'Osmanlı Türk düşmanıydı'

osmanlı kimseye rum türk kürt diye hitap etmezdi Türklük kürtlük bile 1800 lerden sonra başladı , yani yalanın ispatına bu yeter de artar bile...
osmanlıda halk müslim ve gayrimüslim diye adlandırılırdı ve eşittiler ...
halk Türkçe konuşurdu , bilimdili arapçaydı , sanat dili farsçaydı...
şimdi siz dersiniz niye Türkçe değildi diye , değildi çünkü o çağlarda teokratik yaşam baskındı tüm dünyada kuran arapça olduğu için arapça ilim dili oldu
eğer osmanlı dediğiniz gibi bir devlet olsaydı 100 yıl bile ayakta duramazdı...
osmanlı dine cok saygılıydı bedevi kültürün etkisinde kalan aleviler Hz ayşe , ebubekir ömer osman gibi yüce zatlara sövüyorlardı , osmanlı da cezayı kesti sizin karın ağrınız burdan geliyor
zaten ittihat ve terakkide alevi oluşumuydu başta abdülhamite karsı sonra sabotey oldu...
ama ne olduysa aleviler rahat etmedi bugün chp de alevilerin oyundan baska nesine sahip çıkıyor ...
konu sanırım bitmiştir....sn.ümit zileli ve bizim söylediğimizi kabul ve ikrar etmişsin...o kadar...
bu arada alevilere niye çamur atmışsın onu da anlamış değilim...

tabii ki, ona şüphe yok...ama sıralamaya sokulduğunda yakın tarih ecdadımız hükümranlığına girmiş bulunmaktadır...bunda da kötü birşey yoktur, kabullenmek gerek...

İyide çakma müslümanlar, takkıyeciler, devşirmeler Cumhuriyetimizi kabullenmiyorlarki............

Görüyorsun şahit oluyorsun her fırsatta Cumhuriyetimize Ordumuza Atatürke Devrimlere kusuyorlar düşmanlık yapıyorlar....

ister osmanlı ister selçuklu fark etmez eğer benliğime düşman olmuşsa yeni bir devlet kurarız..............bozulanlar yıkılanlar düşenler dönenler bizden değildir........

İyide çakma müslümanlar, takkıyeciler, devşirmeler Cumhuriyetimizi kabullenmiyorlarki............

Görüyorsun şahit oluyorsun her fırsatta Cumhuriyetimize Ordumuza Atatürke Devrimlere kusuyorlar düşmanlık yapıyorlar....

ister osmanlı ister selçuklu fark etmez eğer benliğime düşman olmuşsa yeni bir devlet kurarız..............bozulanlar yıkılanlar düşenler dönenler bizden değildir........
haklısın, sonuna kadar....ama kurmuşuz işte profil resmindeki ulu önder sayesinde....sorun o değil..

SORUN ŞU AN EMANET BIRAKILAN YÜCE TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE NE KADAR SAHİP ÇIKABİLİYORUZ?NE KADAR KORUYABİLİYORUZ?

CEVAP: HİÇ....

BİR ZAMANLAR SESİ KESİLEN...YERALTINA ÇEKİLEN...ANCAK KENDİSİNE HAİN EMELLER VASİYET EDİLENLER, MEMLEKETİN BÜTÜN KALELERİNİ ZAPTETMİŞ DURUMDA....İÇLER ACISI YANİ...

gündem olmak isteyen insanlar... azıcık tarih okumuş olsaydı osmanlının belli bir ırkı temsil etmediğini anlardı...

sallandırıp budaklandırmayagerek yok delını bırı bı tas attı kuyuya 40 ksıı cıkaramaz sımdı...

tarihi meb yayınlarından ögrensek böle olur hangimiz gidipte cumhurbaşkanlıgı arşivlerine baktık hangimiz gidipte genelkurmay başkalıgı arşivlerine baktım hiç birimi birileride gidip bakmıs ama işine gelmemiş gercekler kendi istediklerini yazmıs gelmiş bizde burada osmanlı türkün dostumuydu düşmanımıydıyo tartışıyoruz ki biz daha 1945 ile 70arasını bilemiyoruz

abdülhamit mason değilmiydi??? ittihat ve tarakkici saiti nursi alevimiydi???

