v_k
New member
milli mücadeleyi yapan o osmanlının subaylarıydı askerleriydi , Türkiye Cumhuriyeti Osmanlının gömlek değiştirmişidir , osmanlının teokratik yapısından dolayı atıp tutuyorsunuz , o insanlardan nasıl helallik alacaksınız
İmansız senin kelleni vursam cihat etmiş olurum ...
Senin gibi müslüman lar içine girmiş fitneci daha görmedim ben ...
Allah senin gibi müslüman düşmanı din düşmanı şeytanın maşalarından bütün İslam alemini ve müslümanları korusun ... Sarfettiğin cümlelerin ne müslümanlıkla nede Türklük le hiç bir alakası yok ... Mason lar bile bu sarfettiğin aşağılık iftiraları sarfetmiyorlar ...
Nasıl bir insansın , bu güne kadar türkiye de nasıl barındın hala anlayamıyorum :S:S
Seninde hesap günün gelecek elbet ...
nanse değil lanse...aslında temel olarak doğru bir kanıdır. osmanlının son 300 yılı içerisinde türk bir yöneticisi bile olmamıştır. hatta bir çok isyan türk isyanlarıdır. dikkat ederseniz osmanlının yıkılışından sonra türk düşmanlığı devam etmiş ve hatta o zamandan kalan türk düşmanmları halen şuan başımızdadırlar ve bizi yönetmeye devam etmektedirler. fakat osmanlının türk düşmanı olarak bu şekilde nanse edilmesi doğrumudur orası tartışılabilir.