Windows 8 Telefon ile Etkileştirme

pc yi yeniden formatladım anlattığınız gibi cmd ekranına kodu giriyorum fakat hata veriyor. kodu kabul etmiyor. 3 gündür uğraşıyorum. birşeyleri açın diyor ama anlamıyorum. yardımcı olabilirmisiniz?

slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
slmgr /skms kms.sjtu.edu.cn
slmgr.vbs -ato

kullananlar format mı atacak ?

@cgokhans dun arkadasımın pc de bu işlemi bir çok kez tekrarladım ama verilen cevap hep "verdiğiniz kod ile aktivasyon işlemlerine devam edemeyeceğimiz" şeklindeydi.Acaba bloklandımı dedim yontem ama siz yapmıssınız.Maddelerin hepsinide dogru yapmama ragmen sorun ne acaba bulamadım :)

@cgokhans dun arkadasımın pc de bu işlemi bir çok kez tekrarladım ama verilen cevap hep "verdiğiniz kod ile aktivasyon işlemlerine devam edemeyeceğimiz" şeklindeydi.Acaba bloklandımı dedim yontem ama siz yapmıssınız.Maddelerin hepsinide dogru yapmama ragmen sorun ne acaba bulamadım :)

Kardeş dün sabah yaptım olmuştu. Bende şaşırdım hatta. Çoktan blok yemiştir ama bi deneyelim dedim tabi kodları vermeye başlayınca telesekreter şaştım ve aldım kodları. hatta aldıktan sonra * ile birde tekrar ettirip onaylıyordum. neyse siz öğlen gibi filan yapmışsanız belki o saate blok yemişdir. İngilizceniz var galiba dediğini anladığınıza göre. benim o telesekreteri tam anlamıyla anlatacak kadar olmadığı için sürekli denilenleri yaptım. Yani sanırım bilmiyorum problemi :(

Sabah attım formatı öglen 3'e kadar da ugrastım onaylatmak ıcın ama hep aynı cevap.Bakalım bu aksam da eve gidince kendı pcmde deniyeceğim.Ondan sonra sonucu tekrar yazarım buraya.

bende dünden beri uğraşıyorum bir türlü aktif edemedim her saat başı aktifleştir diye mesaj çıkıyor sinir oldum valla bunun kolay bir yolu yokmu arkadaşlar

Son keylerde elbet patlayacak ki patlamıştır sanırım. bu saatten sonra yeni key dağıtan site gelmedikçe bu yolla zor. yeni aktivatorlar bekleyebiliriz. terenova77 kardeşimiz zaten bulduğu her yeni bilgili paylaşıyor. onun paylaşımlarını takip etmek gerek.

Kardeş şimdi başka bir sitede yapanlara baktım hala kodlar çalışıyormuş. Muhakkak bir yerlerde eksiğin vardır o zaman. Yorum ve yapıldıldığı saat vs şöyle:

Yayınlanma tarihi Bugün, 10:14
evet arkadaşlar bu skype yöntemi gerçekten işe yarıyor.. kaç gündür denemediğim activator kalmadı.. en sonunda telefonla etkinleştirme yaptım.. çok teşekkür ederim yöntemi paylaşan arkadaş için..

Hata kodu 0xC004F069 veya 0xC004F06C

Belirti

KMS istemcisi kullanarak bir veya daha fazla bilgisayarı etkinleştirmeye çalıştığınızda aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
0xC004F069
Yazılım Lisans Hizmeti bilgisayarın etkinleştirilemediğini bildirdi. Anahtar Yönetim Hizmeti (KMS) istek zaman damgasının geçersiz olduğunu belirledi.
veya
0xC004F06C
Yazılım Lisans Hizmeti bilgisayarın etkinleştirilemediğini bildirdi. Anahtar Yönetim Hizmeti (KMS) istek zaman damgasının geçersiz olduğunu belirledi.
Neden

Bu sorun, istemci bilgisayarın sistem saati KMS ana bilgisayarının sistem saatinden farklıysa oluşabilir.
Geçici Çözüm

Bu soruna geçici bir çözüm bulmak için, istemci bilgisayarın saatini KMS ana bilgisayarının saatiyle aynı olacak şekilde değiştirin. Bu bilgisayarların saatlerini eşitlemek için bir Ağ Zaman Protokolü (NTP) zaman kaynağı veya Active Directory dizin hizmetini kullanmanız önerilir. Saat, KMS ana bilgisayarı ile istemci bilgisayar arasında Eşgüdümlü Evrensel Saat'e (UTC) göre düzenlenir. İstemci bilgisayarda ayarlanan saat dilimi eşitleme işlemini etkilemez.

kendimi beceriksiz hissetmeye başliyicim :S

Sonun da deneyebildim.Bu sefer oldu aktivasyon.

Aktive ettigim key "slmgr /ipk J87JG-PXNR9-68BRP-DGJ9P-TMQHC". Aktive edince sanki biraz daha hız artışı oldu gibi geldi.

bende de aşağıdaki hatayı veriyor ne bulduğum tüm keyleri cmd ye yazıp enterladım karşıma aşağıdaki hata mesajı çıktı yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

bende de aşağıdaki hatayı veriyor ne bulduğum tüm keyleri cmd ye yazıp enterladım karşıma aşağıdaki hata mesajı çıktı yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

hata resimini yükleyemediğim için yazısını yazıyorum aşağıya

HATA: 0xC004F025 Erişim Reddedildi: istenen eylem yükseltilmiş ayrıcalıklar gerektiriyor

yukarıdak hatayı nasıl aşaşbilirim

Geri