Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya gercekten Allah razi olsun...Allah ne muradin varsa versin.kafayi yiyecektim su bilgisayarin yüzünden yavasladi iyice siliyom siliyom hala ise yaramiyo en son bellekte 2 mb kaldi yani sen imdadima yetistin...Tune up var ama oda fazla ise yaramadi...peki bi sorum olacak bu Tune up 2006 iyi tavsiye ediyolar iyi peki bende 2004 vardi...Allah tekrar tekrar razi olsun...bilgisayar rahatliyinca insanin ici de rahatliyo hehe
kardeş eline koluna sağlık büyüksün yanlız bir kaç sorum olacak win tolss için key gerekiyor artı xp lite için yeni bir key kullanıcı adını kabul etmiyor bulabilirsen çok makbule gecersin birde bu iki programın kullanımını yazarsan sevinirim... tşkler sana feda saygılar.....
kardeş key sorunlarını çözdüm programların kullanımınıda az çok anladım tekrar zahmete girmene gerek kalmadı... valla sana ne kadar tşk etsek az pc ferahladı beaa 6 aydır format görmedi böle giderse baya bir zamanda görmicek inş kolay gelsin... saygılar....
Benim bu dökümana teşekkür etmemiş olmam neredeyse imkansız ama, etmemişiz ....
Bişey soracaktım, bilgisayrda bir gariplik açmaz değilmi ?:sigara:
Kardeş, Çalıştır'a şu komutu girdikten sonra "SFC /SCANNOW" ; bilgisayar resmen saçmaladı ! Diğerlerini de yapmamak lazım bence..Sözde " Servise Pack 2 olunca bişey olmuyo" (du(!))...