abdülhamit mason değildir kardeşim.Hayatı masonlarla mücadeleyle geçmiş bir insandı.Mason olsaydı Filistin'i Yahudilere satar zengin olurdu(satın almak istemişlerdi).Bediüzzaman a attığın iftiraya cevap bile vermek istemiyorum.Bu arada bu yazdığın forumdaki en Alçak mesajındı,bu saçma iddiaya cevap yazarken bile utanıyorum..

abdülhamit mason değilmiydi??? ittihat ve tarakkici saiti nursi alevimiydi???

Ne 1. ne de 2. abdülhamid mason değildir , sait nursi ise ittihat ve terakkici değildi çünkü ittihat ve terakki türkçülüğü savunuyordu sait nursi ise kürttü ümmetçiliği savunuyordu...
öyle ki atatürkün kendisine mebusluk teklifini geri çevirmiş bir insandır

"kıçınızdan element uydurmayın" :durdurun:durdurun:durdurun

abdülhamit mason değildir kardeşim.Hayatı masonlarla mücadeleyle geçmiş bir insandı.Mason olsaydı Filistin'i Yahudilere satar zengin olurdu(satın almak istemişlerdi).Bediüzzaman a attığın iftiraya cevap bile vermek istemiyorum.Bu arada bu yazdığın forumdaki en Alçak mesajındı,bu saçma iddiaya cevap yazarken bile utanıyorum..

abdülhamitin masonluğundan emin değilim zira bunu bende kısa bir süre önce öğrendim ve bu konuda araştırma yapacağım elbet.

abülhamitin masonluğu şaibeli olsada masonluğu su götürmeyen 5.murrat var onla idare et şimdilik. abdülhamit konusunda net bir şeyler bulursam fazla bekletmem hemen konusunu açarım....

saiti nursinin ittihatçı olduğunu bilmiyormusun öğretmedilermi????? neyse zaten saiti nursi hakkında kapsamlı bir konu açtım orda ittihatçılığı hakkındada belgeli ispatlı makaleler paylaşacağım ...

saiti kürdiyi burdan takip edin , http://www.hackhell.com/serbest-kursu/643035-bir-karsi-devrim-hareketi-olarak-nurculuk.html

V. Murat, (21 Eylül 1840-29 Ağustos 1904), 33. Osmanlı Padişahıdır. 1876 yılında 93 gün saltanat sürmüştür. V. Murat 21 Eylül 1840 tarihinde İstanbul’da doğdu. Babası Sultan Abdülmecit, annesi Şevkefza Kadın Efendi’dir. Annesi Çerkezdir. Sultan V. Murat, çocukluğunda ve gençliğinde iyi bir eğitim gördü ve Fransızca öğrendi. Okumaya çok meraklı olduğundan dolayı, Fransa’dan kitaplar getirtir ve sürekli olarak okurdu. Edebiyata karşı çok ilgiliydi. Aralarında Ziya Paşa ve Namık Kemal’in de olduğu devrin bir çok şairi ile yakın dostluk kurmuştu. Yabancı kültürlerin etkisi altında kalan Sultan V. Murat, piyano çalardı. Batı müziği stilinde besteler bile yapmıştır. Avrupalı prenslerle dost olmuş, onlarla mektuplaşmış olan Sultan V. Murat, yerli ve yabancı gazeteleri etrafından eksik etmezdi.

Sultan Abdülaziz ile beraber çıktığı Avrupa seyahati sırasında Avrupa’yı yakından görüp hayran kalmış olan Sultan V. Murat, bu gezi sırasında İngiltere’de tanıştığı Gal Prensi (sonradan İngiltere Kralı olan VII. Edward) ile yakın bir dostluk kurdu. Gal Prensinin tesiri altında kalıp mason olan Sultan V. Murat, çok müsrif ve ihtiras sahibi bir insandı. Padişah olmak için amcasının ölümünü beklediğini açıkça söylerdi.

