Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

abı pc de iki oturum açtım biri benim parola korulamalı diğeri ablama ait ama diğerinden msn ye girmesini istemiyorum bunu nasıl engellıye bilirim?

arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz

msnde ne dinliyorumu nasıl gösterebilirim ne yapabilirim hangi programı kullanmam gerekiyor biri bana ayrıntılı anlatabilirmi şimdiden teşekkür ediyorum :durdurun

helpp' Alıntı:
msnde ne dinliyorumu nasıl gösterebilirim ne yapabilirim hangi programı kullanmam gerekiyor biri bana ayrıntılı anlatabilirmi şimdiden teşekkür ediyorum :durdurun

resmi inceleyin;
nedinliyorumozelligi.jpg

slm kardes benim bi sorunum var daha dogrusu sorum simdiden yardimin icin tesekkürler benim 2 tane bilgisayarim var biri eve birisi iste ben msn ve girilen siteleri nasil okuya bilirim aslinda msn önemli bi nevi kımle konusulmus gibikonular sagol kardes simdiden cok

aydangelen' Alıntı:
slm kardes benim bi sorunum var daha dogrusu sorum simdiden yardimin icin tesekkürler benim 2 tane bilgisayarim var biri eve birisi iste ben msn ve girilen siteleri nasil okuya bilirim aslinda msn önemli bi nevi kımle konusulmus gibikonular sagol kardes simdiden cok

Alttaki anlatım Tam Size Göre ;

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=270946

eğer bazen hata verip yazmıyo o zaman media player ı açıp araçlar sekmesinden eklentiler bölümünden windows ive mesenger eklentisini seç o zaman olur

helpp' Alıntı:

bazen o işlevi yapsan bile olmaz
o zamanlarda
medıa player>araçlar>eklentiler>windowx lıve messenger eklentisini
şeçersen sorunun çözülür

yYA ARKADAŞLAR BEN MSN MESSENGERDE CAM AÇTIĞIM GİBİ PC TIKANIYOR FORMAT ATTIM GENE AYNISI YANE BEN CAM İSTEĞİNİ GÖNDERİYORUM MESELA KARŞIDAKİ KABUL ETTİĞİ ANDA TKANIYOR ACABA BUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ VARMI ARTI OLARAK MSN KAPANMADAN TIKANMA SORUNU GEÇMİYOR
ARKADAŞLAR LAP TOP BUNUN YÜZÜNDEN İKİ FORMAT ÜST ÜSTE YEDİ LTFEN YARDI EDİN ARKADAŞLAR:':)'(

hellboy benimde yardıma ihtiyacım var ben,m pcde msn ye girerken problem yok ama bi arkide hata verio 80048820 hatası bi el atarmısın

sami29' Alıntı:
yYA ARKADAŞLAR BEN MSN MESSENGERDE CAM AÇTIĞIM GİBİ PC TIKANIYOR FORMAT ATTIM GENE AYNISI YANE BEN CAM İSTEĞİNİ GÖNDERİYORUM MESELA KARŞIDAKİ KABUL ETTİĞİ ANDA TKANIYOR ACABA BUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ VARMI ARTI OLARAK MSN KAPANMADAN TIKANMA SORUNU GEÇMİYOR
ARKADAŞLAR LAP TOP BUNUN YÜZÜNDEN İKİ FORMAT ÜST ÜSTE YEDİ LTFEN YARDI EDİN ARKADAŞLAR:':)'(

NoteBook 'unuzun özellikleri elverişli olmayabilir. yada kablosuz bir ağa bağlıysanız, uzak mesafede olabilirisniz v.s v.s.

motomania' Alıntı:
hellboy benimde yardıma ihtiyacım var ben,m pcde msn ye girerken problem yok ama bi arkide hata verio 80048820 hatası bi el atarmısın

Bağlantıyı inceleyin; http://www.hackhell.com/showthread.php?t=116171

hımbıl' Alıntı:
ya bu başlıkla ilgili olmaya bilir fakat yardımcı olabilirseniz sevinirim
limewere 4.13.2 yi kullanıyordum fakat şimdi download edemiyorum her hangibir hata da vermiyor! demo olabilirmi öyle ise nasıl tam sürüm haline getire bilirim...

