Web Hacking Ders 1 [Defaced]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derse katiLim c0k az yaw :s su anda sadece 15 kisi..

Se7eN' Alıntı:
üstad agustos da başlasın artıq şu günden soora bende katılamam tatile gitcez:eek::eek:

ehuhe =) meraq etme Temmuz sonu dersler basLiyor.. zaten zor bir yani yoq :)

beni unutmayın.Çok ilgim var :D:D:D

tatil zamanına dek getirmeseydi, partizanın msn, zurna kanalına dönerdi.. :) şimdide dönmeyeceği hakkında bi fikrim yok ama :)

_abraXas_' Alıntı:
tatil zamanına dek getirmeseydi, partizanın msn, zurna kanalına dönerdi.. :) şimdide dönmeyeceği hakkında bi fikrim yok ama :)

Dostum hic onemLi degiL :) ben payLasmayi sewen biriyimdir.. yeterki istek azim olsun ogrenmek isteyende.. ;)

innmıorm oleeey

partizn kardş spersn aşmşsn ne dğim ben sana hacking dersleri ha innmıorm yaa bende vrm bende, bi de abi ben bu hack knsnda sfrm sadece proglrla bi kç pc'ye grdm prorat server yolldm soora da o pc'leri batırdm yani sen blli bi sevydn mi bşliicn

yoldaş
[email protected] msnime ekledim fakat bitürlü online göremiyorum seni, ben uzun süre online olmama rağmen..
Acaba kontenjan filan mı doldu, benim msn "matrix.izleriz...."

_abraXas_' Alıntı:
yoldaş
[email protected] msnime ekledim fakat bitürlü online göremiyorum seni, ben uzun süre online olmama rağmen..
Acaba kontenjan filan mı doldu, benim msn "matrix.izleriz...."

d0stum bu kisiseL msn adresim degil :) su anda onda onLİneim =) tatiL bitince de [email protected] da eheh :) biraz sabretmek gerek...

üstad tamam sen bi gel hele tatilinden o zman ortalığı msn grubundan birbirine karıştırırz:Dya ama benim iş problemim war ya.o konuda naapcaz.ancak saat 8 gibi takılabilirim.fazla ilgilenemezsem beni sınıfta bırakma döverim seni hee:Dşaka bi yana harbiden derslerin çok zevkli geççeğini düşünüyom.eyw partizan böyle bişey yaptığın için.hemde msn'den birbirimizi daha yakın tanımış oluruz.Saygılarla

zaman k0nusu sorun etme dostum.. ben ewde iken herkeze yetecek kadar zaman ayiririm..

oldu o zman kardeş.hem msn'den tanışmış oluruz hemde hep beraber bi bilgi paylaşımı yapmış oluruz.Herkese Saygılarla

abLa hea o da güsel :)

haaaahaaaahaaaa valla çok güldüm işte şimdi bugunku tum moral bozuklugum gıttı
PARTizan ablacım benim

ben de bi bakayım dedim konuya puahahahaha :D edit edit hemen hemen:D yaw resime göre abla abi denirmi bana da bmw abi derlerse şaşırmıcam:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri