XP'de Maximum Performans

çok sağol böyle bir şey lazımdı banada kolay gelsin.

Hocam ellerine sağlık, emeğine teşekkür güzel bir çalışma. Düşüncelerine katılıyorum ve destekliyorum. Paylaşımın için teşekkürler.

Hocam ellerine sağlık, emeğine teşekkür güzel bir çalışma. Düşüncelerine katılıyorum ve destekliyorum. Paylaşımın için teşekkürler.:sigara:

emegıne saglık kardesım .... uğraşmak emekdir..

çok güzel döküman tam arşivlik saol dostum

kardeş proğramları indirdim ama henüz denemedim

ama ne olursa olsun sen bir şeyler vermeye çalışmışın

ellerine sağlık

Tesekkurler Dostum. Dogru ve guzel olanı paylasmak erdemdir...

caok teskkur ederim ama bide islemleri yaptiktan sonra tskru edecem pc de ki farki gorunce

kardes verdiğin ilk programın linki ölmüş tekrar upload edersen sevinirim emeğine sağlık kardes tesekkur ederim benimde böyle bişeye ihtiyacım vardı sağol kardes..

saol yani bana lazım olan en önemli şey buydu.. benim pc çok yavaş :( çook ugraştıgın her halinden belli oluyo saol...

arkadaslar hepinize iyi geceler ben yeni bir üyeyim.ben regedit ayarlarının bir cogunu yaptım ve gercekden cok memnunum.bir cogu cok faydalı seyler. ama bilgisayarımda yeni bir sorun cıkdı bu regedit ayarlarından sonra.sorunu kısaca söyle anlatıyım.mesela resimlerim veya müzigime girdim görünüm menüsünden dosya görünme seklini simge veya döseme yaptım cıktım diyelim.
normalde önceden o sekilde kalırdı yani bir nevi kaydediyordu hafızasına.ama simdi menüden cıkar cıkmaz o kendinde ne sekilde yaptıysa öyle kalıyor.ve bu her türlü dosya görünümü için gecerli yani program files da aynı windowsad aynı...resimlerse aynı müzikler klasörünün görünümü de aynı.yani hafızaya kaydetmiyo bir türlü.uzun oldu özürdilerim arkadaslar ama yardımcı olursan yada olmaya calısırsanız cok sevinirim.hepinize iyi geceler arkadaslar.

Valla süpersin be abi yani ellerine kollarina saglik!.. ben bos yere kafa patlatiyorum simdi bi denedim simdi bilgisayari zap edemiyorum TESEKÜRLER

Valla süpersin be abi yani ellerine kollarina saglik!.. ben bos yere kafa patlatiyorum simdi bi denedim bilgisayari zap edemiyorum TESEKÜRLER

harbiden de farkedilir bir performans artışı oldu işe yaradı diyebilirim teşekkürler..

Arkadaşım daha ne diyim mükemmel bir çalışma seni tebrik ederim dediklerinin çoğunu yaptım tekrardan cok sağolasın

Geri