Windows Vista (ultimate) Crack

XareoN

New member
Reaction score
0
Elimde Vista crack dosyası vardı ve %100 çalışan bir crack olduğu için ve çokda aranan bir crack olduğu için paylaşmaya karar verdim. Tarafımdan nedenmiş %100 calışan bir cracktir. Vista kurarken kesinlikle herhangibir serial girmeyin. Kurulum bittikten sonra Carck calıştırın ve PC kendini resetledikten sonra Orjinal Vista karşınızda.

o0v38g.jpg

2nq77df.jpg

2k07rb.jpg

xdtuv5.jpg

Link: http://rapidshare.com/files/74541566/VistaActivationCrackSetup.rar.html
Pass: hackhell

NOT : 64 BİT VERSİYONLARDA VE GÜNCELLEMELERDEN (SP1) SONRA CRACK CALIŞMAZ...

Servis packleri windowsun daha sitabil ve güvenli şekilde calışması için cıkartılır. Tabiki Servis packli bir vista herzaman daha iyi, güvenli ve hızlıdır. Benim önerim vista servis pack 1
kıran bir crack bulup kullanmanız. Servis pack 1 cıktıktan sonra bu crack sadece bir alternatif haline gelmiştir. Benim önerim ilk önce servis pack 1 kullanmayı tercih edin bu carck 2. bir secenek olarak aklınızda bulunsun her zaman

umarım calısır

evet %100 calısıyor sagol dostum oldu emegıne saglık

dıger arkadaslar ıcın dıkkat edılmesı gereken en onemlı hususlar

Vista (ultimate) kurarken ve kurduktan sonra kesinlikle herhangibir serial girmeyin ve ben hep burda takıldım 1 haftadır bedavaya ugrasıyorum ınternet baglantısı olacak

bu vista mı yani bide 1 harddiskte 2 tanae işletim sitemi oluyormu

qardas' Alıntı:
bu vista mı yani bide 1 harddiskte 2 tanae işletim sitemi oluyormu
yok kardeş bu vista değil bu sadece 30 günlük aktifleştirme sınırını kaldırıyo ve orjinal gösteriyo ürünü.

bi harddisce 2 işletim sistemi oluyo sanırım ilk xp yi kuırman lazım.

sağol kardeş güzel paylaşım buna benzer bi crack verilmişti galiba

Walla benzer bir crack verildimi daha önce bilmiyorum ama benim elimde vardı bende paylaşıyım herkez yararlansın dedim. Yardımcı olduysam ne mutlu bana..

sadece 32 bittemi çalışıo

arkadaşım bu sadece 32-bittemi çalışıo ya bende 64-bitlik var onu kurcaktım dosyayı indirdiğimde 32-bit yazıodu kafam karıştı birden 64-bittede çalışır deilmi nasıl olsa aynı windows ve aynı işletim sistemi?

arkadaşım bu sadece 32-bittemi çalışıo ya bende 64-bitlik var onu kurcaktım dosyayı indirdiğimde 32-bit yazıodu kafam karıştı birden 64-bittede çalışır deilmi nasıl olsa aynı windows ve aynı işletim sistemi?

Arkadaşım walla ben 64 bitte denemedim. İstersen zahmet edip dene. Olursa burdada yayınlaki 64 bit kuracak arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz.

CARACK

64 BİT VERSİYONA UYUMLU DEĞİL ARKADAŞLAR

arkadaşım trojan var dosyada
MKS 2005 kullanıyorum

Arkadaşım ne trojeni kafanmı iyi senin bende Kaspersky kullanıyorum bana dosyada Trojen falan uyarısı vermiyo. Ayrıca 6-7 aydır kullanmaktayım bu crack'i Hiç bir sorun yok.

kardeşim wallaha işe yaradı çok teşekkürler emegine saglık başarıların devamını dilerim yalnız ikinci ekran da çok bekledim diger resimler çıksın diye sonra sinirlendim enter yaptım( Carck calıştırın ve PC kendini resetledikten sonra Orjinal Vista (ultimate) karşınızda.) yani ikinci ekradaki uyarıyı dikkate almadım entere bastım pc ozaman kendini resetledi çok teşekkürler

Zaten Crack işini hallediyo. Sana Enter bas diyo resetliyecem PC yi diyo Sen karıştırmışsın oraları biraz heralde. Boşa sinirlenmişsin ama inemi yok sonuçta olmuş ve işini görmüş. :)

dostum bende denicem olursa çok işime yarar olmassada sağlık olsun.

evet çalısıyor fakat truva atı olarak görüyor virüs programları bunu,sen kaç gündür kullanıyorsun bu crack i dostum? yanlıs anlama suan senin crackini kullanıyorum lakin bu sadece görüntüyü değiştiyor olabilir 30 gün sonra ters gelmeyelim benim düşüncem bu.

Hangi virus programı turuva atı olarak görüyor kardeş onuda söylesen walla Kaspersky kullanıyorum hiç bir uyarı almadım crack hakkında Virüslü olduğunu sanmıyorum. Güncellemeleri sorunsuz yaptığına göre sadece görüntüde bir değişiklik olduğunuda sanmıyorum dostum. Ben uzun süreli olarak kullanmadım Vistayı içim ısınmadı. Şu anda Xp kullanıyorum.

kaspersky 7i.s-nod32 bu 2sinin son güncel sürümlerinle denedim vista ya kurup, trojan deyip siliyor dosyayı,ayrıca uptade yapabiliyorum çünkü 30 günlük deneme sürümüm dewam ediyor, neyse kardes ben tesekkürümü ettim, 30gün sonra silinmezse bidaha tesekkür ederim.

Kardeş o zaman bence kullanma sen progamı en iyisi. Madem Vürüs uyarısı alıyosun. Bendeki Kaspersky uyarı vermiyo sende nasıl virüs diyor Anlamadım doğrusu. Yok denemekte yarar var diyosanda 30 gün sünunda buraya yazarsın işe yarayıp yaramadığını..

Kesinlikle çalışıyor,denedim32 bit vistada . 64bitede denicem olursa yazarım.teşekkürler .
RESİMDE EKLEDİM
2mmh3eg.jpg

Geri