XP'de Maximum Performans

baba eline sağlık çok iyi bir çalışma

YARDIM! Dostum ellerine saglik.. yalniz ben yanlislikla wintools.net ile startup taki tum programlari kaldirdim.. benim hatam.. wintools start up bolumunde tum startup programlarimi goruyorum.. bunlari tekrar active etmek istedigimde activasyon key istedi.. sagolsun bir arkadas burada vermis.. buna onu girdim ve istedigim programlari isaretleyip aktive ettim ama yine de startup da calismasini istedigim programlar bilgisayari acinca calismiyoo otomatik. Msconfig den baktim aktive etmis olmama ragmen aktive olmamis bunu halletmem icin bir yontem var mi? tesekkurler..bu arada yine de tesekkurler yontemlerin icin

iyi bir bilgilendirme,denemek isteyenler denesin...ancak kendi sistemlerinden kaynaklanan hatalardan dolayı sorun yaşayabilirler...işlemlere başlamadan full backup alınması uygun olabilir....paylaşım için teşekkürler...

cok iyi bir paylasım solasın dostum... ellerin klavyen monitor un vs... aletlerin dert gormesin :D :D :D :D

zaten forumdaki arkadaşlar uzun uzun teşekkür yazmışlar. fazla söze ne gerek kısaca çook güzel döküman.....

sağolasın kanka bu yazıları yazan ellerin dert görmüye...

Teskekur sana feda olsun
emegıne saglık dostum..

teşekürler ellerin dert görmesin de link ler ölmüş artık

ölmüş linkleri bi yenileyebilirsen çok iyi olcak dostum ya :D

sonic' Alıntı:
11-18-2005, 01:26 AM

tmm dostum bn bişi demedim ki.. linklerin gitmesi normal tabikide. sadce arkadaş linkleri yenileyebilirse çok daha ii olcak dmk istedim.. :vur

ayrıca xplite programını araştırıp bulamadığım için sölorum.. :ter:

Konuya üye oldum en kısa zamanda dediklerini yapacağım. Teşekkürler hızlandırma uzmanı.

Geri