Windows 8 Telefon ile Etkileştirme

Konu sabitte.. Teşekkürler terenova77..

Windows Pro ve Enterprise sürümlerini aktif etmek için 3 yeni mak key
Skype ile uğraşmayın telefon ile yapın Konumu Türkiye olarak ayarlayın Gerekli açıklama konu başlığında mevcuttur

Denedim Kodlar iki dakika içinde alınabiliyor..

slmgr.vbs /ipk 38YB7-N4Q3M-RX7FD-9FDPD-973HC
slmgr.vbs /ipk JPNVJ-BWQ42-C7YJW-PF9JV-3JXVC
slmgr.vbs /ipk R7NJ3-6TJ7R-CCB2B-78628-7FPK2

Skype ile uğraşmayın telefon ile yapın Konumu Türkiye olarak ayarlayın Gerekli açıklama konu başlığında mevcuttur

Çok teşekkür ederim kardeşim çok sağlam bir konu olmuş telefon ile etkinleştirme işe yaradı :) şu an full olarak kullanıyorum :) allah razı olsun :)

hocam çok teşekkür ederim,sorunsuz bir şekilde etkinleştirme yaptım..

20/11//2012 tarihi itibariyle çalışan keyler (2 yeni mak keyi de eklenmiş)

Mak keyleri:

slmgr.vbs -ipk 38YB7-N4Q3M-RX7FD-9FDPD-973HC
slmgr.vbs -ipk JPNVJ-BWQ42-C7YJW-PF9JV-3JXVC
slmgr.vbs -ipk F2V7V-8WN76-77BPV-MKY36-MKH3P
slmgr.vbs -ipk VK8NW-RF4FK-36JRH-KHKK3-6273P

Windows 8 RTM Pro Only Retail Keyleri:

slmgr.vbs -ipk CN3BG-V7RJP-QDPD4-TBPMP-7CBQH
slmgr.vbs -ipk J2FY6-P8N6R-D3MPB-MJJF3-2WCKV

Yeni keyler eklendi

Mak keyleri:

23/11/2012

slmgr.vbs -ipk 38YB7-N4Q3M-RX7FD-9FDPD-973HC
slmgr.vbs -ipk JPNVJ-BWQ42-C7YJW-PF9JV-3JXVC
slmgr.vbs -ipk VK8NW-RF4FK-36JRH-KHKK3-6273P
slmgr.vbs -ipk M7KDN-HYPK9-RXBVK-MKJ2K-HCBQP

Pro Retail Keyler:

23/11/2012

slmgr.vbs -ipk CN3BG-V7RJP-QDPD4-TBPMP-7CBQH
slmgr.vbs -ipk J2FY6-P8N6R-D3MPB-MJJF3-2WCKV
slmgr.vbs -ipk 4CK36-GJJ9N-X3TJR-3QG9G-XP73H

merhaba son verilen keylerin çoğunu denedim malesef olmadı telefonda korsan yazılım falan deyip kabul etmedi yeni keyler varmı teşekkürler

Acaba bu yöntem şu an çalışıyor mu? Konu sahibi keyleri güncelleyebilir mi? PM den alabilirim.

Win8 pro ve enterprise kullanıpta aktivasyon yapamayanlar için:

1. CMD Ekranını yönetici olarak çalıştırın ve şunu girip enterlayın

slmgr.vbs -ipk KGQND-Q2HH6-XHXHC-89VWW-82KVC

2. Internet bağlantınızı kesin.

3. Bilgisayarıma sağ klik özellikler deyip en alttaki ayrıntılı Windows etkineltirmelerini görüntüle'ye tıklayın. Ardından Etkinleştire tıklayın hata verecek hataya tamam deyin telefonla etkinleştirin butonu gelecek tıklayın türkiyeyi seeçin altta beliren numaraları

0800 211 39 39

nolu ücretsiz telefonu ev numaranızdan arayıp yönlendirmeleri takip edip son olarak size verilen numaraları etkinleştirme penceresinin altına girin ve sonu tıklayın.

Önemli not: Yukardaki yöntemi uygulayarak ben aktivasyon yaptım. Unutmadan etkinleştirdikten sonra advanced tokens manager ile lisans yedeğinizi alın. Haydi kolay gelsin :)

Win8 pro ve enterprise kullanıpta aktivasyon yapamayanlar için:

1. CMD Ekranını yönetici olarak çalıştırın ve şunu girip enterlayın

2. Internet bağlantınızı kesin.

3. Bilgisayarıma sağ klik özellikler deyip en alttaki ayrıntılı Windows etkineltirmelerini görüntüle'ye tıklayın. Ardından Etkinleştire tıklayın hata verecek hataya tamam deyin telefonla etkinleştirin butonu gelecek tıklayın türkiyeyi seeçin altta beliren numaraları

0800 211 39 39

nolu ücretsiz telefonu ev numaranızdan arayıp yönlendirmeleri takip edip son olarak size verilen numaraları etkinleştirme penceresinin altına girin ve sonu tıklayın.

