DeathMatch
New member
odeysus' Alıntı:kardeş şimdilik işe yaradı gibi görünüyor,ancak avast virüs alarmı veriyo.buna virüs gömmüşler.yinede sağol..
gayet doğal bişii
odeysus' Alıntı:kardeş şimdilik işe yaradı gibi görünüyor,ancak avast virüs alarmı veriyo.buna virüs gömmüşler.yinede sağol..
kesinlikle katılıyorum.Bende benzer bi yöntemi kullandım.exp7 ve medya ply11 i kurdum.ama exp7 hata mesajı vermeye başladı ve çoğu sayfaları açmıyor.Mecburen firefox a geri dönüş yaptım.Şimdi bidaha format atcaz makineye.Durduk yere iş aldık başımıza.Gönül olmasını çok istiyor ama olmuyor işte.. napalım...ManigatöR' Alıntı:dostum bunlarla öyle windows orginal filan olmaz yalan işler bunlar yaa uğraşmayın benden söylemesi diognastic tools ta orginal gözükür 2gün geçince yine sahte oluyor yüklediğin media player 11 çalışmıyor bnde çok ümit bağladım ama orginal cd siz yapmak imkansız ben de şuan yüklü gayette rahatım gidip alın abi
serserix' Alıntı:kesinlikle katılıyorum.Bende benzer bi yöntemi kullandım.exp7 ve medya ply11 i kurdum.ama exp7 hata mesajı vermeye başladı ve çoğu sayfaları açmıyor.Mecburen firefox a geri dönüş yaptım.Şimdi bidaha format atcaz makineye.Durduk yere iş aldık başımıza.Gönül olmasını çok istiyor ama olmuyor işte.. napalım...
yorumsuz54' Alıntı:Benim ki değişmedi
denizege' Alıntı:benimkide değişmedi.. kaç defa denedim....