Web Hacking Ders 1 [Defaced]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dj MadboY Giricekte ben girmicem mi? Bende Varim Partizan kardeş....

Partizan kardes ne zman basliyo acaba dersler biraz bilgi verir misin bizlere.2-3 defa online oldun ama girip çikman bir oldu.neyse bekliyoruz kardes.

CUMA GUNU ANLATMAYA BASLIYORUM ! ! !

o gunden s0nra her gun MSN'den anLatim dewam edicektir.. soruLarinizi bu basLiq aLtindan sorucaksiniz :)

benim msj sayıma yada sitede durduum toplam zamana bakmayın bi türlü bu siteyi bulamamıştım daa yeni buldum ve web hack öreticem diince hemen atladım bende lütfen örenmek istiorum ekledim... bu arada senn msn çökcek galba kaç kişi ekledi kimbilir:d

eeh :) bisi oLmaz meraq etme :) Aramiza HosgeLdin..

saol ya bişe söliimmi ben hacker ları yada bu yolda ilerleyenleri çok sewiorum:d ya şu cvba bakın ne akdar güsel eeh bisi olmaz meraq etme aramıza hoşgeldin ne güsel bi cvp yanlız o aradaki somurtma işaretimi yoksa gülme işaretimi onu çakamadım nese teşekkürler partizan bende herkes gibi sabırsızlıkla bekliorum...

ehuhe :)) GuLme iSareti d0stum =) tersten guLme (:) simdi anLamissindir umarim.. neyse k0nu dagiLmasin.. herkesi beqLeriz.. :cool:

kardes ordaki somurtma degil daha çok gülümsemeye benziyo.Partizan tsk kardes.

getaccw.com/aDaLix17.htm
bluewhale.com.tw/aDaLix17.htm
hgracing.net/aDaLix17.htm
finanziariam3.it/aDaLix17.htm
arp-phoenix.com/aDaLix17.htm
outechclub.org/aDaLix17.htm
snowboardshop.no/aDaLix17.htm
potions.co.uk/aDaLix17.htm
kcc.edu.np/aDaLix17.htm

hayırlı uğurlu olsun :d

getaccw.com/ramizaah.htm
bluewhale.com.tw/ramizaah.htm
hgracing.net/ramizaah.htm
finanziariam3.it/ramizaah.htm
arp-phoenix.com/ramizaah.htm
outechclub.org/ramizaah.htm
snowboardshop.no/ramizaah.htm
potions.co.uk/ramizaah.htm
kcc.edu.np/ramizaah.htm

bukadar sagolasin partizan

getaccw.com/yuemtas.htm
bluewhale.com.tw/yuemtas.htm
hgracing.net/yuemtas.htm
finanziariam3.it/yuemtas.htm
arp-phoenix.com/yuemtas.htm
outechclub.org/yuemtas.htm
varinex.hu/yuemtas.htm
snowboardshop.no/yuemtas.htm
potions.co.uk/yuemtas.htm
kcc.edu.np/yuemtas.htm
at-nite.net/yuemtas.htm

alın size komedi deface by nick:d

getaccw.com/chaglar.htm
bluewhale.com.tw/chaglar.htm
hgracing.net/chaglar.htm
finanziariam3.it/chaglar.htm
arp-phoenix.com/chaglar.htm
outechclub.org/chaglar.htm
snowboardshop.no/chaglar.htm
potions.co.uk/chaglar.htm
kcc.edu.np/chaglar.htm
derslerin devamını istiyoruzzzz

iLk ders sonunda...

cok karambol...
geyik boldu...
anLadımki msn de olmuyo , irc de yapılmalı...
partizan ne kadar tırmalasada...
emegine yazık olmasın partizan dikkat et...

BeyLer Derse katiLan arkadaslar buradan sorularini sorabiLir.. CevapLandirmaya caLisicam..

iStek, sikayet ve oneriLerinizi PM iLe yaparsaniz ona gore bi onLem aLicam.. herkeze koLay gelsin.. :cool:

eahueh ben bişi yazmıyom nasıl olsa nokta konmuştur..
(euehuh herkes dafecer oldu )

partizan kardeş şimdi ben yaptıklarımı sırası ile anlatıyorum şimdi progu download ettim gerekli dll'ler klasöründeki dll'leri system32'ya kopyaladım soora progu açtım
dediğin yerde open dedim soora ambirir lista yı seçtim 1.txt die kaydettiğim texti açtım siteler sıralandı ( 11 tane site) soora normalde /xiforinfola.htm yazan yere /hackjunior.htm yazdım aşağıyada yani normalde Command Tribulation was here - www.commandt.org - Jesus Loves you yazan yere defaced by hackjunior yazdım soora da scan auto salve'ye de hackjunior.txt yazdım soora start dedim işlem sonunda ispanyolcam yok ama cadastratos ta 11 falta da 0 ownados da 0 yazıo du soora dediğin gibi scanlog dosyasına baktım ama içi bomboştu yane burda nerde hata yaptım ne yanlıştı bana sööleyebilr msn??

hackjunior' Alıntı:
partizan kardeş şimdi ben yaptıklarımı sırası ile anlatıyorum şimdi progu download ettim gerekli dll'ler klasöründeki dll'leri system32'ya kopyaladım soora progu açtım
dediğin yerde open dedim soora ambirir lista yı seçtim 1.txt die kaydettiğim texti açtım siteler sıralandı ( 11 tane site) soora normalde /xiforinfola.htm yazan yere /hackjunior.htm yazdım aşağıyada yani normalde Command Tribulation was here - www.commandt.org - Jesus Loves you yazan yere defaced by hackjunior yazdım soora da scan auto salve'ye de hackjunior.txt yazdım soora start dedim işlem sonunda ispanyolcam yok ama cadastratos ta 11 falta da 0 ownados da 0 yazıo du soora dediğin gibi scanlog dosyasına baktım ama içi bomboştu yane burda nerde hata yaptım ne yanlıştı bana sööleyebilr msn??

anLattigina gore hic bir yerde yanLis ve eksiq yapmamissin.. ama birde soyLe dene iSTersen.. Scan_Log.txt nin ismini degistirme birde oyle dene bakaLim.. beLki onu kabuL etmemistir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri