XP'de Maximum Performans

arkadaşım, SP2 de problem çıkarmaz demişsin ama çıkarıyor. SFC /SCANNOW komutunu yazınca hiçbir soru sormadan dosyaları değiştirecek diyorsun ama dewamlı SP2 cd si tak uyarısı geliyor. XP cd si işe yaramıyor. belliki iyi test etmemişsin..

zagorakis' Alıntı:
arkadaşım, SP2 de problem çıkarmaz demişsin ama çıkarıyor. SFC /SCANNOW komutunu yazınca hiçbir soru sormadan dosyaları değiştirecek diyorsun ama dewamlı SP2 cd si tak uyarısı geliyor. XP cd si işe yaramıyor. belliki iyi test etmemişsin..

9.348 kişi içinde bi sende sorun çıkmış normaldir.Demekki çok iyi test etmişim yazmadan önce :)

milletin bilgisayarını kontrol ettinmi? uygulayıp uygulamadıklarını biliyomusun?!! insanlar sadece mesajlar hanesinde 1 mesaj dahha fazla olsun diye yazıp duruyolar.. bilgisayarım açılırken bir sürü hata mesajıyla açılıyor, bir şey paylaşacaksan, paylaşmadan önce iyi dene, çıkabilecek sorunları ve yapmamız gerekenleri detaylı olarak anlat.. Cok guzel test etmissin bravo!!

milletin bilgisayarını kontrol ettinmi? uygulayıp uygulamadıklarını biliyomusun?!! insanlar sadece mesajlar hanesinde 1 mesaj dahha fazla olsun diye yazıp duruyolar.. bilgisayarım açılırken bir sürü hata mesajıyla açılıyor, bir şey paylaşacaksan, paylaşmadan önce iyi dene, çıkabilecek sorunları ve yapmamız gerekenleri detaylı olarak anlat.. sorunumun ne oldugunu soracagın yerde ukalalık yapıyorsun.. Cok guzel test etmissin bravo!!

"Bu adımda ise birçok insanın ÇOOOK İŞE YARIYOR dediği ama benim şimdiye kadar hiçbir işime yaramayan SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİ kapatıcaz.Bazıları sistem geri yükleme hizmetini aynı norton goback gibi çalıştığını sanmakta ve geri yükleme noktasını seçtiğimizde o tarihteki ayarlara geri döndüğünü sanar.Ancak bir çökme durumunda sistemin bununla kurtarıldığı efsaneleri dilden dile dolaşmaktadır :) Bu özellik fazla bi işe yaramamakla beraber hem performansınızdan çalmakta hemde sabit disklerinizde bolca yer işgal etmektedir! Benim tavsiyem BİLGİSAYARIM'a sağ tıklayın ÖZELLİKLER'i seçin ve SİSTEM GERİ YÜKLEME sekmesine gelerek BÜTÜN SÜRÜCÜLERDEKİ SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİ KAPAT kutucuğunu işaretleyin ve hem
işlemcinize hemde sabit diskinize bir iyilik yapın."

dostum teşekkür ederim güzel paylaşım lakin sşstem geri yükleme konusundaki görüşlerinde sana katılmıyorum çok faydasını gördüm.

zagorakis' Alıntı:
milletin bilgisayarını kontrol ettinmi? uygulayıp uygulamadıklarını biliyomusun?!! insanlar sadece mesajlar hanesinde 1 mesaj dahha fazla olsun diye yazıp duruyolar.. bilgisayarım açılırken bir sürü hata mesajıyla açılıyor, bir şey paylaşacaksan, paylaşmadan önce iyi dene, çıkabilecek sorunları ve yapmamız gerekenleri detaylı olarak anlat.. sorunumun ne oldugunu soracagın yerde ukalalık yapıyorsun.. Cok guzel test etmissin bravo!!

Güzel kardeşim kimsenin bilgisayarını kontrol etmedim ama burda bak 19 sayfa olmuş yazılanlar, herkes çok işe yaradı çok saol kardeş gibisinden laflar yazmışlar. Olmadıysa yapma sende ne yapim canım kardeşim..

ne dememizi beklersin harikasın bunları bende bazılarını biliyordum

zagorakis' Alıntı:
sadece sende sorun var bencede :D ben yaptım bişey olmadı pc performansı arttı hatta bidaha dene istersen :cool:

Abi çok Teşekkürler Hemen Deniyecem.....

sağolasın kardeş faker 1. adımda sp1 vede sp2 cd lerini takdığım halde yeniden dene butonu çıktıııı neden acabaaaa ????? 1. adımı uygulayamadım yaniii

Arayanına Wintolls.net serial numarası

arkadaslar wintolls.net 21 gunluk bi program ve 21 gun sonra bitcek hepinizinki işte ilacını veriyorum repte istemiyom :) aha numara

2606079888-YVAH3937BS5W3MR

Arayanına Wintolls.net serial numarası

arkadaslar wintolls.net 21 gunluk bi program ve 21 gun sonra bitcek hepinizinki işte ilacını veriyorum repte istemiyom :) aha numara

klas bir calisma :)

Geri