dosyada virus yok birader kurulum esnasında oluşturduğu dosyalarda, bir iki antvirus programı aynı uyarıyı verince şüphelendim.
@dengesis arkadasım öncelikle paylasımın için çok teşekkür ederim.
"Bios modlu aktivasyon görünürde en sağlam olanı gibi duruyor. Bir kere yap gitsin gibi. Ancak dezavantajları da var. Mesela windows 7'den vistaya döneceksiniz.Aktivasyon yapmak için orjinal biosu geri yüklemek gerekiyor. Aynı zamanda orjinal biosa dönülmezse cihaz garanti dışı bile kalabilir. Ve bios güncelleme riskli iş. Teknik servislerle başınızı ağrıtabilir."
diye belirtmişsin örneğin ben windows7 yi kurdum begenmedim veya lisanslamada sorun cıktı ve geriye dönmem gerekti orjinal vistamı geri yukleyemeyecekmiyim Laptopa tekrardan dönüş için ne yapmam gerekiyor (kusura bakma sadece örnekleme verdim yukarıda cunku elimdeki win7 versiyonu 7229 ingilizce deneme versiyonu )
Öncelikle çok teşekkürler
Biraz önce okuduğum bir makalede bu tarz programların trojan olabileceğinden ve zaman içerisinde makinayı trojanlar ile doldurabileceğinden bahsediyor. Gerçi Avira ile tarattım sorun çıkarmadı ama siz neler düşünüyorsunuz?