XP'de Maximum Performans

ben bunu yapmak ıstıyorum yenı bı kullanıcım bı zararı olmaz demı bunları uygularsam yani ölümcül bi hata olmaz demi

emegine saglık kardeş

kardeş valla helal olsun işi çok ii biliosun ve hakkını vererek yapmışsın.
işlemleri uygularken bile ne kadar mantıklı olduğunu anlıyor insan
emeğine sağlık

emeğine sağlık...

çok çok çok...teşekkürlerimi sunuyorum:clap

gerçekten etkileyci ve emek isteyen çalışma teşekkürler aynen uyguluyorum sonuçta umarım iyi olur ama en azından dll dosyalrım düzelicek

eLLerine SAğLık .. Güzel payLasım

Yüreğime O güzel kalbinle girdin ya.. o beyaZ kefeninle Bile cıkamaSSın Artık ![/

| CyßeriaN |

paylaşım için teşekkür ederim denemedim ama deneyecemden emin ol tekrar sağ ol

Yeni gördüm çok sağol kardeşim. Gerçi pc ye format atılacak yakında ama:D+ olsun emeğe saygı

saol arkasım dedıklerının bır kısmını yaptm bır kısmını da verdıgın programları ındırınce yapacagım umarım dedıgın gibi olur eyvallah saol

arkadaşlar bir zamanlar işlemci performansını arttıran programlar vardı işlemci ve rem performansını artırabileceğimiz programlarla alakalı bi arkdaş yardım edebilirmi linkleri bekliyoruz ve bunlarla ilgili yazılımcı bi arkdaşan ortak ve tek kullanımlık bi yazılım bekliyoruz yazılım yükünden ilalh artık şimdiden teşekkürler
xp sp3 çıktı bu arada deneyeniniz varmı

kardes ellerıne saglık tesekkur etmeyenlerde kendılerı bılırler canını sıkma sen

teşekür ederem gardaşş pc uçuşa geçti

Tycon aynen dediğin gibi güncelleştirmeleri kapatmak lazım hem bilgisayarın geç açılmasına yol açıyolar ve de bilgisayarı çok yoruyorlar ve sahte messenger kullananlar varsa bi güncelleştirme engelliyor ve güncelleştirmeleri açan windows programları da var mesela windows media player bildiğim kadarıyla 11 10 9 açıyomuş bi kere ben 11 yükledim güncelleştirmlere eriştiğini bilmiodum ilk yüklediğimde msn i engellemedi formattan geldi tekrar yükledim bi sabah msn açılmadı msn i açamadığınızda 80072efd hata kodu verirse önce program ekle kaldırdan güncelleştirmeleri kontrol edin antivirüs varsa ayarlarına bi bakın son olarak windows firewall engelliyor olabilir ınternet explorer 7 yi yüklerken güncelleştirmlelri açmaz ama bi tane hotfix yükler ıe 7 yi yüklerken karşımıza şu seçenek çıkarsa işaretini kaldıralım windows için en son güncelleştirmeleri yükle (önerilen) seçeneğini kaldıralım!!!!!!

Geri