Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

80048821 hatası oldu diğer msnleri açiyo bi benim msni açmiyo anlamadım ya

slm... windowslivecontact uzantılı dosyaları nasıl açacağım bi yardımcı olurmusunuz

merhaba mailime giriyorum hiç bi sorun yok ama gelen kutuma tıklayınca direkt burası açılıyo Welcome to MSN Newsletters direk bu lik açılıyo sebebı nedır acaba bitürlü düseltemedim yardımcı olursan sevinirim

Merhabalar

msn discovery i yükledim sonra tekrar kaldirdim ama bi türlü tamamen kalkmiyo devamli dll dosyasini ariyo (sildim) ne yapmam gerek?

ya arkadaşlar bende spy sweeper 5.7.7 var ve ben bunu bir türlü update edemiyorum.internetten spy seeper updater 2.0.0 die bir programla beraber indirdim ama bu programda yapmıo.bi yardım etseniz.
şimdiden teşekkür ederim

herkese selam,
2 tane msn adresim var.birinde msn livada oturum açabılıyorken diğerınde acamıyorum.hep hata kodu 80004005 verıyor.her turlu işlemı yaptım yıne olmadı.bir çözümü olan varmı?teşekkürler...

merhaba mailime giriyorum hiç bi sorun yok ama gelen kutuma tıklayınca direkt burası açılıyo Welcome to MSN Newsletters direk bu lik açılıyo sebebı nedır acaba bitürlü düseltemedim yardımcı olursan sevinirim

cookie ayarlarınızı denetleyin.

Merhabalar

msn discovery i yükledim sonra tekrar kaldirdim ama bi türlü tamamen kalkmiyo devamli dll dosyasini ariyo (sildim) ne yapmam gerek?

forumda nasıl tamamen uninstall edeceği anlatıldı. arama yapınız

ya arkadaşlar bende spy sweeper 5.7.7 var ve ben bunu bir türlü update edemiyorum.internetten spy seeper updater 2.0.0 die bir programla beraber indirdim ama bu programda yapmıo.bi yardım etseniz.
şimdiden teşekkür ederim

saaadece messenger üzerine destek veriyoruz (en azından burda) üzgünüm.

herkese selam,
2 tane msn adresim var.birinde msn livada oturum açabılıyorken diğerınde acamıyorum.hep hata kodu 80004005 verıyor.her turlu işlemı yaptım yıne olmadı.bir çözümü olan varmı?teşekkürler...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=116171

msn-1.jpg

sorunu ile karsılasıyorum

Helboy senden bir ricam olacak,bana coklu oturum acabilecegim msn lazim hangi msn i alabilirim,ve coklu oturum acmam icin neler yapmam lazim ...anlatirsan cok memnun olacam,ben bir türlü beceremedim

merhabalar;
Msn'de goruntulu konusma acınca windowsun sesı bozuluyor. tizz bi ses cınlıyor normal gelen seslerın yerıne,kapatınca duzelıyor. acaba nedendır?

sımdıden tesekkurler

80072749 die bi hata verio önce 80072efd verio sonra ben sına dedim baglnatılardan bu 80072749 hatası verdi bilgisayarınız güvenlik duvarı altında jkalıo olablr dio bide baglantım msn baglantılardan bakınca bi ünlem işartei gözüküo baglantı hattı üzerinde ben nasıl çözebilm bu sorunu?

slm benim sorunum msn plusu yükledim ve gelen kusutuna açmıyor neden acaba şimdiden tşklr

slm sorulara hemen cvp veriyomusunuz

Arkadaşlar yeni aldığım

Philips 700 NC PC Kameram yüzünden msn e giremiyorum.Usb den çıkarttığım zaman ancak msn e girebiliyorum.

Aşağıda hata raporunu veriyorum.Hata raporı msn açılır açılmaz hemen çıkıp msn i kapatıyor.

Msn i tekrar yükledim.Olmadı Webcam programı tekrar yükledim ama bir fayda etmedi.

[/QUOTE]

Ne yapabilirim

8.5 yükledim ve bu sorunu aştım arkadaşlar :)
hata raporsuz msn i özlemişim :)

üstadlar benim bi sorunum var. cafem var benim msn 8.5 kullanıyorum ilk açılışta çok yavaş açılıyor adam 10-15 dakika bekliyor.ama bi açıldığı zaman arkadan ikinci msn sini açmak istediğinde hemen açılıyor.bunu nasıl çözebilirm acaba.4096 kullanıyorum.40 tane makinam var.tek modemden alıyorum interneti.şimdiden teşekkürler.

S.A ARKADASLAR BENIM MSN MESENGER 8100030d DİYE BIR HATA WERIYOR HIC BISEY ANLAMADIM SORUN NE OLA BILIR (WİNDİWS LİVE MSN kULLANIYORUM)

Geri