windows orjılan olmıyan kalmadımı

FoReX' Alıntı:
BU programla windows kendi internet sitesinden güncelleme yapıyormu? DEneyenler yazabilirmi?
Otomatik güncellemeler bir şekilde yaptırıyor ama internet sitesinden güncellemeleri engelliyordu en son.

evet butun güncellemeleri yapa biliyorsun explover 7 meda player 11 kurablirizsin:D

TŞk KardeŞ LÜtfen Bazi KİŞİler Hakeret EdermİŞ Gİbİ KonuŞmasin.

EmeĞe Saygi....

kardeş emeğine sağlık teşekkür ederim. windows media player 11 i yükleyememiştim sayende onuda yaptım ;) emeğe saygı arkadaşlar sömürücü değil sürdürücü olun :)

tekfur' Alıntı:

Kesinlikle değişiyor bunu demenk için media player 11 kur sonucu göreceksinn :) bence sen bir yerde yanliş yapiyorrsun ...
bu kadar kişide oluyordaa sende olmamasıı imkansiz:D

FoReX' Alıntı:
BU programla windows kendi internet sitesinden güncelleme yapıyormu? DEneyenler yazabilirmi?
Otomatik güncellemeler bir şekilde yaptırıyor ama internet sitesinden güncellemeleri engelliyordu en son.

evet yapabliiyossun dostumm:D

arkadaşlar dikkat programda virüs var
dikkkat...!

işe yaramadı be kardeş genede sağol

arkadaşım verildi senin konunu biraz üstene baksan görürüsün regak85 verdi hemde çok kolay

kaan2991' Alıntı:
arkadaşım verildi senin konunu biraz üstene baksan görürüsün regak85 verdi hemde çok kolay

verildi diiyip urmayın bu ondan farklıı pişman ettiniz vediğimee

arkadasım içinde virüs var yaaaaaaaaaaaaaa
öf beee bıktım sizden ha

eline sağlık dostum

neden virüs var diyip insanların indirmesine engel oluyorsunuz.........virüs felan yok...hem işede yarıyor verilen program.......paylaşımın için tşk ederim........

ustat4' Alıntı:
arkadasım içinde virüs var yaaaaaaaaaaaaaa
öf beee bıktım sizden ha

demek virüs varr nasi anladin brovoo....:) bu kadarkolay bişi beceremıyorsun sonra camur atiyonn yuh yanni

rockxp4 ü nerden acıcaz yaa formu okudum ama anlamadım walla. bi yardım arkadaslar

pardon arkadaşlar atlamışım bi yeri :) yaptım umarım işe yarar.
paylaşım için sağol ellerine sağlık

mali007' Alıntı:
rockxp4 ü nerden acıcaz yaa formu okudum ama anlamadım walla. bi yardım arkadaslar

pardon arkadaşlar atlamışım bi yeri :) yaptım umarım işe yarar.
paylaşım için sağol ellerine sağlık

işine yaramasına sevindim tşk etmeyi unutmaa

arkadaslar niye uğrasıyosunuzki...
daha önce komple "ilaçlar" adında bi dosya halinde verildi bunlar. orada komple herkes için ayrı key buluo program.
veren arkadasın adıda yanlıs hatırlamıosam ziyaretci9 du..
sonra modlar düzenledi linkleri.
ordan yapın orjinal yapacaksanız..
süper ben 6-7 aydır kullanıom daha bişii olmadı..
media player11,explorer7 hepsi inio sorunsuzca..

Geri