Windows 8 Telefon ile Etkileştirme

hata resimini yükleyemediğim için yazısını yazıyorum aşağıya

HATA: 0xC004F025 Erişim Reddedildi: istenen eylem yükseltilmiş ayrıcalıklar gerektiriyor

yukarıdak hatayı nasıl aşaşbilirim

cmd yönetici olarak çalıştırılmadığı zaman o hatayı veriyor kardeş. cmd yi bul sağ tıkla üzerine yönetici olarak çalıştır de.

Hata kodu 0xC004F069 veya 0xC004F06C

Belirti

KMS istemcisi kullanarak bir veya daha fazla bilgisayarı etkinleştirmeye çalıştığınızda aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
0xC004F069
Yazılım Lisans Hizmeti bilgisayarın etkinleştirilemediğini bildirdi. Anahtar Yönetim Hizmeti (KMS) istek zaman damgasının geçersiz olduğunu belirledi.
veya
0xC004F06C
Yazılım Lisans Hizmeti bilgisayarın etkinleştirilemediğini bildirdi. Anahtar Yönetim Hizmeti (KMS) istek zaman damgasının geçersiz olduğunu belirledi.
Neden

Bu sorun, istemci bilgisayarın sistem saati KMS ana bilgisayarının sistem saatinden farklıysa oluşabilir.
Geçici Çözüm

Bu soruna geçici bir çözüm bulmak için, istemci bilgisayarın saatini KMS ana bilgisayarının saatiyle aynı olacak şekilde değiştirin. Bu bilgisayarların saatlerini eşitlemek için bir Ağ Zaman Protokolü (NTP) zaman kaynağı veya Active Directory dizin hizmetini kullanmanız önerilir. Saat, KMS ana bilgisayarı ile istemci bilgisayar arasında Eşgüdümlü Evrensel Saat'e (UTC) göre düzenlenir. İstemci bilgisayarda ayarlanan saat dilimi eşitleme işlemini etkilemez.

kendimi beceriksiz hissetmeye başliyicim :S

kardeş senin bir daha format atman gerekiyor. galiba kms aktivasyonu denemişsin. onu yapmışsan telefonla etkinleştir çıkmıyor zaten. başıma geldi oradan biliyorum.

cmd yönetici olarak çalıştırılmadığı zaman o hatayı veriyor kardeş. cmd yi bul sağ tıkla üzerine yönetici olarak çalıştır de.

Windows 8 de cmd nerde onu bilmiyorum
ancak masa üstünde ara programı var onu tıkladığım zaman cmd yazılı kutu geliyor entırlayınca siyah dos ekranı geliyor burda da verilen keyleri giriyorum entırlıyorum olmuyor zaten
ben her halde cmd yi bulamıyorum win 8 de nerde ise bir söyleseniz bende bulsam saygılar

Windows 8 de cmd nerde onu bilmiyorum
ancak masa üstünde ara programı var onu tıkladığım zaman cmd yazılı kutu geliyor entırlayınca siyah dos ekranı geliyor burda da verilen keyleri giriyorum entırlıyorum olmuyor zaten
ben her halde cmd yi bulamıyorum win 8 de nerde ise bir söyleseniz bende bulsam saygılar
C / Windows / System 32 veya
Görev yöneticisini açıp Dosya bölümüne tıklayın sonar yeni görev deyin fakat açılan sayfada Bu görevi yönetici ayrıcalığla çalıştırın kutucuğu işaretli olucak. KUTUCUĞU İŞARETLEDİKTEN SONRA CMD YAZIN VE OKEYLEYİN

99858dd7454b71aad6ca1055bbc3f1e1.png

C / Windows / System 32 veya
Görev yöneticisini açıp Dosya bölümüne tıklayın sonar yeni görev deyin fakat açılan sayfada Bu görevi yönetici ayrıcalığla çalıştırın kutucuğu işaretli olucak. KUTUCUĞU İŞARETLEDİKTEN SONRA CMD YAZIN VE OKEYLEYİN

99858dd7454b71aad6ca1055bbc3f1e1.png

yardımınız için teşekkür ederim bu sorunu çözdük şimdi girdiğim keylerde ise

Hata :0xC004E016 Microsoft çekirdek olmayan ana sürümü çalıştıran bir bilgisayarda hata metnini, görüntülemek için slui.exe0x2aoxc004e016 komutunu çalıştırın diye hata mesajı verdi

bu sorunu giderebilirmiyim
ayrıca

win8 kurulu arkadaşlar sizde de sistem tahmini iki saatte bir WİNDOWSU ETKİNLEŞTİR diyerek etkinleştire sayfasına gidiyormu saygılar

o kadar hızlı konuşuyor ki kadın rakamları yazamadım

Tekrar dinlemek için ( * )
Onaylamak İçin ( # )

terranova önceki sayfalarda resimli anlatımların üzerinden belirttiklerini uyguladım önce siteden anahtar aldım ve verilen rakamları girip etkinleştirdim şuan için sistem ekranında windows etkinleştirildi diyor. Teşekkürler sanırım sorun çıkmaz artık değil mi !