Sultan V. Murat, tahttan indirilen Sultan Abdülaziz’in yerine 30 Mayıs 1876′da padişah oldu. Ancak, Osmanlı İmparatorluğu’nu kurtarmak için Meşrutiyetin kurulmasını isteyen, bu düşünce ile tahta güvendikleri bir hükümdar getiren aydınların umudu yine kırılmıştı. 93 gün kaldığı Osmanlı tahtından 31 Ağustos 1876 günü indirildi. 28 yıl daha sarayda yaşayan Sultan V. Murat, 29 Ağustos 1904 tarihinde vefat etti ve annesi Şevkefza Kadın Efendi’nin Yeni Camiideki türbesine defnedildi.

Evet gerçekten 5. murat mason olmuştur ama mason olacak insanlarda aranan şartlar dindar olmasıydı ve o sıralar asıl emelleri bilinmiyordu zaten osmanlıdaki tek mason padişahtır o sebeple de tahtta fazla kalamadı zaten yasam tarzına bakarsanız bizden çok size benziyor
alevilere laf atmadım sen alevi olduğundan osmanlıdüşmanlığı beslediğini söyledim

sen 5. muratı diyorsun CHP nin tamamı mason özellikle izmir milletvekili arıtman ve eşini araştır karsına ne cıkacak
Rahsan-Ecevit çifti , Süleyman demirel çifti , Atatürkten bu yana ilk kez mason olmayan bir cumhurnbaskanımız var ...

osmanlı ümmetçi bir devletti bunu söylemem sizin osmanlı türk düşmanıydı tezinizi destekliyorum anlamına gelmez osmanlı türke ya da baska bir ırka düşman değildi islam bayraktarı bir ülkeydi
kuran ırkçılığı yasaklar üstünlük takvayla olur der osmanlı da bunu baz almıştır

takvayla olan üstünlük ancak Allah Katındadır, Biz Allah Katında değil Dünya Katındayız ,uçmayın dünyaya dönünnnnnnnnnn ayaklarınız yere bassın ..............

yaşam tarzlarına bakarsan tüm padişahlar bize benziyor çoğu şarapçı beeeee harem desen o biçimmm valla şu parayı buliiimmm padişahlar yanımda sıfır kalır ,harem kuracam beeee havuzuda şarapla doldurummmm...şarapçılık padişahlarlada sınırlı değil Hz.Hamza Şarapçıdır ,şehit olduğundada alkollüydü ziraaa ashabın çoğu şarap içmeden savaş etmezdiiii işte sana gerçekler...

takvayla olan üstünlük ancak Allah Katındadır, Biz Allah Katında değil Dünya Katındayız ,uçmayın dünyaya dönünnnnnnnnnn ayaklarınız yere bassın ..............

yaşam tarzlarına bakarsan tüm padişahlar bize benziyor çoğu şarapçı beeeee harem desen o biçimmm valla şu parayı buliiimmm padişahlar yanımda sıfır kalır ,harem kuracam beeee havuzuda şarapla doldurummmm...şarapçılık padişahlarlada sınırlı değil Hz.Hamza Şarapçıdır ,şehit olduğundada alkollüydü ziraaa ashabın çoğu şarap içmeden savaş etmezdiiii işte sana gerçekler...

wallahi bilader sana artık söyleyecek söz bulamıyorum, sen öteki tarafta helalleşirsin bu kişilerle, Allah ıslah eylesin seni daha ne diyeyim... şunu da belirtmeden edemeyeceğim harem hakkında bir yorum yapamazsın çünki haremin içine hiç kimse giremememiştir.. kapıları yabancılara kapalıdır.. ve senn o özendiğin avrupalılar gibi bir harem de değildir burası.. zevk sefa yeri değil yani..

abdülhamitin masonluğundan emin değilim zira bunu bende kısa bir süre önce öğrendim ve bu konuda araştırma yapacağım elbet.

