Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

yav Başkan p.tesi açıkladı Kezmanı takasta kullanmıcam diye hala aynı haberleri sallayıp tutuyorlar.. Nede olsa Fotomaç !

Nihat Kahveci hakkında

Kulübümüz asbaşkanlarından Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım, İspanya'ya giderek milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin kulübü Villareal ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunda görüşmelerde bulunmuşlardır. Yapılan görüşmeler neticesinde Villareal Kulübü yöneticileri, Nihat Kahveci'yi şu an için satmayı düşünmediklerini ifade etmişlerdir. Bu nedenle Nihat Kahveci'nin kulübümüze transferi gerçekleşmeyecektir. Transfer görüşmesi süreci boyunca son derece profesyonel bir davranış ve tutum sergileyen Villareal Kulübü yöneticilerine ve milli futbolcumuz Nihat Kahveci'ye teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Fenerbahçe Spor Kulübü

hayırlısı olsun nihat gibi oyuncu gelseydi bizim için çok iii olurdu ama olsun en azından avrupada bizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir bu açından da çok güzel

zico kalsaydı daha iyi olurdu ama yerine çok iyi bir teknik adam geleceğine inanıyorum bence birezilyalı ama avrupada çok uzun süre kalmış biri olcak

sakin olun yahu..Transferde sabırla beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok..bu tip yorumların da Transferler gerçekleştikten sonra yapılması daha sağlıklı olur gibi gözüküyor..

bence lucescu bize faydalı olur ama zevkli futbol izletmez anca savunma başka bişey yok onda tabiki iyi ama heycanda lazım öyle dimi...........

Tebrikler Yönetim

10xuamb.jpg

Resmi sitemiz bir açıklama yaparak yöneticilerimiz Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu`nun İspanya`ya giderek Nihat Kahveci`nin transferi ile ilgili görüşmeler yapacakları açıklanmıştı. Taraftarlarımız arasında heyecan uyandıran bu gelişme, bugün resmi internet sitemizden yayınlanan ikinci bir açıklamayla olumsuz sonra erdi. Yapılan açıklamada Villareal yöneticilerinin Nihat Kahveci`yi satmayı düşünmedikleri gerekçesiyle, transferin gerçekleşmeyeceğini duyurdu.

Yönetimimizi hem bu transfer için yaptıkları girişimi duyurdukları, hem de sonucu olumsuz da olsa duyurdukları için tebrik ediyoruz. Bu yeniliği kulübümüzün kurumsal iletişiminde önemli bir gelişme olarak görüyoruz.

Antu

Biz artık fotomaç a gülmeye alıştık.
Ölümüne OFTAŞ lı Recep :D

_Fenerbahçe Transfer_

46588_1_080606195008.jpg

Nihat Kahveci'yi kadrosuna katmak isteyen ancak İspanya'dan eli boş dönen Fenerbahçe, yerli forvet arayışında yeniden rotasını Burak Yılmaz'a çevirdi!..

Trabzonspor'un da Burak'tan vazgeçmesi sonrası tekrardan genç golcüye yönelen sarı lacivertli yönetimin, Vestel Manisaspor Yönetimi ile pazarlık masasına oturması bekleniyor.

Burak Yılmaz'ın transferi daha önce Trabzonspor'un da gündemine gelmiş ancak Vestel Manisaspor ile anlaşan bordo mavililer, genç futbolcuyla anlaşamayınca Burak'tan vazgeçmişlerdi

maraton

burak yılmaz ıyı olurdu aslında ıns. alırlar ama bıze gore forvet yok bu saatten sonra..

Burak Yılmaz'a Kadar O Kadar Para Var Kıyın Paraya Mehmet Yıldız'ı Alın Ne Yapacaksınız Burak'ı Allah Aşkına...

Kaynak ekle yoksa konunu kapatıcam

şuan türkiyeden hangi transfer yapılırsa yapılsın yedek olur yabancı forvet alıncak eğer türk bir tane alıncaksa tek isteğim fatih tekke bana göre türkiyenin en iyi forvetlerinden ilk 3 içine girer milli takıma alınmamasının tek nedeni rusyaya alışamaması

Geri