Windows 7 Ultimate Orijinal Türkçe 32 Bit - OEM DVD

TUFAN_68 önceden windows 7 kurmuştum şimdi bunu kurdum ve dediğin gibi UNİNSTALL ALL CRACK e tıkladım ama takıldı kaldı orda. çalışıyor diyo görev yöneticisinden bakınca ama bişey olduğu yok 15 dk dır bekliyorum :) direk install7loadere tıkladım ama yapmadı ne yapmam gerekiyor

cevap bekliyorum ne olur bi çözüm var mı ben anlamadım uninstal crack dedim olmadı baya bekledim bişey yapmadı sonra instal7loaderr dedim kapattı pc yi kurup ama etkinleşmedi:( yardımmmm:(

teşekkürler kurdum active ettim gayet güzel. tv kartımıda tanıttım sadece creative sound blaster live 5.1 ses kartıma 4+1 hoparlörü gösteremedim. şimdi onu araştırıyorum inş. o da olur.

amd 5600+ 2.8
2GB Kingston
GeForce 8600 GT 512 MB DDR2
SKYSTAR-2 PCI

Şunu ev kullanıcılarına 30 dolara satsa ya ne sen yorulursun nede biz.
Zaten bu OEM fiyatları ile bir ev kullanıcısının bunu alması neredeyse imkansız
Neyse, mütefik bir ülkeyiz bu kadar kıyakta olsun değil mi artık :)

Kardeş Windows7 yi indirdim biLgisayarımada kurdum.. ama benim sorunum aktive oLmaması.. SöyLediğin şekiLde crack'ı yaptım harfiyen uyguLadım ama 30 gün içinde aktifLeştiriLEcek şimdi aktifLeştir yazısı değişmiyor Genuie oLmuyor verdiğin Crack iLe :S
bana bir yardım et emeğine sağLık ama Crack oLmuyo senin windows 7 :(

KARDEŞ ELİNE SAĞLIK İNDİRİYORUM DA Bİ SROUM OLACAK ŞİMDİ HERKESE BN WİN 7 64 BİT İNDİRDİM DWD YAZDIM FLN BNM PC DEDE 32 İT WİSTA ULTİ.WARDI KURMAYA ÇALIŞTIM ŞÖYLE BİR HATA WERİYOR KISALTARAK YAZIYORUM ARTIK AKLIMDA KALANI----->>WİNDOWS BU WÜNDOWS UN SÜRÜMÜ İLE UYGUN DEĞİLDİR LÜTFEN PC NİZİN ÖZELLİKLERİNİMİ NE BAQARAK SİZE UYGUN OLAN BİR ŞEYLERİ SEÇİN DİORDU BNM DÜŞÜNCEM BNDEKİ 32 BİT O 64 BİT OLDUU İ.ÇİN Bİ SRN YAPMIŞ OLABİLİRMİ LÜTFEN YARDIM EDİN ŞİMDİ BUNU İNDİRİYORUM BOSA NET YEMEKE :D yardımcı olabilcek arklar lütfen yazsınlar buna bir şey weya çözüm önerisi olnlar pm pls herkese şimdiden teşekkürler

KARDEŞ ELİNE SAĞLIK İNDİRİYORUM DA Bİ SROUM OLACAK ŞİMDİ HERKESE BN WİN 7 64 BİT İNDİRDİM DWD YAZDIM FLN BNM PC DEDE 32 İT WİSTA ULTİ.WARDI KURMAYA ÇALIŞTIM ŞÖYLE BİR HATA WERİYOR KISALTARAK YAZIYORUM ARTIK AKLIMDA KALANI----->>WİNDOWS BU WÜNDOWS UN SÜRÜMÜ İLE UYGUN DEĞİLDİR LÜTFEN PC NİZİN ÖZELLİKLERİNİMİ NE BAQARAK SİZE UYGUN OLAN BİR ŞEYLERİ SEÇİN DİORDU BNM DÜŞÜNCEM BNDEKİ 32 BİT O 64 BİT OLDUU İ.ÇİN Bİ SRN YAPMIŞ OLABİLİRMİ LÜTFEN YARDIM EDİN ŞİMDİ BUNU İNDİRİYORUM BOSA NET YEMEKE :D yardımcı olabilcek arklar lütfen yazsınlar buna bir şey weya çözüm önerisi olnlar pm pls herkese şimdiden teşekkürler

dostum sanırım işlemcin 64 bit i desteklemiyor...

