vista ultimate 64 bit 100%1000 orjinal yapma

sejlam kardesler

kardesler bana söylermisinis....

toshiba lepdop var ama windows vista bende onu istemiyorum ama toshiba leptob tek kendi CD sini istiyo yani vindows vista kardesler lütfen bana yardim edermisinis

çalışıyor arkadaşlar süper oldu sp1 de yükledim yine sorun olmadı.
eline sağlık dostum

Eline sağlık. İyi iş.
Teşekkürler.

saol

valla kardeşim cok güzel olmuş emeğine sağlık

arkadaşlar oldu falan diyorsunuz bende denedim ama olmadı vista ultimate 64 bit'te olmuyo

zuxasibere dostum yalan söyleyecek halimiz yok heralde.Geçenlerde vista denemek amaçlı 64 bit ultimate kurdum crack yaptım oldu keşke ekran görüntüsü alsaymışım gösterirdim burada ama ne yazık ki vistadan xp ye döndüm(ayrıca sp1 i bile yükledim yine sorun olmadı yanlız sp1 yüklemesi 1 saat falan sürüyor haberiniz ola)

:clapEline koluna sağlık arkadaşım çalıştı tenx

selam dostum bu crack diğer 64k vistanın crack leri gibi açılışta dos ekranı açıyomu öyleyse bence düzgün brir crack değildir .32 bitteki sorunsuz cracklerden yokmu

arkadaşlar bende kurdum 64 bit vistaya orjinal gösteriyor fakat her açılışta önce ''c'' ye basmam sonra oraya ''chainloader'' yazmam sonra da ''boot'' yazmam gerekiyor ve bundan kurtuladım yardım edin nasıl olcak bundan kurtulmak?

sp1 de çalışıyorsa süper gerçekten

arkadaşlar bu crack i tam olarak nasıl çalıştırıcam anlatırsanız çok sevinirim...kaç gündür aktifleştirmek için denemedigim yol kalmadı..en sonunda kaldrıcam xp yi kurucam...:S

benim makina 64 bit ve bugün itibariyle sorunsuz çalışıyor.ayrıca bütün güncellemeleri de yükldim

gayet başarılı şekilde active oldu vistam

teşekkürler

Arkadaşlar internet bağlı iken yaparsanız işe yarayacaktır ben o şekil yaptım

Geri