Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

Beyler acil yardım edin.

msnde yazı tipleri çok değişik bişi oldu böyle yazılar birbirine girdi sanki sadece yazılardaki çözünürlük azaldı gibi bişi oldu nasıl düzeLtebiLirim.

msn de kamera açılmıyor lütfen yardim

--------------------------------------------------------------------------------

kamera programini pc ye kurduk normal olarak pc de açılıyor ama msn de bir türlü açılmıyor görüntü ilk başta geliyor sonra o şekilde donup kalıyor , msn i sildik yeniden yukledik ama yine olmadi, görüntülü konuşma başlat diyoruz sesli görüşme yapabiliyoruz ama kamera açılıp hemen donuyor o şekilde kalıyor bizi baya uğraştırdı bir çok kamera denedik hep aynı sorun var. lütfen yardımcı olunuz..

benim messengerı çaldılar tkrar nasıl kurtarabilirimm..

Isparataya tatile gittim 15 gun kaldım.Kaldıgım sure icinde [email protected] adresimi kullandım 2 kere.Son kullandıgımdan 3 gun sonra eve dondum ve oturum acmaya calıstım 80048823 hata kodunu verdi diger auto password de olan 5 msnım daha acılmıor onlarda 80048821 hata kodunu verıor..Nasıl bi iştir sorunu nedir anlayamadım. [email protected] gizli sorusu degısmemıs ama cevabının degısıp degısmedıgınden emın deılım bi fikri olan varmı ?

yaa bnm msn açılmıyor
MSN de Dönen Adamlar Çok Yavaş Dönüyor. Bu Da Yavaş Açılmasına Neden Oluyor. .. .Nası Halledebilirim.

Burası hiç. bir işe yaramıyor kimsenin sorununa cevap gelmiyor gereksiz bir başlık

merhabalar.

dun aksamuzeri herzamanki gibi ofisimde calısırken bir anda MSN'den su anda msn hesabiniz bir baska yerden acilmistir yazisi belirdi ve benim kullandigim hesabim otomatikman offline hale geldi. o zamandan sonra once 80048821 mesaji ile karsilastim. tarihi ve saati kontrol ettim, bu sefer 80048823 mesaji gelmeye basladi. msn'in sitesinden sifre sifirlamayi uyguladim ama alternatif mail adresime hicbirsey ulasmadi. su anda baglanmaya calisiyorum ama surekli olarak cok sefer adresinize giris yapilmaya calisilmis bu yuzden hesabiniza ulasilamiyor deniyor. kisa sure icerisinde herhangi bir program kurmadim, msn uzerinden herhangi bir program ya da dosya almadim ve hicbir arkadasimdan gelen link'e veya baska birseye tiklamadim.....ayrica herkesin kullandigi hicbir bilgisayarda MSN acmadim...

ne yapmam gerektigi konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.

tesekkur ederim

bende cbox despina 6079 laptop var windowsu kopya idi bende forumdan program ındırıp lısanslı yapayım dedım ( demez olaydım) wındows coktu sıstem gerı yuklemeyı acamıyorum nasıl kurtarabılırım yardımcı olabılırsenız cok sevınırım ılk acılırken yarım saat windows ınstaller calısıyor kendı kendıne bırseyler yukluyor ne guvenlık merkezıne nede sıstemde baska bıryere ulasamıyorum yedeklemeyıde yapamıyorum

s.a ya ben friworks programını türkce yamasını arıyom bulabilirsenz iyi olur ve winrar şire kırıcı

bende cbox despina 6079 laptop var windowsu kopya idi bende forumdan program ındırıp lısanslı yapayım dedım ( demez olaydım) wındows coktu sıstem gerı yuklemeyı acamıyorum nasıl kurtarabılırım yardımcı olabılırsenız cok sevınırım ılk acılırken yarım saat windows ınstaller calısıyor kendı kendıne bırseyler yukluyor ne guvenlık merkezıne nede sıstemde baska bıryere ulasamıyorum yedeklemeyıde yapamıyorum

bak şimdi sende kurtarma cd sinin olması gerekiyo bi defa eger yoksa işte bu sefer işin zor eger warsa cd yi takıp sistemi kurtarabilrsin ama yoksa format atıp driverları bulmaya calışıcaksın driwer konusunda sana yardımcı olurum takıldıgın bi yer lursa yaz msn adresim [email protected]

