XP'de Maximum Performans

sawolasın kardeş işime yarayacaktır eminim

Tycon önce emeklerin için varol saol ama iyiki sistem geri almayı kapatmakta tereddüt yaşayıp söylediğini yapmamışım.Zira reboot ettiğimde süpriz bir durumla karşılaştım.Sorunu Güvenli kip te sistem geri yüklemeyle düzeltebildim..Haberin ola

ben regvac kullanmayın derim bazen yanlıs onarım yapıyor basınıza is acmayın.en sağlamı ccleaner temizlik icin bire bir .program kaldırmak icinde revouninstaller tavsiye ederim.ve bir de makinanızda deepfreeze kurulu ise baska hic birseye gerek kalmaz,antivirüs bile kullanmanıza gerek yok arkadasın dediği gibi isletim sisteminde var olan bazı programcıkları devre dısı bırakmanızda fayda var.Sistem geri yüklemeyi kapatmayın bence bazı zamanlar ise yarıyor.makinayı kasan yoran yegane faktörlerden bir tanesi güncel olarak calısan programlardır bunların basında da antivirüsler gelir saygılarımla

aga çok sağol.şu an aynen dediklerini uyguluyom.sistem geri yükleme hakkındaki düşüncelerine aynen katılıyom.iptal ediyorum.şimdilik iyi gidiyor.teşekkürler....

Allah Senin Yüzünü Her Zaman Güldürsün Dostum.ellerin Dert Görmesin

ne kadar teşekür etsek azdırrrrrrrrrrrrrrr saolasınnnnnnnnn

teşekürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaslar biraz araştırma yaptım hızlı xp felan melan... piyasada bir sürü prog. var......
acaba hangisi en iyisi dior insan kendine....
ama lisanslı tek prog buldum.. diğerleri nin lisansı felan yok.... lisanslı oluşu ilgimi çekti.....
şimdi diorum lisanslı prog. un adı _____speederxy_____ die bişi.....
siz ne düşünüyorsunuzzzz... bence lisanslı oluşu avantaj kazandırıyorrrr ... yani sanırım.... yorumlarınızı beklicemmmmmm................... buarada bazı prog. lar arasında bazı firmalar kıyaslama yapıyor .. eger böyle prog. lar arsında kıyaslama yapılmışşsa ve bunu bilen varsa değerlendir meyi buraya koysun.... demek istediğim bir hackhell üyesi olarak tüm hackhell arkadaslarımın en iyisini hakettiğimizdir... bu yüzden en iyisini bulalım...

başka teşekkür haklarım olsa hepsini verirdim çok saol

ben bunları yaptım çok yararı oldu şimdi yine format attım tekrar yapıcam. avsiye ederim
özellikle sistem geri yüklemeyi kapatın

eyvallah dostum ellerine yüreğine sağlık saygılar

ilk sayfada şey demişsin... bi bakiim... 80 kişi bakar 7 kişi teşekkür eder diye.... şu an 68 sayfa olmuş... "teşekkür" sayılamayacak kadar çok... nerdeyse tüm forum üyeleri... eee kaliteli konu her yerde farkediliyor..... keşke bu konuyu ben açsaydım.. forumda amma havam olurdu..... saolasın... hakkaten "Harik-u'l Âde".... "adi olanı delen, adilikten sıyrılmış, üstün vasıflı .. vs ..vs.." gibi anlamları var... :)

Geri