Not : uygulayacaklar için ipucu vereyim zorlananlar sekreter konuşmaya başlayınca (sayıları A-H e kadar ) video kayıt yapsınlar telefonla vs. böylece tekrar tekrar dinleme fırsatınız olur sayıları

terranova önceki sayfalarda resimli anlatımların üzerinden belirttiklerini uyguladım önce siteden anahtar aldım ve verilen rakamları girip etkinleştirdim şuan için sistem ekranında windows etkinleştirildi diyor. Teşekkürler sanırım sorun çıkmaz artık değil mi !

Not : uygulayacaklar için ipucu vereyim zorlananlar sekreter konuşmaya başlayınca (sayıları A-H e kadar ) video kayıt yapsınlar telefonla vs. böylece tekrar tekrar dinleme fırsatınız olur sayıları

Sorun çıkacağını sanmıyorum..Sonuçta Microsoftun numarasını arayıp aktiv ediyorsun :w00t:

bu win 8 için driverları nasıl kuracagız bende hp pavilion dv 6000 var nvadia geforce go 7200 ekran kartı bunun driverini nasıl yükleyecegim yada link varmı paylaşabileceginiz direk sorunsuzca indirip kurayım ?

bu win 8 için driverları nasıl kuracagız bende hp pavilion dv 6000 var nvadia geforce go 7200 ekran kartı bunun driverini nasıl yükleyecegim yada link varmı paylaşabileceginiz direk sorunsuzca indirip kurayım ?

Bu linkden indirebilirsiniz Kurduğunuz sisteme göre 32b veya 64 bit seçenekleri var

Drivers | GeForce

fedaadb281be7c1b22064036fe0e4e8d.png

windows 8 için yok ancak win 7 için olan driveri indirsek yüklermi ?

Yeni keyler geldi ;
Büyük ihtimalle şu 1-2 gün kendi telefonunuzla bile arayabilirsiniz (Telefonla aktifleştir bölümünden Türkiye'yi seçmeyi unutmayın)

23.Key Listesi (En Yeni)

MAK Keys:
slmgr /ipk 23CBH-N8TKY-99GYP-J6MPC-4RDHC
slmgr /ipk XNMGC-T2F3H-8KWQK-QM9CK-HCBQP
slmgr /ipk 4WM9N-Y7VQY-MPQJM-BFXVQ-H2WX2

22.Key Listesi

MAK Keys:
slmgr /ipk 7RX7V-N4YKV-R3XQY-PKX3M-DPBQP
slmgr /ipk NKPPG-2BR29-G7FPK-99HX6-Y9492

Yeni keyler geldi ;
Büyük ihtimalle şu 1-2 gün kendi telefonunuzla bile arayabilirsiniz (Telefonla aktifleştir bölümünden Türkiye'yi seçmeyi unutmayın)

23.Key Listesi (En Yeni)

MAK Keys:
slmgr /ipk 23CBH-N8TKY-99GYP-J6MPC-4RDHC
slmgr /ipk XNMGC-T2F3H-8KWQK-QM9CK-HCBQP
slmgr /ipk 4WM9N-Y7VQY-MPQJM-BFXVQ-H2WX2

22.Key Listesi

MAK Keys:
slmgr /ipk 7RX7V-N4YKV-R3XQY-PKX3M-DPBQP
slmgr /ipk NKPPG-2BR29-G7FPK-99HX6-Y9492

değerli arkadaşım yukarıda vermiş olduğun keylerden örnek olarak:
slmgr /ipk NKPPG-2BR29-G7FPK-99HX6-Y9492 yazıp enter tuşuna bastığımızda işlem tamammı olacak yoksa ayrı bir işlem daha varmı saygılar

değerli arkadaşım yukarıda vermiş olduğun keylerden örnek olarak:
slmgr /ipk NKPPG-2BR29-G7FPK-99HX6-Y9492 yazıp enter tuşuna bastığımızda işlem tamammı olacak yoksa ayrı bir işlem daha varmı saygılar

İnternetin kapalı olarak Cmd yi yönetici olarak çalıştıracaksın ondan sonratelefon veya skype ile kodlar alacaksın ..

Arkadaşlar burda atom parçalamaya çalışmıyoruz konu başlığı belli hem telefon hemde skype ile anlatımlar mevcut konuda lütfen aynı şeyleri yazıp durmayın biraz yazılanları okuyun..

key leri veren site hata veriyor. ne yapmam lazım? girdiğim diğer key ler telefondan onaylanmadı. teşekkürler

sonunda yaptım. inşallah bi sorun çıkmaz. teşekkürler.

CMD komutuna slmgr /ipk 7RX7V-N4YKV-R3XQY-PKX3M-DPBQP girdim entere bastım slui.ee falan çalıştırın dişye hata aldım yardım lütfen

Geri