Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

VaLLa qeLmsni isterik ama ßen onun yernde oLsam ßen ßiLe qeLmem Fener'e..

Müthi$ ßi sezon qeçirdi ispanya da.. ViLLereaL iLe de $ampyonLar Liqnde mücadeLe edicekLer..
Nie qeLsn ki ?

paranın satın alamayacağı şeyler vardır geri kalan herşey için master card ;)

Adam rahatını bozarmı hıc akıl var mantık var :D

almaya çalışıyo ama alamaz asla

Emre Neden Fener'e Geldi Emre Bu Dkdan Sonra Newcastle'dan İleri Gidemez Ama Nihat Henüz Bitmiş Bir Oyuncu Değil Daha Avrupa'da Yapacak Şeyleri Var İşte İki Oyuncu Arasındaki Farkta Burda...

arkadaşlar bence yinede temkinli olun ntv de açıkladılar 14 milyon euro ya villareal le anlaşıldı t.direktör pellegriniden onay alınacakmış ntv boş haber yapmaz benzer bir haberi az evvel lig tv de izledim... emre yede gelmez neden gelsinki yalan haber deniordu emre şu anda fb de olduğum için çok mutluyum diyor :D nihat gelicek demiorum ama bence yinede temkinli yorum yapalım sonradan utanmayalım

Nihat bugün konuşma yaptı
adamın 3 yıllık sözleşmesi varmış nereye geliyo:D

dostum senin son gelişmelerden haberin yok herhalde 14 milyon euroya villarealle anlaşıldı iş şu an nihatta bitiyor ve yöneticiler nihattan bir ışık gördülerki ispanyaya kadar gidip anlaşmışlar yoksa gitmezlerdi vardır bir bildikleri nihat ya şaşırtmaca ya da gerçekten gelior ayrıyetten nihat bugün açıklamasında kariyerime avrupada devam etmek istiorum ama transfer benim elimde diil de dedi yani açık kapı bırakıor arkadaşlar siz nihatın açıklamalarıdan bu cümleyi duymadınız herhalde

Fatih tekke ve nihat kahveci aradığımız oyuncular olduğunu hiç sanmıyorum..

ѕσηυη¢υ;2990780' Alıntı:
Hedef şaşırtmak için Nihat'ı öne sürdüklerini söylemiştik..

sonuncuya katılıyorum nihat için değilde kanoute için gitmişlerdir diye tahmin ediyorum.. ve inş.da öledir ama yanınada bi wagner iyi giderdi :D :biggrin

Geri