Tema İstekleri Bu Başlıktan Alıyoruz.!

siemens cx75 için tema varmı

1 nci istek cs teması arkadaşım tam cs lik bir tema sadece yapman gereken arkafon resimlerini cs resimleri ile değişmek

İndir:
http://www.upshare.eu/download.php?id=5998844F14

diğer arkadaşlar tema ismi yada örnek versinler lütfen

arkadaşlar sanırım ne teması istedıklerını bılmıyor. hatırlatma olarak soyluyorum dalgınlığına gelen arkadaşlar için bu istek başllığı JOOMLA bölümüne ait. anladıgım kadarıyla bir arkadaş windows xp diğeri de cep telefonunda kullanmak için tema isteğinde bulunmuş...

biraz daha dikkatli olalım lütfen....

majeste öncelikle sanaçok teşekkür ediyorum üyeliğim açıl mış belki arakadaşların istedikleri tema bu paketin içindedir

link:
http://www.wikifortio.com/974759/XP Temaları.zip

şifre:hackhell kendi upload ım

içinde kanarya ve vista ultimate temaları var (klasörleri) bu klasörleri C:\WINDOWS\Resources\Themes
klasörüne atın kanarya ve vista ultimate klasörlerinin içindeki tema dosyalarını dışarıya çıkarın ve işlem tamam

umarım yardımcı olmuşumdur

arkadaşlar sanırım ne teması istedıklerını bılmıyor. hatırlatma olarak soyluyorum dalgınlığına gelen arkadaşlar için bu istek başllığı JOOMLA bölümüne ait. anladıgım kadarıyla bir arkadaş windows xp diğeri de cep telefonunda kullanmak için tema isteğinde bulunmuş...

biraz daha dikkatli olalım lütfen....

ya bişey sorcam bunlar tam olarak ne teması JOOMLA ne oluyo:durdurun

ya bişey sorcam bunlar tam olarak ne teması JOOMLA ne oluyo:durdurun

Joomla bir içerik yönetim sistemi(content management system)dir. Yani web üzerinden sitenizi yönetmenizi sağlayan hazır portal sistemidir,
internete bir cok hazır portal bulunmaktadır joomla bunlarda birtanesidir,ama joomla faklıdır...

ÖZELLİKLERİ:

joomla 3 ana unsurdan oluşur..

1.modül, örnek olarak, üyenin adını ve şifresini girdiği bölüm modüldür..1php, 1 xml dosyasından oluşur
2.Bileşen,örnek olarak,bir resim galerisi eklemek istersek sitemize bunu bileşen olarak eklemeliyiz..
3.mambotlar,, örnek vermek gerekirse admin panelimizden sitemize ekleyeceğimiz içeriğin, veya hehangi bu bir resim,video,pdf dosyası,bunun gibi aklınıza gelebilecek herşeyi eklememize olanak sağlayan bir editör mambottur, :goz:

Arkadaşlar Ben KurtLar Vadisi Teması İstiyorum =)

Majeste kardeş bana prison break teması bulabilir misin? şimdiden tşkler..

Örnek verirmisin demo veya ?

demo veya full farketmez prison break teması olsun..

iyide örnek verirmisin diyorum anlatamadım galiba

wentworth miller ı içeren bir tema olsun..

şeffaf tema var mı acaba? şimdiden kolay gelsin.iyi çalışmalar.

ben telefon ıcın ıstıyorum sony erıcson w700 ıcın galatasaray temaları eger mumkunse msnden atarmısınız upload edıpte

arkadaşlar bana okul teması lazım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Geri