Windows 7 Ultimate Orijinal Türkçe 32 Bit - OEM DVD

sagol dostum ındırme bıttı
şımdı kuruyorum

partlar ölmüş kardeş. yenilermisin

512MB ram Celeron 1.7 kasarmı acaba arkadaşlar?Birisi kasmaz XP den daha hızlı dedi de onun için soruyorum.

512MB ram Celeron 1.7 kasarmı acaba arkadaşlar?Birisi kasmaz XP den daha hızlı dedi de onun için soruyorum.

# 1 GHz işlemci (32 veya 64-bit)
# 1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
# 16 GB boş sabit disk alanı (32-bit); 20 GB boş sabit disk alanı (64-bit)
# WDDM 1.0 veya üstü sürücü desteğine sahip DirectX 9+ uyumluluğu bulunan ekran kartı.

tufan kardeş indirdim hiç bir sorun yokk...rar şifre de sormadı sanırım unuttun ikinci upload da..neyse problem değil kuracağız ama şu crack olayı kısaca nasıl olur anlatırsa kurmadan sormak istedim..ellerine sağlık hoşçakal..

Kardeş ellerine sağlık ben dün yükledim ve kurdum bugünde crack yaptım yeniden başlattım ve sol altda ( windows 7 değerlendirme kopyası Yapı 7600 ) yazmaya başladı bu ne anlama gelio bide nsl kaldırabilirim? Deneme sürümü olma ihtimali varmı die düşünmeye başladım xD
Bu arada yeniden teşekkür ederim bunun haricinde hiç bir sorun yaşamadım =)

tufan kardeş indirdim hiç bir sorun yokk...rar şifre de sormadı sanırım unuttun ikinci upload da..neyse problem değil kuracağız ama şu crack olayı kısaca nasıl olur anlatırsa kurmadan sormak istedim..ellerine sağlık hoşçakal..

Kardeş ellerine sağlık ben dün yükledim ve kurdum bugünde crack yaptım yeniden başlattım ve sol altda ( windows 7 değerlendirme kopyası Yapı 7600 ) yazmaya başladı bu ne anlama gelio bide nsl kaldırabilirim? Deneme sürümü olma ihtimali varmı die düşünmeye başladım xD
Bu arada yeniden teşekkür ederim bunun haricinde hiç bir sorun yaşamadım =)

Grekli açıklamalar konunun ilk sayfasına yazılmıştır ayrıca deneme sürüm falan değildir 22 ekimde satışa sürülecek sürümdür kendi bilgisayarımda yaklaşık 2 aydır kulanıyorum çok memnunum :durdurun

Ok eyw bende iki gündür kullanıorum hiç bi sorun yaşamadım yalnız windows etkinleştirme kısmı crackledikten sonra durum hazır değil olarak göstermeye başladı normal heralde bu dimi etkinleştirildi yazmasımı gerekiyor yoksa...

Ok eyw bende iki gündür kullanıorum hiç bi sorun yaşamadım yalnız windows etkinleştirme kısmı crackledikten sonra durum hazır değil olarak göstermeye başladı normal heralde bu dimi etkinleştirildi yazmasımı gerekiyor yoksa...

dediğim crack i açıklamadaki gibi yap :)

arkadaslar crack kısmını yapıyorum bır turlu olmuyor ? kım yardımcı olabılır bana ?

sağ ol hocam eline sağlık yalnız bişi soracağım bu tam sürüm mü yoksa demo falan mı

oncelıkle paylasımın icin tesekkur ediyorum
indirmeye basladım...

kardeşim bu final derken son sürüm mü yani bidaha çıkmıcakmı windows 7 yani lisans lı olarak çıkan windows 7 mi

Ben indirdim şu anda RAR'dan çıkartıyorum ama şifre koymamışsın.Şifre sormadı :D
Arkadaşlar ben 4X hızında DVD'ye yazdırdım ama Windows kurulumda dosya kopyanalamıyor gibi bir hata verip devam etmiyor bence boşuna indirmeyin.

soruma cevap vericek olan biri var mı acaba eğer bu sonsa yani tam sürüm se öle build ler ve rc ler gibi değilse inidirip kurucam o yüzden soruyorum :D

soruma cevap vericek olan biri var mı acaba eğer bu sonsa yani tam sürüm se öle build ler ve rc ler gibi değilse inidirip kurucam o yüzden soruyorum :D

evet bu son sürümdür ve 22 ekimde çıkacak olan sistemdir + tamamiyle orjidir

Geri