XP'de Maximum Performans

Tüm programları bir arada yeniden upload ettim.İsteyenler indirebilir...

tavsiyelerin uygulanması kolay ve mantıklı gibi görünüyor. denicem. allah senin gibileri başımızdan eksik etmesin

Eline sağlık valla güzel çalışma olmuş... ama indirdiğim programlara nasıl register olucaz

saolaSnnn...SÜpERBİŞİ YAPMIŞNn.

kardeş eline koluna emeğine sağlık.işe yarayacağnı umarım.

baba eline koluna bu dökümanda emeği geçen her uzvuna sağlık :hhaşık mükmmel ötesi paylaşım olmuş

teşekkürler dostum eline sağlık. Senin gibi bilgiyi paylaşan insanlara her zaman ihtiyacımız var

Usta PaylaŞimin İÇİn Çooooooooook TeŞekkÜrler Allah Razi Olsun

allah razı olsun senden beni nasıl bir dertten kurtardın ne kadar tesekkür etsem azdır pc kafayı yemişti ilac gibi geldi
sağolasın vallahi

teknıkler için cok saol yaa

Dostum linkini tekrrar yenilersen sevinirim.. rar'ın içinde Bozuk dosyalar war.. Linkte Sorun yok ancak rarda Sorunn war...

мc_тυяιѕт' Alıntı:
Dostum linkini tekrrar yenilersen sevinirim.. rar'ın içinde Bozuk dosyalar war.. Linkte Sorun yok ancak rarda Sorunn war...

Tekrar indir, bazen olur öyle.

CoDy1993' Alıntı:
Dostum Tsk İşe Yarıyo Azda Olsa Benimki Zaten 3.00 yani şuan hız 3.2 kadar filan
Bu tespiti nasıl yaptın? Gözleriyle ghz ölçen adam..(radyasyondan kaçan adamı hatırlattı bana)

paylaşım için teşekkür

windows u yeni kurmuştum ama yine de dediklerini uyguladım. işe yarasa da yaramasa da teşekkürler paylaştığın için arkadaşım... güzel bi paylaşımdı... önemli olan da zaten paylaşımın..teşekkürler ayrıyeten...

ya bu link arızalı sanırımm... taklıyorum 4-5 kb lık bişi iniyor. onu açmaya çalışıyorum ama maalesef onu da açamıyor... biri bana yardımcı olursa sevinirim..

ya bu link arızalı sanırımm... tıklıyorum 4-5 kb lık bişi iniyor. onu açmaya çalışıyorum ama maalesef onu da açamıyor... biri bana yardımcı olursa sevinirim..

Geri