üzgünüm saadece messenger.

Msn Şİfremİ Ve Gİzlİ Yanitini Unttum

GİZLİ YANITINI VE ŞİFRESİNİ UNTUĞUM yedek mailini yazmadığım bir maili nasıl geri alabilirim :( yardım edermisiniz

arkadaşlar live msn yükledigimde bu hatayı veriyo kuramıyorum bi türlü herşeyı yaptın yükleyemıyorum yardım edın çıldırıcam lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

wındıws live mesengger lurulumu başarısız oldu,hata kodu 1603.lültfen live mesenger sürümünün en son sürümünü karşidan yüklemek için mesenger live com adresindeki windows live com web sitesine gidin.
ayrıca hata kodunu araştırdım windovs antispy yok sanırım bende diskide sıkıştırdım olmadı counterspy yüklüydü ondan olabilirmı acaba ama onuda kaldırdım yine düzelmedi sıyırıcam yaa acale yardım beklıyorum

Burak212 burda herkeze yardım etme gibi bir zorunluluğum bulunmuyor.
unutmayınki bizimde sizinki gibi ailemiz arkadaşlarımı v.s. var.

Ben tatil yerimden vakit alıp websiteyle ilgilenmeye çalışıyorum siz ise
neden yardım etmiyorsun gibi hesap soruyorsun .
Düşünceni bilemem ama bu bence yalnış.

Kurulum sırasında "MSN Messenger kurulumu hata kodu '1603' ile başarısız oldu" hatasını nasıl düzeltebilirim? MSN Messenger Kurulumu çalışırken, "1603" hatasıyla karşılaşabilir veya bunun yerine aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz.

# "Microsoft.Windows.Networking.RtcDll, type="win32", version="5.2.2.1", publicKeyToken="6595b64144ccf1df", processorAchitecture="x86"" derlemesi yüklenirken bir hata oluştu. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım ve Destek'e bakın. HRESULT: 0x80070002.

Durumu çözmek için:
# Casus yazılım algılama programlarını kapatın. Microsoft® Windows® AntiSpyware (Beta) yüklüyse, Windows AntiSpyware simgesini görev çubuğu bildirim alanında sağ tıklatın ve "Microsoft AntiSpyware'i Kapat"ı tıklatın. Microsoft dışı casus yazılımdan koruma programlarınız varsa, üretici tarafından sağlanan yönergelere bakın.

# MSN Messenger Kurulumu'nu yeniden çalıştırın. Bu sorunu çözmezse, diskte yeterli boş alan olmayabilir. Disk Temizleme aracı sabit diskinizde nasıl güvenli bir şekilde alan boşaltılabileceğini hesaplar.
Bir miktar disk alanını kullanılabilir yapmak için:
# Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın.

# Performans ve Bakım'ı tıklatın.

# Sabit diskinizde yer boşaltın'ı tıklatın. Disk Temizleme iletişim kutusu görünür.

# Disk Temizleme sekmesinde, aşağıdaki onay kutularını seçin:

* Karşıdan Yüklenen Program Dosyaları

* Geçici Internet Dosyaları

* Geçici Dosyalar

* Geçici Çevrimdışı Dosyalar

* Çevrimdışı Dosyalar

# Dosyaları bu konumlardan silmek için Tamam'ı tıklatın.

# İstendiğinde, disk temizlemeyi başlatmak için Evet'i tıklatın.

bilgisayarımdaki video görüntüleri msn de karşı tarafın izlemesini nasıl sağlarım teşekkürler

msn de nasıl video izletilir

bilgisayarımdaki video görüntüleri msn de karşı tarafın izlemesini nasıl sağlarım teşekkürler

msn açılmıyor

arkadaşlar msn messenger live kullanıyorum fakat 2 gündür ne yaptıysam açlmadı bunu nasıl çözebilirim bilen biri varsa bi zahmet :melek

Geri