abülhamitin masonluğu şaibeli olsada masonluğu su götürmeyen 5.murrat var onla idare et şimdilik. abdülhamit konusunda net bir şeyler bulursam fazla bekletmem hemen konusunu açarım....

saiti nursinin ittihatçı olduğunu bilmiyormusun öğretmedilermi????? neyse zaten saiti nursi hakkında kapsamlı bir konu açtım orda ittihatçılığı hakkındada belgeli ispatlı makaleler paylaşacağım ...

saiti kürdiyi burdan takip edin , http://www.hackhell.com/serbest-kursu/643035-bir-karsi-devrim-hareketi-olarak-nurculuk.html

masonların son zamanlardaki taktiği de bu.İşine gelmeyenlere mason vatan haini diye kestirip atıyolar.Allah tan millet uyandı da inanmıyor artık bu masallara(Bi kaç tane Saf dışında..Onlarda bir gün hidayete erer inşaallah...)

masonların son zamanlardaki taktiği de bu.İşine gelmeyenlere mason vatan haini diye kestirip atıyolar.Allah tan millet uyandı da inanmıyor artık bu masallara(Bi kaç tane Saf dışında..Onlarda bir gün hidayete erer inşaallah...)

bu masonlar mazoşistmi kendilerine zarar versin? masomlar kendi kendilerini hiç odaklarmı???? şimdi bir düşün bakalım hem sen hem ben bu masonlara karşı iyi niyet taşımıyoruz pekiii bundan masonun ne çıkarı var?????? her şey aleyhineee masonlar o kadar aptallarmı ?? o kadar aptalsalar onca tarihe nasıl yön verdiler?

bu masonlar mazoşistmi kendilerine zarar versin? masomlar kendi kendilerini hiç odaklarmı???? şimdi bir düşün bakalım hem sen hem ben bu masonlara karşı iyi niyet taşımıyoruz pekiii bundan masonun ne çıkarı var?????? her şey aleyhineee masonlar o kadar aptallarmı ?? o kadar aptalsalar onca tarihe nasıl yön verdiler?

mason masonum demez bu ülkede.Kafanı biraz çalıştırırsan anlarsın.Şuanda mehdinin zuhuru ile birlikte türkiyede masonluk bitti hemen hemen.Böyle bir durumda Türkiyede yapılabilecek en büyük karalama ''o-bu-şu masondur'' şeklinde olur.Bu saçmalıklara kimse inanmasada ne kadar kişiyi kandırırsalar kardır..Sen osmanlıya mason,dine kölelik demeye devam et,masonların istediği bu zaten.Neyse boş durma yeni şaçmalıklar paylaşmaya devam belki 3-5 safı daha kandırırsın da mason abilerinin gözüne girersin:wink:

Ulan osmanlı devletıne hakaret etmiş ama allah c.c. Onu ıslah eylesın ınsallah. Dogrusunu ogrenırde osmanlının ne kadar kıymetlı bır devlet oldugunu anlar.

saçmalamış gerizekalı...ulan bu adamlara da aydın yada yazar diyolar ya ...deli oldum...

Ulan trafo senin ananı avradını bacını sikerim sen osmanlıya nasıl sarapcı dersın ulaaanananaannnanannannnnnnnnn . Beynını sıktımının beyınsız askerı senın amının kılosunu azaltırım lannnn sozlerını gerı alllllll pezevenkkkkkkkkkk

İmansız senin kelleni vursam cihat etmiş olurum ...
Senin gibi müslüman lar içine girmiş fitneci daha görmedim ben ...
Allah senin gibi müslüman düşmanı din düşmanı şeytanın maşalarından bütün İslam alemini ve müslümanları korusun ... Sarfettiğin cümlelerin ne müslümanlıkla nede Türklük le hiç bir alakası yok ... Mason lar bile bu sarfettiğin aşağılık iftiraları sarfetmiyorlar ...
Nasıl bir insansın , bu güne kadar türkiye de nasıl barındın hala anlayamıyorum :S:S
Seninde hesap günün gelecek elbet ...

Geri