adres63
New member
- Reaction score
- 0
Şimdi çıktı bende bı prınt çektım
maximus' Alıntı:evet arkadaslar her acıldıgında yaklasık 6 adet trajen vırus buluyo . kaspersky kullanıyorum. admın leın buna acılen bır cozum bulması lazım.. insallah en kısa zamanda duzelır
MAJESTE' Alıntı:bende puop engellerimi kaldırdım bende de çıktı korkulcak bişi deilmiş allah iyiliğinizi versin emispy puop programı indirin taratma yapın engelleyin bişi olmaz bu sadece hackhell için geçerli deil herhangi bir sitede de karşınıza çıkacaktır
Pişt adres resimlerimizi www.imagehell.com dan veriyoruzaha bak bende de çıkan bu puop işte bu her sitede çıkar bu
MAJESTE' Alıntı:bende puop engellerimi kaldırdım bende de çıktı korkulcak bişi deilmiş allah iyiliğinizi versin emispy puop programı indirin taratma yapın engelleyin bişi olmaz bu sadece hackhell için geçerli deil herhangi bir sitede de karşınıza çıkacaktır
Pişt adres resimlerimizi www.imagehell.com dan veriyoruzaha bak bende de çıkan bu puop işte bu her sitede çıkar bu
HoCuSPoCuS' Alıntı:Ie Dada Sorun Yok Eger Sp2 Yukluyse Zaten O Pop Up Sitelerini Engelliyor Aninda Kapatiyor..
Isyerinde Acik Unutmusum Acilir Pencere Eng. Sini Ondan Acilmis
Evde Bi Sorun Yok.
KOCA YALANLARLA UYELERI TEDIRGIN ETMENIN LUZUMU YOK!!
zeit' Alıntı:Değerli yönetici arkadaşlarım biliyorum ki burda mesaj sayısı az olan arkadaşlar pek ciddiye alınmıyabilir. Söyledikleri şeylerede pek güven olmayabilirim. Ama şunu söliyebilirim ki başta scr koyduğum resmin aynısı, yani aynı manzara halen devam etmektedir. Hala trojan uyarısı almaktayım. sistemimde kav 2006+spyware doctor +kaspersky anti-hacker ve son olarak a-squared programı var ama ben hala aynı uyarıyı alıyorum. Eğer bu sorun düzeltilmezse bu benim şahsi fikrim değil ama bir zaman sonra bunun kasti yapıldığını düşünen üyeler olabiir. Bugün 80.000'in üzerinde üyesi bulunan bir sitenin bu soruna acilen ve ivedi bir şekilde çözüm bulması gerekmektedir.
Saygılar......