64 bit için az daha sabredin tüm program çalışmaları windows 7 64 bit için başladı win 7 vurgun yapıcak :durdurun

Arkadaşlar acaba bu sürüm microsofun bilgisayar kullanıcılarına dagıttıgı rtm sürümlerinden mi ?

Sa kardeş gzl paylasımda bnde bnde indirdim crack işlemini yaptım ama her gün geri sayıyor ne iş bi açıklasan bunu crack tutmadı sanırım

acer extensa 5620 makina modeli

arkadaşım oem dvd de 7600 sürümü yazmayacak ultimate 7600 sürümü windows un sitesinden indirilen beta sürüm. sen en azından bunu göstermişsin bir de göstermeyip milleti kandıranlar var
biz bunların içinden nasıl bulup ayıklayacağız bakalım orjial sürümü

selam kardeşim benim sorunum şu indirdim bu partları sonra buraya çıkar dedim başka bi tane winrar klasörü ç.ıkarıtıyor iso dosyası olarak çıkıyo demişşssin ama rar çıkıyo içindekileri yazdırdım boot olmuyo yardım pls..

selam kardeşim benim sorunum şu indirdim bu partları sonra buraya çıkar dedim başka bi tane winrar klasörü ç.ıkarıtıyor iso dosyası olarak çıkıyo demişşssin ama rar çıkıyo içindekileri yazdırdım boot olmuyo yardım pls..

o çıkan iso dosyasıdır ama muhtemelen senin bilgisayarında iso dosyalarını winrar açıyordur diye tahmin ediyorum sen o iso kalıbınıda winrarla açıp yazdırdığın için boot olmaz haliyle. cd dvd yazma programlarından kalıp yazdırma seçeneği ile ilk buraya çıkar dedikten sonra cıkan dosyayı seçerek yapabileceğini umuyorum screen shot koyarsan daha iyi yardımcı olabilirim.

dostum emeğin için teşekkür.ben indirdim kurdum ve üç gündür kullanıyorum.orj.lik sorunu yok fakat ses sorunu var.bilg.den ses çıkmıyor.sanırım driverlardan kaynaklanıyor.aradım ama bulamadım sorunum hala devam ediyor.çözemezsem xp ye dönecm.
bu arada anakartım asus P5VD2-MX ses kartım da saundmax (serisini tam bilmiyorum)eğer bana yardımcı olursanız sevinirim.

Sa kardeş gzl paylasımda bnde bnde indirdim crack işlemini yaptım ama her gün geri sayıyor ne iş bi açıklasan bunu crack tutmadı sanırım

acer extensa 5620 makina modeli

ya arkadasım sendede cd dvd room görmeme sorunu oluyormu?

dostum emeğin için teşekkür.ben indirdim kurdum ve üç gündür kullanıyorum.orj.lik sorunu yok fakat ses sorunu var.bilg.den ses çıkmıyor.sanırım driverlardan kaynaklanıyor.aradım ama bulamadım sorunum hala devam ediyor.çözemezsem xp ye dönecm.
bu arada anakartım asus P5VD2-MX ses kartım da saundmax (serisini tam bilmiyorum)eğer bana yardımcı olursanız sevinirim.

hocam bildiğim kadarıyla windows 7 vista sürücülerini tanıyordu driverın vista versiyonunu kurmayı bir dene sorunun kalkacağını düşünüyorum.

kardes sen bunun içinde oynamalar yaptınmı yoksa tamamen orjinal haliylemi verdin bilgi verirsin

Geri