Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YARDIM! Dostum ellerine saglik.. yalniz ben yanlislikla wintools.net ile startup taki tum programlari kaldirdim.. benim hatam.. wintools start up bolumunde tum startup programlarimi goruyorum.. bunlari tekrar active etmek istedigimde activasyon key istedi.. sagolsun bir arkadas burada vermis.. buna onu girdim ve istedigim programlari isaretleyip aktive ettim ama yine de startup da calismasini istedigim programlar bilgisayari acinca calismiyoo otomatik. Msconfig den baktim aktive etmis olmama ragmen aktive olmamis bunu halletmem icin bir yontem var mi? tesekkurler..bu arada yine de tesekkurler yontemlerin icin
iyi bir bilgilendirme,denemek isteyenler denesin...ancak kendi sistemlerinden kaynaklanan hatalardan dolayı sorun yaşayabilirler...işlemlere başlamadan full backup alınması uygun olabilir....paylaşım için teşekkürler...