Windows Pro ve Enterprise sürümlerini aktif etmek için 3 yeni mak key
Skype ile uğraşmayın telefon ile yapın Konumu Türkiye olarak ayarlayın Gerekli açıklama konu başlığında mevcuttur
Denedim Kodlar iki dakika içinde alınabiliyor..
slmgr.vbs /ipk 38YB7-N4Q3M-RX7FD-9FDPD-973HC
slmgr.vbs /ipk JPNVJ-BWQ42-C7YJW-PF9JV-3JXVC
slmgr.vbs /ipk R7NJ3-6TJ7R-CCB2B-78628-7FPK2
Windows Pro ve Enterprise sürümlerini aktif etmek için 3 yeni mak key
Skype ile uğraşmayın telefon ile yapın Konumu Türkiye olarak ayarlayın Gerekli açıklama konu başlığında mevcuttur
Denedim Kodlar iki dakika içinde alınabiliyor..
slmgr.vbs /ipk 38YB7-N4Q3M-RX7FD-9FDPD-973HC
slmgr.vbs /ipk JPNVJ-BWQ42-C7YJW-PF9JV-3JXVC
slmgr.vbs /ipk R7NJ3-6TJ7R-CCB2B-78628-7FPK2
Win8 pro ve enterprise kullanıpta aktivasyon yapamayanlar için:
1. CMD Ekranını yönetici olarak çalıştırın ve şunu girip enterlayın
slmgr.vbs -ipk KGQND-Q2HH6-XHXHC-89VWW-82KVC
2. Internet bağlantınızı kesin.
3. Bilgisayarıma sağ klik özellikler deyip en alttaki ayrıntılı Windows etkineltirmelerini görüntüle'ye tıklayın. Ardından Etkinleştire tıklayın hata verecek hataya tamam deyin telefonla etkinleştirin butonu gelecek tıklayın türkiyeyi seeçin altta beliren numaraları
0800 211 39 39
nolu ücretsiz telefonu ev numaranızdan arayıp yönlendirmeleri takip edip son olarak size verilen numaraları etkinleştirme penceresinin altına girin ve sonu tıklayın.
Önemli not: Yukardaki yöntemi uygulayarak ben aktivasyon yaptım. Unutmadan etkinleştirdikten sonra advanced tokens manager ile lisans yedeğinizi alın. Haydi kolay gelsin
Konuyu açan arkadaşa çok ama çok teşekkür ederim sayende etkinleştirdik ve bu etkinleştirmeyi korumak için nasıl keylerimizi alabiliriz her format attığımızda tekrar mı arayacağız. advanced tokens manager demiş arkadaş ama bu programı bulamadım.
yedeklemeyi geri yüklediğimizde neden cache klasörünü siliyoruz anlamadım? şuan skype ile aktifleştirdim cache klasörü duruyor mesela
Cache klasörünü silmiyoruz. Lisansı yedekledikten sonra sistem çöktüğünde veya format atma gereksinimi duyulduğunda yedeklediğimiz lisansı yeniden aktif hele getirmek için cache klasörünü siliyoruz.. İlk sayfayı daha dikkatli okursan ne demek istendiğini anlarsın..
Ama ben size lisans yedeklemek için aşağıdaki programı öneriyorum
Advanced Tokens Managerİşlem adımları ;
1-) http://dl.dropbox.com/u/60231602/Advanced Tokens Manager v3.5 RC 3.zip
Linkinden gerekli programı yüklüyoruz.
1-) "Activation Backup" a tıklıyoruz
2-) Evet e tıklıyoruz.
3-) Programa Sistemimizi hangi keyle etkinleştirdiysek o keyi giriyoruz. ve alttaki kutucuğu işaretliyoruz
4-) Program bulunduğu klasöre yedeği alıyor.
5-) Restore içinse "Activation Restore" ye tıklayıp lisansımızı geri yüklüyoruz.
14.01.2013 Pro Retail keyler.
4G7FF-N8QTH-D7HQQ-3KGHG-Y949V
DJNJT-CPGH3-BX83M-J7J6V-46V3H
GCN86-8TX6P-3FMJJ-VRDTF-QGJXV
N4QM6-GFV4B-7HWDD-HV9MY-92BQH
Q38VH-NJG86-P24M6-KXQKJ-RX49V
Y982D-CN2DP-TQFG8-DXY47-HXH3H
CRPYG-NJCR4-YP98C-TXJVD-WQG67
bu programı başka yerde de gördüm ama direk windowstan bi dosya kopyalayıp saklamak daha güvenli geldi bana:biggrin:
tamam ben skype ile aktifleştirdim şuan ve dediğin yere baktığımda cache klasörü var. ben şimdi format attıktan sonra yedek tokens.dat dosyasını C:\Windows\System32\spp\store attıktan sonra niye cache klasörünü siliyorum onu anlamadım şuan duruyor o klasör formattan sonra neden siliyorum:001_smile:
ayrıca sormak istediğim bir şey var şimdi biz skype ile aktifleştirdik(mak keyi ile aktifleştirdim başarı oranı daha iyiymiş) ve ben aida64 programı ile baktığımda lisansım trial diye geçiyor şimdi yarın öbür gün bizim aktivasyonun iptal olma ihtimali var mı acaba??
Senin sürüm Core Retialmiş bu keyler enterpise ve pro sürümlerini aktif etmek için. Core retial keyler bulmak zor...bilgi için teşekkürler, fakat uygun key i bir türlü bulamadım sadece
Core Retail
slmgr /ipk NH877-R8P8T-CPBXH-7GYVX-M949Q
slmgr /ipk TNRCY-CFX24-WY2Q3-D2F48-82KT3
slmgr /ipk G3P7Y-PTNTJ-G2G6D-W8JQB-RCWXQ
slmgr /ipk NYTKV-4QX68-KH34F-XTQ7H-3JXT3
burdakileri kabul ediyor, onlari da telefondaki kadın kabul etmiyor, başka key nereden bulabiliriz? sürümü ne tam bilmiyorum build 9200 yazıyor.