Windows 7 Ultimate Orijinal Türkçe 32 Bit - OEM DVD

hocam benim harddisk sata raid bu harddiski tanırmı windows7 acaba

arkadasım güzel hoşda yardım a tıkladığında Türkcemi yazıyor inglizcemi o sekilde bi fotoraf cekersen hersey anlasılır tsk calısman için

cevap için tşk ederim tufan_68 paylaşım için de tşk ederim 22 ekimde çıkacak olanı duydum ya gönül rahathıyla indirebilirim:D

cevap için teşekkürler tufan 68

tufan_68 hocam yardım dosyalarıda Türkcemi bilgilendirirmisin ona göre indircemm ok ?

TUFAN_68 acaba bu iso olark mı çıkıyo partlardan eğer iso oalrak çıkmıyosa dvd ye yazmak için ne yapmamız gerekiyor? cevabını bekliyorum...

Tufan_68 kardeş soruma cevap versen sana zahmet yardım dosyaları Türkcemi inglizcemi sana zahmet.

tamam tufan kardeş eywallah

tufan kardeşş dosyaları indirdim fakat neroda hangi seçenek altında yazıcam bi tarif edermisin..acill

tufan kardeşş dosyaları indirdim fakat neroda hangi seçenek altında yazıcam bi tarif edermisin..acill

tabi. İso kalıbı yazdıracaksınız iso yu seçtiğinizde ingilizceyse open deyip indirdiğiniz dosyanın yerini gösteriniz ve yavaş hızda yazdırınız tr ise neronuz aç butonundan yine iso dosyasını gösterip yine yawaş hızda yazdırınız...

çok tşkrlr şimdi yazdırıp yükliycem windows 7 yi...bu paylaşımı yaparak diğer arkadaşları bilmem ama gerçekten beni çok sevindirdinn ....tekrar çok tşkrlr...paylaşıma devamm edersen sevinirim...:001_rolleyes:

tufan kardeş açılışta kullanıcı adı yazan tyerin altında parola yazıyo ben parola koymadım kurarken o yüzden enter tuşuna basıp devam etmek istiyorum ve bana kullanıcı adı ve parola yanlış diyo acil yardım

cok tesekkürler tufan kardesim güzel bir sunum
sagol

bi arkadaş windows kopyalanamıyor diyo demiş doğrumu TUFAN_68

hocam 12 partta sorun var partı düzelte bilirmisiniz

Geri