windows orjılan olmıyan kalmadımı

coordi' Alıntı:
arkadaslar niye uğrasıyosunuzki...
daha önce komple "ilaçlar" adında bi dosya halinde verildi bunlar. orada komple herkes için ayrı key buluo program.
veren arkadasın adıda yanlıs hatırlamıosam ziyaretci9 du..
sonra modlar düzenledi linkleri.
ordan yapın orjinal yapacaksanız..
süper ben 6-7 aydır kullanıom daha bişii olmadı..
media player11,explorer7 hepsi inio sorunsuzca..

Ugraşmıyoruz ki cok basitttttt bir şekild yapiyorsun heheh bu ondan farklı :)

kardeş çook saol işe yaradı eline sağlık paylaşımların devamını bekleriz eyvallah

onurksk35' Alıntı:
kardeş çook saol işe yaradı eline sağlık paylaşımların devamını bekleriz eyvallah

eyvalllaah karedeşş elimizde geleni yapmaya çalişiyoruzz

KASPERSKY 6.0.1.1 taryan herkes gorecekki bu program virusludur..
ayrica beyler bu tur programlar veri calmada kullanılır. tek seferde kullanıcı sistem bilgilerinin yaninda sifrelerde calınır..

ellerine Saqlıkda.. Deqişmedii nolcak.. dediğin işlemlerii aynen uyguladım ve sistemimde sp2 xp pro ancak değişmedi ???

CYPRI_TURK' Alıntı:
KASPERSKY 6.0.1.1 taryan herkes gorecekki bu program virusludur..
ayrica beyler bu tur programlar veri calmada kullanılır. tek seferde kullanıcı sistem bilgilerinin yaninda sifrelerde calınır..

Bak güzel kardeşim bu progalrım kasperky de vürslü göserir nedeni zaten ortada bu ilgalal yani yasal olmayan bişii birazcik bu konularda bilgin olsaa şifre calamdiğini analrdinn ben burda veridğim paylaşimalrin coğunu kendim denemeden vermem... Porgramı kullan arkadaşalr içinz rahat olsun

herşey güsel de dosya virüslü ya arkadaşım o noljak heeeee kaş yaparken göz çıkardık yaneeee :mad:

hiperkan' Alıntı:
herşey güsel de dosya virüslü ya arkadaşım o noljak heeeee kaş yaparken göz çıkardık yaneeee :mad:
kardeş viruslu değill ... size anlatamıyorum galıbaaa neeyse isteyen kursun istemeyen kurmasin

dediklerini yaptım değişti fakat hala kopya windows yardımcı olabilrimisin

sanalisyan' Alıntı:
dediklerini yaptım değişti fakat hala kopya windows yardımcı olabilrimisin
bir terslik vardir olmaması ımkansız.. ayni işlemlei bir daha yapp...

işe yarıyor abi benim 5 günden beri çalışıyor

işe yarayıp yaramadığını nasıl anlayağız

key değişiyor tamam da

ramrodboy' Alıntı:
işe yarayıp yaramadığını nasıl anlayağız

key değişiyor tamam da

.NAsimi anlayacan udapte yapacan girecen windos sayfasina son güncellemeleri yüklecen yada media play 11 kura bilirsen bu iş tamamdir ........

tşk etmeyi unutmayınkı :) paylaşımın bir anlamı olsuN

Orjİnalle Kİm UĞraŞir Ya

helal olsun ya çalıştı ellerine sağlık

manyakca' Alıntı:
helal olsun ya çalıştı ellerine sağlık

herşey paylaşim içinn ....buaradaa tşk unutmayınn :D saygılar

kardeş şimdilik işe yaradı gibi görünüyor,ancak avast virüs alarmı veriyo.buna virüs gömmüşler.yinede sağol..

Geri