Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

iste o zaman yılın transferi olur harcanıyor yavrucak

Favori Mevlüt

9DE914F48E0CDF4A80456DBEb.jpg

Favori Mevlüt

Attığı 11 golle Fransa Ligi'ne damga vuran 'Türk Tankı'nın değerinin 5 milyon euro olması Fener'in iştahını kabarttı....

Marca: Gitmiyor
Başkan Yıldırım, FBTV'deki açıklamasında transferini işaret ettiği Nihat Kahveci için İtalyan 'tuttomercato' sitesi "Fenerbahçe almak için çok uğraşıyor" iddiasında bulundu. Ancak Nihat, Türkiye'ye dönmeyeceğini yineledi. İspanyol Marca gazetesi de Nihat'ın Villarreal'den ayrılmaya sıcak bakmadığını yazdı. Sarı-lacivertlilerinbu
aşamada milli yıldızı alma umutları iyice azaldı. Ancak B planı da en az Nihat kadar kadar güçlü: Mevlüt Erdinç!

Haber yolladılar
Başkan Yıldırım'ın, Milli Takım'ın hazırlık maçlarında seyredip çok beğendiği 21 yaşındaki yıldız futbolcu için kurmaylarını harekete geçirdiği öğrenildi. 2009'a kadar Sochaux ile sözleşmesi olan 'Türk Tankı' Mevlüt'ün bonservis fiyatı da makul: 5 milyon euro. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ın da istediği genç golcüye "Seni istiyoruz" diyerek haber yolladı. Mevlüt bir açıklamasında, "Türkiye'de büyük bir kulüpte oynamayı isterim" demişti.

Mevlüt Erdinç kimdir?
Doğum tarihi: 25 Şubat 1987
Doğum yeri: Fransa
Boyu: 1.81 m
Kilo: 75 kg
Mevki: Forvet
Kariyeri: 37 maç / 13 gol
Milli Takım: 1 maç
Sözleşme bitiş tarihi: 2009

''Gelmez'' diyemiyorsun işte..Uğur Boral,Kazım,Deivid Arda'nın mevkisinde oynayabilen oyuncular..Gelse şuana kadar gelirdi diye düşünüyorum.Ancak Hülle yoluyla alabilirz:goz:

Süper adam Daha Çook Genç. Tam Bir Forvet Umarım Gelir

gelmez şu anda galatasaray'daki en söz sahibi oyuncu bence bunu bırakıpta fenerbahçe değil hiç bir kulübe gitmez bunun fenerbahçeyle hiç bir alajkası yok bence

Ve Nihat Kararını açıkLadı...Son Dakikaa!!!

6014_sondakika001.jpg

Ve Nihat kararını açıkladı

(CANLI) Son günlerde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Nihat Kahveci transfer söylentilerine son noktayı koydu.

Futbol hayatına Avrupa'da devam etmek istediğini belirten Nihat Kahveci, "
Kulübümle 3 yıllık kontratım var ve futbol hayatıma Avrupa'da devam etmek istiyorum" dedi.

Nihat Kahveci açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Son yıllarda sürekli bu sorularla muhattap oluyorum. Bu konudan oldukça rahatsızım. Milli Takım kampında bu tarz haberlerin çıkmasına ise bir anlam veremiyorum. Ben buraya transfer konuşmak için gelmedim. Ancak, transfer benim elimde değil. Kulübüm ile 3 yıllık bir sözleşmem var ve kariyerime Avrupa'da devam etmek istiyorum. Şu anda tamamem EURO 2008'de oynayacağımız maçlara odaklandım. Transfer söylentileri beni rahatsız ediyor. Transfer olacaksa bile bu karar benim elimde değil. Sadece Fenerbahçe değil, diğer takımların da transfer için girişimleri var. Ancak bir daha söylüyorum. Ben takımımda mutluyum ve ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Hedefim Avrupa'da devam etmek" dedi.

Sporx

ѕσηυη¢υ;2990780' Alıntı:
Hedef şaşırtmak için Nihat'ı öne sürdüklerini söylemiştik..Sen çok sardın bu oyuncuların Fb'ye gelmeme haberlerine Manisalı kolay gelsin :goz:

Sende kendini fazla kaptırdın gelme olaylarına

o zaman sende konunun başlığını ''fenerbahçe yönetimi hedef şaşırtmak için nihat'ın yanına gitti'' diye açacaktın sonuncu

ѕσηυη¢υ;2990780' Alıntı:
Hedef şaşırtmak için Nihat'ı öne sürdüklerini söylemiştik..Sen çok sardın bu oyuncuların Fb'ye gelmeme haberlerine Manisalı kolay gelsin :goz:

Koçum ben böLe bişey akLımdan biLe geçmiyoR..Kendi kendine Laflar üretiyorsun:goz:

Konu acmamda serbest oLdugum için istedigim yere Konu açarımm.İster fb ister bjk ister ts oLsunn:victory

Senin amacını herkez biLiyor Sırf Ortamı germekk..

Geri