önce msn hakkında bizleri bilgilendirdiğin için tşk ederim ya ben sizin verdiğiniz programlarla bişeyler yapmaya calısıyom ama bazı konularda rapshre diye bi yer cıkıyo ve linki dowlant edemiyom bu konu hakkında beni bilgilendirrsen cok sevinirim

premimun yanındaki linki tıkla ve az bekle geriye doğru sayacak sıfır olunca bi sayfa açılacak ve 4 harf veya rakam çıkar buyuk se buyuk kuçukse kuçuk yaz ve enterle istediğin iner ok:victory

Selam Arkadaşlar ben vista işletim sistemi kullanıyorum live messenger açılmıyor hata veriyor 8100036 diye bi hata çıkıyo onar diyorum herşey normal gözüküyo sınırsız internet baglantım var baglantılarda normal girmiyo msn e Acill Yardım

Arkadaşar benim sistemim XP Sp2 , Windows Live Mesingeri kurmaya çalışıyorum ancak yükleme sırasında bu progarmın sisteminizde olup olmadığı inceleniyor diyor sonrada üzgünüz yüklenemedi diyor. Ne yapmam gerekli yardım edein lütfen

msn spaces'ime mouse kodu eklemk istiyorum.nsaıl yapabilirim.nereye ekliyeceğim.html sandbox ta denedim ama sadece o kısımda oluyor.alanın genelinde çalışmıyor.

ya kafayı yicem kişi listesinden sildiklerim msnemı kapatıp açtıhım zaman tekrar beni eklıyolar 200 kişi siliyorum tekrar geliyolar napcam şaşırdım bi yardımcı olsan alla ne muradın varsa versın

ya kafayı yicem kişi listesinden sildiklerim msnemı kapatıp açtıhım zaman tekrar beni eklıyolar 200 kişi siliyorum tekrar geliyolar napcam şaşırdım bi yardımcı olsan alla ne muradın varsa versın

msn de bir kisiyi silip engelledikten sonra o seni bi daha ekleyemez.yani dedigin gibi tekrar gelmeleri icin, senin

araçlar ----secenekler---gizlilik ----- engellenenler listesinden, tekrar izin verilenler listesine eklemen gerekio.
sildiklerini engelledigine emin ol, tabi tekrar eklediklerinde farklı adreslerle eklemiolarsa ...

genişletilmiş hata kodu 8004840f msn ve internet explorer a giremiorum yadım edebilir misiniz?

mrb ben msn açmaya çalışınca şu anda mennger açmadaık lütfen daha sonra tekrar deneyin diye bir uyarı çıkıyor hata kodu 80048820 onar diyorum hiçbir problem bulamıyor denemediğim yöntem kalmadı lütfen yardim edin

Msn Açıyorum 3 sn Sonra Kapanıyor! :( YARDIM!

Msni Açıyorum 3 sn Sonra Kapanıyor! googlede araştırdım biraz bulduklarımı denedim olmadı.:saskin :vur

denetim masasından ekle kaldırdan onar seceneğiyle yaptım
olmadı
sonra komple ekle kaldırdan silip sürüm yükseltmesi yaptım
olmadı
farklı patch ve yamaları denedim
olmadı
antivirüsle tarattım virüs yok

başka bi antivirüs kurdum onlada tarama yaptım yine bişi çıkmadı

başka hiçbi ek pro yok(msn discovery vs.)

kısacası durum bu msn versiyon 9,0 buarada msn hata vermiyo sadece oturum açtığım hesabı ç.dışı oluyo. ayrıca bikaç msn hesabında denedim hepsi aynı oluyo:help:help:help

msn 9 da dosyayı rar arsivine cıkarım gonderince hata veriyor bana yardım edermısınız sımdıden saolun

Geri