Windows Vista (ultimate) Crack

Kesinlikle çalışıyor,denedim32 bit vistada . 64bitede denicem olursa yazarım.teşekkürler .
RESİMDE EKLEDİM
2mmh3eg.jpg

Teşekkürler 64 bitte Crack Calışmıyor dostum. Yani sadece 32 bit ULTİMATE versiyon için.

teşekkür

Arkadaşım kamuoyunu yanlış bilgilendirme,
Vista Bussines ilede çalışıyor, sırf ultimate değil,
test ettim onayladım:clap

teşşekkürr

Arkadaşlar ilk konu acışım bir yanlışım olmuşsa af ola. Elimde Vista (Ultimate) crack dosyası vardı ve %100 çalışan bir crack olduğu için ve çokda aranan bir crack olduğu için paylaşmaya karar verdim. Sadece Vistanın (ultimate) versiyonu içindin. Tarafımdan nedenmiş %100 calışan bir cracktir. Vista (ultimate) kurarken kesinlikle herhangibir serial girmeyin. Kurulum bittikten sonra Carck calıştırın ve PC kendini resetledikten sonra Orjinal Vista (ultimate) karşınızda.

o0v38g.jpg

2nq77df.jpg

2k07rb.jpg

xdtuv5.jpg

Link: http://rapidshare.com/files/57121893/Vista__Ultimate__Activation_Crack_32_bit.rar.html
Pas: XareoN
Arkadaşlar 64 Bit versiyonlarda Crack bir işe yaramaz haberiniz olsun...

1000 Kişi bakmış fakat 6-7 herneyse yorum ve teşekkür Yuhh artık arkadaşlar. Yorum yapmak bu kadar zor olmamalı.

adamlar 20 milyar dolara vistayı yapıyorlar. ama 387 kblık crack dosya olayı çözüyor.
eline sağlık

arkadaşlar emeklerınıze saglık ben bırasdan yuklemeyı dusunuyorum ultımate i fakat bı sorum olacak şimdı kurduk ve crak ı yaptık dıelım normal bılg aldgmız zamankı kurlu vısta gıbı sporunsuz bı sekılde orjınalmı oluyor yanı sureklı guncelleştırmeler yapabılıyoruz degılmı bı sorun yok yani? dıkkat etmemız gereken bı yer varmı?

arkadaşlar emeklerınıze saglık ben bırasdan yuklemeyı dusunuyorum ultımate i fakat bı sorum olacak şimdı kurduk ve crak ı yaptık dıelım normal bılg aldgmız zamankı kurlu vısta gıbı sporunsuz bı sekılde orjınalmı oluyor yanı sureklı guncelleştırmeler yapabılıyoruz degılmı bı sorun yok yani? dıkkat etmemız gereken bı yer varmı?

Evet dostum vistayı serial girmeden kuruyorsun ve crack bir kereye mahsus calıştırıyorsun. Pc res atıyor ve vistan orjinal. Artık güncelleştirmelerinide devamlı bir şekilde yapabilirsin. Ayrıca sponsor falanda yok.

rar dosyanın şifresi acaba ne arkadaşlar

Şifre : hackhell

ii güzelde çalışan bii link koysadın daha ii olrdu bence

modlar bi el atabilir mi trojen var mi ? saygılarımla

modlar bi el atabilir mi trojen var mi ? saygılarımla

Şakamısın sen arkadaşım. Kaç kişi bakmış konuya kaç kişi teşekkür etmiş. Sen modlara bi bakabilirmi diyene kadar yorumlara bakıp bi fikir çıkarsan olmazmı. Hadi bi fikir cıkaracak zeka yok o zaman dosyayı indirip virüs taramasındandamı geçiremiyeceksin. Paylaşımlara biraz saygınız olsun Lütfen... :vur :vur

sağol güzel paylaşım...

paylaşım için saol.acaba crack 30 gün kullanımdan sonra da işe yarıyor mu?kullanıpta söyleyebilecek var mı?cahil bir kullanıcı olarak tam anlamıyla cracklediğimi nasıl anlarım bide genuine ne anlama geliyor.saygılar...

Microsoft'un sitesine girip Windows doğrulamasını yaptıgında sana site Genuine diyorsa Vistan orjinal demektir. Yani Genuine=Orjinal demek buda demek oluyorkı crack işini halledip hemen Microsoft'dan doğrulama yaparsan carck işe yaradığını görürsün ve 30 gün sonra vistam acaba beni uyaracakmı diye endişelenmezsin. Sevgiler Saygılar...

Merhaba 64 Bit versiyonu crack'ı bulan varmı bizimle paylaşabilirmi?

yok arkadaşım link çalışmıyor
indirdim ama rar hata veriyor içinde bilgi yok diyor

Geri