Önemli not: Yukardaki yöntemi uygulayarak ben aktivasyon yaptım. Unutmadan etkinleştirdikten sonra advanced tokens manager ile lisans yedeğinizi alın. Haydi kolay gelsin :)

Teşekkürler işe yaradı :thumbup:

Win8 pro ve enterprise için yeni keyler

slmgr.vbs -ipk 3HBY3-3GNXP-22R96-CCMCB-HT67C
slmgr.vbs -ipk 6CNK2-RTVRV-TXYQK-86DBM-B4DHC
slmgr.vbs -ipk Y8KJQ-7HT3J-VWPMN-XVXRH-9BQJD

Konuyu açan arkadaşa çok ama çok teşekkür ederim sayende etkinleştirdik ve bu etkinleştirmeyi korumak için nasıl keylerimizi alabiliriz her format attığımızda tekrar mı arayacağız. advanced tokens manager demiş arkadaş ama bu programı bulamadım.

Konuyu açan arkadaşa çok ama çok teşekkür ederim sayende etkinleştirdik ve bu etkinleştirmeyi korumak için nasıl keylerimizi alabiliriz her format attığımızda tekrar mı arayacağız. advanced tokens manager demiş arkadaş ama bu programı bulamadım.

Lisans Yedekleme

2 çeşit backup alma yöntemi var, ben son çıkan programlı yöntemi öneriyorum, geri yüklemede 100% başarı sağlıyor.

ATMv3.5RC3.png

Linkinden gerekli programı yüklüyoruz.

İşlem adımları ;1-) "Activation Backup" a tıklıyoruz2-) Evet e tıklıyoruz.3-) Programa Sistemimizi hangi keyle etkinleştirdiysek o keyi giriyoruz. ve alttaki kutucuğu işaretliyoruz4-) Program bulunduğu klasöre yedeği alıyor.5-) Restore içinse "Activation Restore" ye tıklayıp lisansımızı geri yüklüyoruz.

Windows 8 Pro ve Enterprise Sürümlerini Telefonla aktif etmek için çalışan yeni mak keyler..

slmgr.vbs -ipk 3HBY3-3GNXP-22R96-CCMCB-HT67C
slmgr.vbs -ipk 6CNK2-RTVRV-TXYQK-86DBM-B4DHC

14.01.2013 Pro Retail keyler.

4G7FF-N8QTH-D7HQQ-3KGHG-Y949V
DJNJT-CPGH3-BX83M-J7J6V-46V3H
GCN86-8TX6P-3FMJJ-VRDTF-QGJXV
N4QM6-GFV4B-7HWDD-HV9MY-92BQH
Q38VH-NJG86-P24M6-KXQKJ-RX49V
Y982D-CN2DP-TQFG8-DXY47-HXH3H
CRPYG-NJCR4-YP98C-TXJVD-WQG67

yedeklemeyi geri yüklediğimizde neden cache klasörünü siliyoruz anlamadım? şuan skype ile aktifleştirdim cache klasörü duruyor mesela

yedeklemeyi geri yüklediğimizde neden cache klasörünü siliyoruz anlamadım? şuan skype ile aktifleştirdim cache klasörü duruyor mesela

Cache klasörünü silmiyoruz. Lisansı yedekledikten sonra sistem çöktüğünde veya format atma gereksinimi duyulduğunda yedeklediğimiz lisansı yeniden aktif hele getirmek için cache klasörünü siliyoruz.. İlk sayfayı daha dikkatli okursan ne demek istendiğini anlarsın..

Ama ben size lisans yedeklemek için aşağıdaki programı öneriyorum

Advanced Tokens Manager

ATMv3.5RC3.png

1-) http://dl.dropbox.com/u/60231602/Advanced Tokens Manager v3.5 RC 3.zip

İşlem adımları ;

1-) "Activation Backup" a tıklıyoruz
2-) Evet e tıklıyoruz.
3-) Programa Sistemimizi hangi keyle etkinleştirdiysek o keyi giriyoruz. ve alttaki kutucuğu işaretliyoruz
4-) Program bulunduğu klasöre yedeği alıyor.
5-) Restore içinse "Activation Restore" ye tıklayıp lisansımızı geri yüklüyoruz.

Cache klasörünü silmiyoruz. Lisansı yedekledikten sonra sistem çöktüğünde veya format atma gereksinimi duyulduğunda yedeklediğimiz lisansı yeniden aktif hele getirmek için cache klasörünü siliyoruz.. İlk sayfayı daha dikkatli okursan ne demek istendiğini anlarsın..

