uTorrent DOWNLAOD HIZININ ARTIRILMASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir südir yotum arkadaşlar. kusura bakmayın:(

Half-open limit fix (patch) for Windows - Download

MS özellikle P2P bağlantıları etkileyen maksimum yarı açık bağlantı sayısını kısıtlayarak, kötücül yazılımların daha hızlı yayılmasına(kendince) çözüm buluyor.
Ancak diğer bilgisayarlarla bağlantı hızını önemli ölçüde kısıtlayan bu varsayılan özellik, gerek Windows XP SP3, gerek Vista, gerekse Windows 7 kullanıcılarının torrent paylaşım hızını düşürüyor.
Linkten Half-open limit fix patch indirip XP SP2 ve sonrasında uygulanan kısıtlamayı düzenlerseniz
artış sağlar :victory

yazdıkların için teşekkurler port açma olayına gelinca google port açma diye arattırın bulursunuz .konuyu ekleye arkadasa tavsiyem ayarlarda portayarını kurcalattırmasın çünkü bilgim kadarıyla herkesin modemine baglı oluyor. yanlışım varsa düzeltin. saygılar

Eline sağlık

emeğe her zaman saygı

oncelikle tesekkur ederim! yazdiklarini yaptim umarim ise yarar. benim senden bir ricam olacak, pc'de bas gosteren sorunlar yuzunden formatlamak zorunda kaldim ve devam etmekte olan torrent'lerim vardi (hem .torrent hemde inmekte olan dosyalar elimde)! onlari nasil kurtarabilirim? yardimci olursaniz cok makbule gecer! =))

teşekkürler gerçekten çok yardımı oldu

hocam bu açtıgınız konu çok güzel bi çok form dolaştım böyle açık net anlatılmamıştı gerçekten aynı ayaları yaptım çok fark oldu 3 yıldır sanal ortamdayım okadar form gezdim hiç bir yere üye olmadım bu konunuz kayıt olmaya deger ilk defa kayıt oluyorum oda burda bizleri aydınlattıgınız için çok teşekürlerimi şükranlarımı sunarım tüm arkadaşlara buradan mrhb

acemiyim kusura bakmayın yanlış bişe demişsem

arkadaşlar

Yeni türk torrent sitesi Yeni Torrent 'u unutmamak gerek . Davetiyesiz türkçe çok kullanışlı bir site.

Ziyaret etmenizde fayda var

Utorrent ile hızlı indirme yapabilmek icin sadece utorrent ayarları yeterli değil.
ek programlar sistemde olması gerek.en hızlı utorrent versiyonu Utorrent2.0.4 bundan baskasını kurmayın.

1.utorrent 2.0.4
2.yukardaki utorrent hız artırma ayarlarını ayarla
3.final uninstaller yükle +junkfiles monitorunu ayarla.sistem tryda sagda görünecek.BU gecici dosyaları sürekli olarak temizler bilgisayar kapanıncaya kadar gereksiz dosyaları siler.sistem daha hızlı calısır.
4.advanced system care -hata olunca cok gerekli.
5.avg internet security.
6.netmeter1.1.4 net hızını anlık gösterir.sadece gösterimdir.hız artırmaz.
7.utorrentle indiremediginiz dosyaları part olarak arayıp jdownloaderle indirebilirsiniz.

çoooooook teşekkürler kardeşim çoooook yardımcı oldun :thumbup1:
ama resimlerin netliği ve türkçe torrent kullananlar içinde birkaç güzellik yapsan PERFECT:thumbup:eek:lurmuş
ama yinede teşekkürler....:thumbup1:

arkadaşar bu adam sizi yanıltıyor yazdığı hic birşeyi yapmayın bu adam yuzunden 1000 kps download hızın 256 dusmustu yazmıs bu indirme hızını dusuyor oraya 2000 yazın arkadaslar nett hıznız neyse onun 10 katını 20 katını yazın oraya bu adam sahte kar burda yazılan nett hızlandırma seyleri palavra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri