Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha çok kişi Bakıyor Koçum Sadece yorum yazmak zor gelir kankalara yazılanları hep okuyoruz
sen yazmışsın 80 kişi bakar ..
80 bin kişi bakıyor....
Teşekürler...
Merak etme Hiç bişi olmaz Vermiş olduğu Servicesler Normalde zaten kullanılmıyor yani boşa çalışıyor bir iki tanesi hariç ben mesela Bluetooth ile Firewall serviceslerini kapatmadım diğerleri boşa sisteme yük sende yap hiç bişi olmaz
teşekkürler gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş ama benim de eklemek istediğim bir şey var, tüm bunları yaptıktan sonra bir de deepfreeze kurun. örneğin harddiskinizi 2 parcaya ayırdınız formattan sonra c ve d diye, ve yine sallıyorum 120 gb harddiskiniz var 20 gbsini c ye 100 gbsini d ye ayırın c'ye windowsu kurun ve arkadaşımızın söylediği ayarları yaptıktan sonra (burası çok önemli) asıl yükleyeceğiniz programları kurun ne bilim playerlardı firefoxdu operaydı msn messengerdı hepsini kurun en son DEEPFREEZE'i kurun ve makinanıza reset atın göreceksiniz ki C'ye dolayısıyla windows klasorunuze hiç bir virus, trojan bulaşamayacaktır. ilk başlarda çok zordur deepfreeze kullanması sabır ister ama bu programı daha önce kullanmamış arkadaşlar, programa alıştıktan sonra çok teşekkür edeceklerdir. ha deepfreeze peki tam olarak ne işe yarıyo? deepfreeze'i kurduğunuz kısımda kesinlikle bir değişiklik yapamıyorsunuz bir klasor, bir dosya silin ya da bu bölüme bir dosya-klasor atın ilk resette silindiğini göreceksiniz. şimdi diyeceksiniz ki ben dosya silmeden dosya yüklemeden pcyi nasıl kullanacağım, ilk başta anlattığım gibi yapacağınız bütün işlemleri D üzerinden yapmanız gerekiyor.download ettiğiniz bütün dosyaları veya projeleri ne bileyim hertürlü çalışmanızı d ye yüklemek zorundasınız. ama mesela yeni bir program indirdiniz ve kurmanız gerekiyor shifte basılı tutup sağ alttan(saatin yanında) deepfreeze simgesine tıkladığınızda karşınıza şifre ekranı geliyor (siz programı kurarken bu şifreyi atayacaksınız zaten) şifrenizi doğru girdiğinizde bir ekran daha çıkıyor ve boot thawed seçeneğini işaretleyip reset attığınızda deepfreeze kapanıyor. böylelikle artık c de de istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. fakat benden kesin uyarı deepfreezei kapattıktan sonra herhangi bir siteye girmeyin, şahsen ben google bile açmıyorum deepfreezi kapattıktan sonra. aynı şekilde ayarlarınızı yaptıktan sonra deepfreeze'i yine kapatmak için shifte basılı tutup tıklayın şifrenizi girin ve boot frozen seçeneğini işaretleyin reset atın deepfreeze yine aktif olacaktır. çok uzun bir anlatım oldu ama hiç kullanmayanlar ve bilgisayar konusunda biraz acemi olanlar çok zorlanacaklar bu programı kullanırken ama alıştıktan sonra müptelası olacaksınız demedi demeyin buyrun kendim indirdim kendim uploadladım denemeye değer