Acıklamaları oku sp 1 ejkli değil..güncellemen gerekli yada forumda sp1 mevcuttur..elinize sağlık yav arkadaşlar şu crack işini anlamadım bu nedir nasıl yapacağız bir çok proğramda var bir anlatan olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
buna sp1 eklimi
bende bi sey soracam bana yeni laptop geldi ucuz bisey ama vistası ing.....bunu direk indirip yuklesem cevirir mi...yoksa partları indirmeye baslayacamm...uzun surmesi umrumda deil kendi basıma is yapmanın hazzı herseye deger bence.....ELİNE EMEGİNE SAGLIK CVBIN I BEKLİYORUM LUTFEN......
ya benim işlemcim vista yükseltme danışmanının verdiği bilgiye göre "Bilgisayarınızın CPU'su Intel® Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz" bunun 64-bit le uyumlu olup olmadığını nerden araştırıcam?
EgeLeee ben buradan 64 bit vistayı 3 günde indirdim ve sorunsuz olarak dvd atıp kurdum yanlız crack sp1 yüklendikten sonra aktifliğini kaybediyor ben vista sp1 crack ile sorunu çözdüm bu durumda olan arkadaşlar varsa vista sp1 crackle cracklesinler çok güzel bir paylaşım tşkler..
arkadasım 64 vistayı kurdum hersey guzel fakat craklerken hiç hata vermeden islem yaptı ama bilgisayar acılırken dosta yazılar cıktı ve bilgisayar acılmadı chainloader/bootmgr error:17 file not found booting 'vista' press any key to continue yazısı cıkıyor ordan sonra enterede bassak ilerleme yok fakat guvenli kipte acılıyor ordanda denedim craklemeyi yine olmadı daha once 32 bit craklemede bir problem olmadan kullanıyordum saygılar
öncelikle emegin için çok teşekürler ben sınırlı kullanıcıyım acaba bana dvd göndermen mümkünmü tekrer teşekürler [email protected]
arkadasım 64 vistayı kurdum hersey guzel fakat craklerken hiç hata vermeden islem yaptı ama bilgisayar acılırken dosta yazılar cıktı ve bilgisayar acılmadı chainloader/bootmgr error:17 file not found booting 'vista' press any key to continue yazısı cıkıyor ordan sonra enterede bassak ilerleme yok fakat guvenli kipte acılıyor ordanda denedim craklemeyi yine olmadı daha once 32 bit craklemede bir problem olmadan kullanıyordum saygılar