windows orjılan olmıyan kalmadımı

DeathMatch

New member
Reaction score
0
Çok basıt bir şekılde windosw orjilan ypacaksınız bu sayede internet Explover ve media Player 11 gibi proglamları crak yapmadan kullaNAbileceksiniz ... hadi kolay gelsin

Formda aratım cıkmadı bende veryım dedim :D
1)RockXP4 açın ordan change language :english.xml seçip I Agree diyin.

2)Yukarı bölümleri acılır .windows key seçin ve scan.. diyin

3)Sizin yazdıgınız key cıkacak.Change your key yerine

4)V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J yazıp Modify yapın ve tekrar scan.. diyin değistigini göreceksiniz.

rapid
http://rapidshare.com/files/1288892/...inal_Yapma.rar

altarnatif link
http://www.sendspace.com/file/qlmj9q

rar şifre:artslab.info

resim
http://img173.imageshack.us/my.php?image=screenshotwu4.jpg

TEŞEKüR EDEN YOK

iyide dosya sifreli bosuna koymussun kimse yararlanamıyo

pardon millet rar şifresi:artslab.info

saol kardeş gerçekten işe yaradı tavsiye ederim

dostum bunlarla öyle windows orginal filan olmaz yalan işler bunlar yaa uğraşmayın benden söylemesi diognastic tools ta orginal gözükür 2gün geçince yine sahte oluyor yüklediğin media player 11 çalışmıyor bnde çok ümit bağladım ama orginal cd siz yapmak imkansız ben de şuan yüklü gayette rahatım gidip alın abi

manigatör' Alıntı:
dostum bunlarla öyle windows orginal filan olmaz yalan işler bunlar yaa uğraşmayın benden söylemesi diognastic tools ta orginal gözükür 2gün geçince yine sahte oluyor yüklediğin media player 11 çalışmıyor bnde çok ümit bağladım ama orginal cd siz yapmak imkansız ben de şuan yüklü gayette rahatım gidip alın abi

bende yaklaşik 1 hafta oldu sorun yok herşey çalışıyor orjılan cd para vermem ben:D

xXx.hacker' Alıntı:
tessekur ederim aga. Isime yaradi. Yaw verin su tessekkuru abiye :D

işene yaramasına sevindim :D

ellerine saglik dostum cok güzel oldu !... benim xp ingilizce version bunu baska dil yapabilirmiyim bi bakarsaniz sevinirim emege saygi tesekürüde sunmus oldum ha.

ArkadaŞlar Wİndowsu Programliyanlarin Aptal Olduklarinimi DÜŞÜnÜyorsunuz Sİz.bunlarin Hepsİ Bİr Polİtİka.onlar Verİyor Bu Şİfrelerİ.kirma Programlarini.sirf Yayilmak İÇİn.pardus Kullanin Bence.bunlarin Hepsİ Wİndowsun Aldatmacasi.kanmayin...vİstadada Ayni Şey Olucak.onuda 2 GÜn Sonra Kiracaklar.nİtekİm KirmiŞlarda...

yemliha' Alıntı:
ellerine saglik dostum cok güzel oldu !... benim xp ingilizce version bunu baska dil yapabilirmiyim bi bakarsaniz sevinirim emege saygi tesekürüde sunmus oldum ha.

arkadaşimm windosun dili değişmesi diğe bişi olamazz böyle bir program bilidğim kadar yok en iiyiisi format at sonra türkce windosuu kur..

bu aarda işe yaraamsına sevindim
okada kişii indirdi teşekür eden yokkkk olsunn herşey paylaşim iiciiinn:)

ben 3 aydır böle lisanslı kullanıyom daha bir sorun olmadı. Eğer yine sahte olursa bi daha yap çok zor değil 1 dk almaz 160 dolar + kdv verene kadar
kardeş paylaşım için teşş bende bayadır var çok iyi

BU programla windows kendi internet sitesinden güncelleme yapıyormu? DEneyenler yazabilirmi?
Otomatik güncellemeler bir şekilde yaptırıyor ama internet sitesinden güncellemeleri engelliyordu en son.

Geri