Boschwer
M€SHGUL
YA BEN ANLATAMADIM COK VISTA YUKLEDIM HAFTADA 2VE 3 KEZ. YANI YAZI DERKEN ACILIŞİ YAVAŞLATAN VISTA LOGOSU GELMEDN ONCE CIKAN BAZI DEGİŞİK YAZILAR.BILGİSYARI ACAYIP ACILİŞTA YAVAŞLATIYO.YANI BUDAMI OYLE DEMEK IŞTIYORUM TŞK. SAYGILAR.
yok öyle degil YÜKLEYIP AKTIFLESTIRDIYSEN NETICE itibariyle öyle bir yazi görmeyeceksin, yavaslatma olayi bu sistem logo OEM BIOS EMULATION LOAder icin mümkün degildir, uzmanlasmissin aslinda yavas yavas olayi cakman lazim :clap hafta da 2 3 vista yüklemek
merhaba vermiş olduğun iki yoluda denememe rağmen bende bir türlü çalışmadı hala etkinleştirme için gün saymakta. acaba bu vermiş olduğunuz programlar sadece notebookllar içinmi yoksa masaüstü pc lerdede çalışıyormu. logolar çıkıyor ama etkinleşmiyor maalesef...
IKI YOL DERKEN bios da degisiklige ugratilmamis olmasi BIR IKI DENEME DAHA YAPMANI GEREKTIRIR ,, ayrica notebook veya masa üstü (KASA) BILGISAYAR OLAYIYLA ALAKALI DEGILDIR OLAY donanim isletim sistemine microsoft un logo sunun yerlestirilmesiyle aranan özellige aktiflestirme ok almakdir, bios ayarlarinda olay bitiyor,bilgisayar marka üretici firma bilgin yoksa logo suz OLAN verecegim crack i dene öncekilerden arindirmak sart tabiki BENIM VERDIKLERIMIN DISINDA UYGULAMAYI BIOS DA HATA VERMEYE GÖTÜREN cracklerden arindirman sart !!
burdan>>http://www.hackhell.com/showthread.php?t=411925
yükle gün sayma olayi rstat dan sonra biter