Web Hacking Ders 1 [Defaced]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A R E S' Alıntı:
haaaahaaaahaaaa valla çok güldüm işte şimdi bugunku tum moral bozuklugum gıttı
PARTizan ablacım benim

abLaniz size kurban oLsun :D ahahaha

Direk ekledim falla sabırsızlıkla bekliyorum , bende birazcık döküman var arkadaşlar dilerlerse yollayabilirim ama işlerine ne kadar yarar onu da bilemiyorum ...İsteyenler pm atabilir ..

abi bir çaylakta ben öğrenmek için benide alırmısın

walla çok güzel bir olay düşünce mükemmell.Direk ekledim listeleme sabırsızlıkla bekliyoruz ilk dersini partizan.

dayanamıyorum beklemeye ya...Partizan kardeşim senlen iletişim kursam nasıl olur:D

partizan kardeş ekledim seni ama online olduğun yok.dersler ne zaman başlıyo aceb sabırsızlıkla bekliyoz bir açıklama yaparsan seviniriz.

bende varım

abi derslerde bende varım ne zaman başlıyor dersler

valla baba cok ii olur.ben ekliyorum simdi seni.hackhell logosuda koyarız bayragıda tasırız.

Yoldaş Bende Ders Almak İsterim Senden Ama Bu Bence Biraz MSNIRC Olcak Gibi :D

>>>Topic=Partizan Kanalımıza Hoşgeldiniz!.. Şu Anda Derste OLmanız Dolayısı İle Lütfen Sessiz OLunuz :D <<<<

OoOoO varya ne MaL herifiM yaww.partizan web hack dersi veriyo haberiM yok...ehha bende eklediM.hacklenmi$ siteleri görmek accip bi$i birde yapması nasıL bişiydir DüşünemiyoruM biLe :) spass partizaN .)

yaw taaa ne zaman ders verilcek denildi daha verilmedi yoksa partizan tatile falan mı gitti yaw gözüm sürekli msn de ama daha online olduğunu görmedim.;(

kimse profesyonel bir şey beklemiyor zaten outlawsys
ama temel olarak
bilmeyenler bilgi sahibi olur hiç değilse
+ online olarakta örnek verim
msn'den
sadece az bilgisi olan birine
index attırdım
sonuç
temel kafidir
türkiyede hacker dershanesi
olmadığına göre
kimsede ....... karnından öğrenmiyor

A R E S' Alıntı:
kimse profesyonel bir şey beklemiyor zaten outlawsys
ama temel olarak
bilmeyenler bilgi sahibi olur hiç değilse
+ online olarakta örnek verim
msn'den
sadece az bilgisi olan birine
index attırdım
sonuç
temel kafidir
türkiyede hacker dershanesi
olmadığına göre
kimsede ....... karnından öğrenmiyor

A R E S abi arkandayım yüzde yüz destek veriom şu mesajına :)

OuTLaWsys' Alıntı:
yaw bu işler öle online ders ile falan olmaz ark. lar sizlerde boşuna ümitlenmeyin

Bence de hojam .

şimdi bölünme gibi bi şey olmuş ama A_R_E_S arkadaşım tabiki birebir ilgilenirsen index attırrırsın hem daha çbk yani bu özel ders gibi bi şey ama bu kadar adamla öyle ilgilenmek olmaz ki+ yani bu güne kadar öğrenen adamlar tabiki analarının karnından öğrenip çıkmadı ama kimse de msn den öğrenmedi okudu okudu aradı bilgiyi şahsen bende aynı şeylerin olmasını istiyorum.Ya ben buna belki çok taktım kafayı ama bi dökümn koyuyorum görüntülenme sayısı 15.Site hackliyorum foruma koyuyorum hacked die görüntülenme saysı 50 ve 5 tane mesaj var nasıl yapılıo die işte ben bu noktada küplere biniyorum.benim anlatmak istediğim şey bu arkadaşlar

+(kruis senle hep fikirlerimiz ortak oluo dikkat ettim de :) )

OuTLaWsys' Alıntı:
şimdi bölünme gibi bi şey olmuş ama A_R_E_S arkadaşım tabiki birebir ilgilenirsen index attırrırsın hem daha çbk yani bu özel ders gibi bi şey ama bu kadar adamla öyle ilgilenmek olmaz ki+ yani bu güne kadar öğrenen adamlar tabiki analarının karnından öğrenip çıkmadı ama kimse de msn den öğrenmedi okudu okudu aradı bilgiyi şahsen bende aynı şeylerin olmasını istiyorum.Ya ben buna belki çok taktım kafayı ama bi dökümn koyuyorum görüntülenme sayısı 15.Site hackliyorum foruma koyuyorum hacked die görüntülenme saysı 50 ve 5 tane mesaj var nasıl yapılıo die işte ben bu noktada küplere biniyorum.benim anlatmak istediğim şey bu arkadaşlar

+(kruis senle hep fikirlerimiz ortak oluo dikkat ettim de :) )

VERDINIZDE ALMADIKMI ABI BILGILERI SUREKLI HACKLEDIGINIZ SITELERI YAZIYORSUNUZ BIR TANE DE SUNU DETAYLI SEKILDE YAZMIYORSUNUZ BURDAKI OLAN BILGILER HER FORUMDA VAR AMA DIKKAT EDILDIYSE KIMSE NASIL HACKLEDIGINI NASIL INDEX ATTIGINI ANLATMIYOR SADECE HACKLIYOR OZEL DERS FIKRIN COK II KARDESIM EGER KI OZEL DERSLE OLMAZ DIYORSANIZ
BURDA PAYLASIN BILGILERINIZI DE O ZAMAN MINNETTAR KALALIM SIZEDE ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri