windows orjılan olmıyan kalmadımı

odeysus' Alıntı:
kardeş şimdilik işe yaradı gibi görünüyor,ancak avast virüs alarmı veriyo.buna virüs gömmüşler.yinede sağol..

gayet doğal bişii:D yasal olmaayan bişi yapiyonn :)

ManigatöR' Alıntı:
dostum bunlarla öyle windows orginal filan olmaz yalan işler bunlar yaa uğraşmayın benden söylemesi diognastic tools ta orginal gözükür 2gün geçince yine sahte oluyor yüklediğin media player 11 çalışmıyor bnde çok ümit bağladım ama orginal cd siz yapmak imkansız ben de şuan yüklü gayette rahatım gidip alın abi
kesinlikle katılıyorum.Bende benzer bi yöntemi kullandım.exp7 ve medya ply11 i kurdum.ama exp7 hata mesajı vermeye başladı ve çoğu sayfaları açmıyor.Mecburen firefox a geri dönüş yaptım.Şimdi bidaha format atcaz makineye.Durduk yere iş aldık başımıza.Gönül olmasını çok istiyor ama olmuyor işte.. napalım...

serserix' Alıntı:
kesinlikle katılıyorum.Bende benzer bi yöntemi kullandım.exp7 ve medya ply11 i kurdum.ama exp7 hata mesajı vermeye başladı ve çoğu sayfaları açmıyor.Mecburen firefox a geri dönüş yaptım.Şimdi bidaha format atcaz makineye.Durduk yere iş aldık başımıza.Gönül olmasını çok istiyor ama olmuyor işte.. napalım...

ben hiç bir sorun yaşaamdimm hallaa takır takır çalişiyor.. ..saygılarr

saol yiğit eline sağlık çalışıyor ise çok güzel proğram

yorumsuz54' Alıntı:
Benim ki değişmedi

bak arkadaşim değişmemesi imkansiz orda yazanları harfiyen yapp mutlaka değişecektir ......

Arkadaşım yaptım ama değişmedi.aslında değişse çok iyi olacaktı ama neyse başka bir şey bulmam lazım

benimkide değişmedi.. kaç defa denedim....

denizege' Alıntı:
benimkide değişmedi.. kaç defa denedim....

sorun nedir analamdim sizin icin prograami tekrarr kullandimm değişiyor ama sizde neden olmadiğini anlamdimm ......

tesekkurlerkardesım saolasın elıne emegıne saglık cok ıyı oldu

saol ama bu önceden verilmişti ben format attım simdi tekrar orjin yapcam onceden verilenin dosyalarını indirmiştim nerde oldugunu bulan olursa suraya bi yere bi yazın yaws tekrardan bunları indirmekle ugrasmıyım

orjinal cd den başka bir makinaya aynı keylerle yükleme yaptım bunun için
senin verdiğin hiç bir işe yaramıyor dostum

yine denedim simdilik işe yaradı görünmekte ama ne kadar idare eder bilmiyorum. 3 ay felan mı?
ama eline saglık şimdilik işimi gördüm galiba

virüslü bu spayware hersey war trojan var hersey warr

Geri