Ama ben size lisans yedeklemek için aşağıdaki programı öneriyorum

Advanced Tokens Manager

ATMv3.5RC3.png

1-) http://dl.dropbox.com/u/60231602/Advanced Tokens Manager v3.5 RC 3.zip

İşlem adımları ;

1-) "Activation Backup" a tıklıyoruz
2-) Evet e tıklıyoruz.
3-) Programa Sistemimizi hangi keyle etkinleştirdiysek o keyi giriyoruz. ve alttaki kutucuğu işaretliyoruz
4-) Program bulunduğu klasöre yedeği alıyor.
5-) Restore içinse "Activation Restore" ye tıklayıp lisansımızı geri yüklüyoruz.

bu programı başka yerde de gördüm ama direk windowstan bi dosya kopyalayıp saklamak daha güvenli geldi bana:biggrin:

tamam ben skype ile aktifleştirdim şuan ve dediğin yere baktığımda cache klasörü var. ben şimdi format attıktan sonra yedek tokens.dat dosyasını C:\Windows\System32\spp\store attıktan sonra niye cache klasörünü siliyorum onu anlamadım şuan duruyor o klasör formattan sonra neden siliyorum:001_smile:

ayrıca sormak istediğim bir şey var şimdi biz skype ile aktifleştirdik(mak keyi ile aktifleştirdim başarı oranı daha iyiymiş) ve ben aida64 programı ile baktığımda lisansım trial diye geçiyor şimdi yarın öbür gün bizim aktivasyonun iptal olma ihtimali var mı acaba??

14.01.2013 Pro Retail keyler.

4G7FF-N8QTH-D7HQQ-3KGHG-Y949V
DJNJT-CPGH3-BX83M-J7J6V-46V3H
GCN86-8TX6P-3FMJJ-VRDTF-QGJXV
N4QM6-GFV4B-7HWDD-HV9MY-92BQH
Q38VH-NJG86-P24M6-KXQKJ-RX49V
Y982D-CN2DP-TQFG8-DXY47-HXH3H
CRPYG-NJCR4-YP98C-TXJVD-WQG67

bilgi için teşekkürler, fakat uygun key i bir türlü bulamadım sadece
Core Retail
slmgr /ipk NH877-R8P8T-CPBXH-7GYVX-M949Q
slmgr /ipk TNRCY-CFX24-WY2Q3-D2F48-82KT3
slmgr /ipk G3P7Y-PTNTJ-G2G6D-W8JQB-RCWXQ
slmgr /ipk NYTKV-4QX68-KH34F-XTQ7H-3JXT3

burdakileri kabul ediyor, onlari da telefondaki kadın kabul etmiyor, başka key nereden bulabiliriz? sürümü ne tam bilmiyorum build 9200 yazıyor.

bu programı başka yerde de gördüm ama direk windowstan bi dosya kopyalayıp saklamak daha güvenli geldi bana:biggrin:

tamam ben skype ile aktifleştirdim şuan ve dediğin yere baktığımda cache klasörü var. ben şimdi format attıktan sonra yedek tokens.dat dosyasını C:\Windows\System32\spp\store attıktan sonra niye cache klasörünü siliyorum onu anlamadım şuan duruyor o klasör formattan sonra neden siliyorum:001_smile:

ayrıca sormak istediğim bir şey var şimdi biz skype ile aktifleştirdik(mak keyi ile aktifleştirdim başarı oranı daha iyiymiş) ve ben aida64 programı ile baktığımda lisansım trial diye geçiyor şimdi yarın öbür gün bizim aktivasyonun iptal olma ihtimali var mı acaba??

Cache klasörünün şimdilik bir zararı yok ama format attığında Cache dosyasını silmezsen yedeklediğin lisans aktif olmayacaktır.

Trial olarak gözükür ama sonuç olarak sınırsız olarak kullanırsın. Çünkü bunları trial keylerle aktif hale getirdik..
bilgi için teşekkürler, fakat uygun key i bir türlü bulamadım sadece
Core Retail
slmgr /ipk NH877-R8P8T-CPBXH-7GYVX-M949Q
slmgr /ipk TNRCY-CFX24-WY2Q3-D2F48-82KT3
slmgr /ipk G3P7Y-PTNTJ-G2G6D-W8JQB-RCWXQ
slmgr /ipk NYTKV-4QX68-KH34F-XTQ7H-3JXT3

burdakileri kabul ediyor, onlari da telefondaki kadın kabul etmiyor, başka key nereden bulabiliriz? sürümü ne tam bilmiyorum build 9200 yazıyor.
Senin sürüm Core Retialmiş bu keyler enterpise ve pro sürümlerini aktif etmek için. Core retial keyler bulmak zor...

Geri