede milletimize hainlik yaptik.

Islamda alkol yasaktir, hangi zamanda olursa olsun, bizim bilmediklerimiz varsa Allah bilir o günahi isleyen varsada hesabini verir. Tek ashabtan o günahi islemis olanlar varsa, Kuran ve hadislere bir etkisi olup, bana bilgi alkol helal diye gelmemistir.

lafın ucundan çekip yayınlıyorsunuz..Türk düşmanı derken ingiliz lere yanaşma politikası yapıldı demek istedi orda..kaçınız programı izlediniz acaba??bi kaç tane adam var özellikle bu konuları açıyorlar..pes doğrusu

Sana özelden mesaj attıyorum: Belki okuyamazsın diyerek içeriği hakkında ipucu vereyim. Ne allahını bıraktım kitabını muhammedinede gerektiği duaları ettim ananı bacını zaten biliyorsun....

efferin sana bakalım son küfür kimde kalacak=)

abdülhamitin masonluğundan emin değilim zira bunu bende kısa bir süre önce öğrendim ve bu konuda araştırma yapacağım elbet.

abülhamitin masonluğu şaibeli olsada masonluğu su götürmeyen 5.murrat var onla idare et şimdilik. abdülhamit konusunda net bir şeyler bulursam fazla bekletmem hemen konusunu açarım....

saiti nursinin ittihatçı olduğunu bilmiyormusun öğretmedilermi????? neyse zaten saiti nursi hakkında kapsamlı bir konu açtım orda ittihatçılığı hakkındada belgeli ispatlı makaleler paylaşacağım ...

saiti kürdiyi burdan takip edin , http://www.hackhell.com/serbest-kursu/643035-bir-karsi-devrim-hareketi-olarak-nurculuk.html

sen kendinide bir araştır dostum

biraz araştırlsa bu tip adamların kimin uşagı olduğu ortaya çıkar aslında

Sayın
Sayın
Sayın Trafoooooooooooo

Allaha ve Onun Peygamberine küfreden adamın artık yazısını okumam,
kendisini kale almam.

zileli ve onun avanesi olan CUMHURİYET GAZETESİ KADAR BU ULKEDE TÜRK VE MUSLUMAN DUSMANI MI VAR?

ZİLELİ TURK DUSMANI ARIYORSAN GECMİŞE NE GİDİYORSUN BAK KENDİ GAZETENE...

GAYET ACIK GORURSUN..

Eli Olan Herkes Yazi Yaziyo , ağzı olan herkes konuşuyo , bilgisi olan herkes susuyo çünkü korkuyo !!! >Gerçekler sadece bunlar...

Osmanlı Türk düşmanı,Osmalı Cumhuriyet düşmanı,Osmanlı zalim,Osmanlı dinci,Osmanlı Osmanlı Osmanlı.....Heyyyyyy.Kimin ne b.k olduğunu herkes biliyor,renginizi açık edin artık,Osmanlı Türk düşmanıymış,Türk düşmanı olan asıl sizin gibi tarihini inkar edip,Ülkeyi bölmeye çalışan,tarihini yıkmaya çalışan şerefsizlerin ekmeğine bal süren ve bundan rant sağlayan insanlardır.

yani böyle düşünmeye itten ne onu merak ettim

doğru sölemiş osmanlılar ülkeyi sattılar resmen helal olsn ümit zileliye

Geri