Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

üstatlara soru

msn de kimlerle neler yazıştığını merak ettiğim biri var. bunun için MSN Checker Sniffer die bi program buldum. ağdaki butun msn yazışmalarını kaydedip mail olarak atabiliomuş. bu programı karşı tarafa farkettirmeden nasıl kurabilirim die sorcaktım? yani trojan yardımıyla girip bilgisayara kendim kursam olurmu yada windows un uzaktan erişim ozelliğini kullanıp girip kurabilirmiyim yada bu programın kendi kendisine kurulmasını saglıyacak program varmıdır acaba:) umarım derdimi anlatabilmişimdir. kolay gelsin:)

ozda' Alıntı:
msn de kimlerle neler yazıştığını merak ettiğim biri var. bunun için MSN Checker Sniffer die bi program buldum. ağdaki butun msn yazışmalarını kaydedip mail olarak atabiliomuş. bu programı karşı tarafa farkettirmeden nasıl kurabilirim die sorcaktım? yani trojan yardımıyla girip bilgisayara kendim kursam olurmu yada windows un uzaktan erişim ozelliğini kullanıp girip kurabilirmiyim yada bu programın kendi kendisine kurulmasını saglıyacak program varmıdır acaba:) umarım derdimi anlatabilmişimdir. kolay gelsin:)

ben bilmiyorum bu programı başkasına sor :p

:) bunu kurma veya karşı tarafa atma gibi bi sıkıntı yok sadece Ip adrwesini bilmen lazım onun içinde ayrı bir program kullanıyorsun...msn sniffer in yanında ;)

saol yamakasi , bu program ağdaki bilgisayarların msn lerini kaydedio diye biliyorum ben. benim istediğim ağdaki deil başka birinin evinde kullandığı bilgisayardaki msn:) bu yuzden bu programı başkasının bilgisayarına kurmaya çalışıyorum, o bilgisayarda kaydedip mail ile bana atsın die:) yada bu iş için bildiğin başka bi yontem varsa ve bana anlatırsan çok sevinirim :)

ozda' Alıntı:
saol yamakasi , bu program ağdaki bilgisayarların msn lerini kaydedio diye biliyorum ben. benim istediğim ağdaki deil başka birinin evinde kullandığı bilgisayardaki msn:) bu yuzden bu programı başkasının bilgisayarına kurmaya çalışıyorum, o bilgisayarda kaydedip mail ile bana atsın die:) yada bu iş için bildiğin başka bi yontem varsa ve bana anlatırsan çok sevinirim :)

http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=61

abicim benim msnyi biri kaptı geri almak istiyorum na yapmam gerekir yardımcı olabilirmisin

slm arkadaslar ne idugu belırsızın bırısı mail adresımı hackledı ve gerı alamıyorum mailk adresım (edit) ben umut biri bana yardım etsin lutfennnnnn

kerem burda ıkımızmı yazısacaz

didem.06' Alıntı:
C:\Documents and Settings\qqq\Application Data\Microsoft\MSN Messenger

buraya gir. Burada rakamlı klasörler var bunlardan birisenin kendi msn nen(yani avatarların smilelerin falan filan) diğer klasörler pcd en msn ye giren başka kullanıcılar. Ha unutmadan documents and settingsten sonraki klasör senin pc de farklı olabilir. Kolay gelsin

Sayın Hellboy,
msn emden silip engellediğim biri bana iletisayfası açtı, ama ben ona bir şey yazamadım çünki "kişi listenizde bulunmadığından ileti yazamazsınız" diebişey yazıyordu. Bu nasıl olur listemde olmayan biri bana nasıl konuşma penceresi açar,
anlatırmısın bende öğrenim :goz: teşekkürler şimdiden

Bir kişiyi listenizden silerek, sizi görmesini veya sizinle iletişim kurmasını engelleyemeyeceğini unutma.
Durumunuzu kimin izlediğini öğren. Araçlar | Seçenekler | Gizlilik öğelerini tıklayıp "İzin Verilenler" listene bakıver. Bu listede tanımadığın bir kişi olduğunu fark edersen, adını sağ tıklat ve Özellikler'i seç. Hala kim olduğunu bilmiyorsan ve senin kişi listende değilse, adını sağ tıklat ve listene ekle. Kimliğini doğrulamak için bu kişiye anlık ileti veya e-posta gönder.
Kimlerin seni kişi listesine eklediğini görmek için, Araçlar | Seçenekler | Gizlilik öğelerini tıklattıktan sonra Görüntüle düğmesini tıkla.
MSN Messenger kişi listesini paylaşılan bilgisayarda depolama. MSN Messenger kişiler listesinin bir bilgisayarda depolanmasını engellemek için aşağıdakileri yap:
Ana MSN Messenger penceresinde, Araçlar menüsünü ve sonra Seçenekler'i tıkla.
Gizlilik sekmesini ve sonra Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan adres defterimi, görüntü resmimi veya arka planımı burada depolama onay kutusunu tıklatın

E-posta adresini bilen kişiler, kişi listende veya İzin Verdiklerim listende olmasalar da size ileti gönderebilirler. Bunu, gizlilik ayarlarınızı değiştirerek önleyebilirsiniz

Kişi listenizde veya İzin Verdiklerim listenizde olmayan herkesi engellemek için:Messenger ana penceresinde Araçlar menüsünü, Seçenekler'i ve Gizlilik sekmesini tıklatın.
İzin Verdiklerim listesinde Tüm diğerleri seçeneğini ve Engelle düğmesini tıklatın.
Tüm diğerleri Engellediklerim listenize taşınır. Bu işlem, size ileti göndermek isteyen herkesin sizi kişi listesine eklemesini zorunlu hale getirir.
Soruna cevap vermişimdir umarım.

@hellboy726

msn contact list cleaner topic im hakkında,
yeni uye oldugum icin pm atamıyorum o yuzden burdan cevap veriyorum

link kırık degil kontrol ettim tekrar,zaten kendim upload ettim alıntı bi topic veya link degil.belki senin download etmek istedigin network calısmamıs olabilir.amacım topic kirliligi yaratmak degil foruma kendimden biseyler katmak..

810003134 kardesşler benim msn bu hata kodunu verio bişi anlamadım yaw:S msn 8 kullanıom bu siteden indirme hepisi bide olus +bazı kodlar :S:S:S

i121481_msn.jpeg

live messengerden araclar/secenekler/baglantı ya bakıyorum ama aynen bole 81000314 hatası verıo status.messenger sıtesınden bakıyorum çalıstıgını soluo ne varsa denedım olmadı yardım edebılırmısınız?

GnCFnRBhC' Alıntı:
i121481_msn.jpeg

live messengerden araclar/secenekler/baglantı ya bakıyorum ama aynen bole 81000314 hatası verıo status.messenger sıtesınden bakıyorum çalıstıgını soluo ne varsa denedım olmadı yardım edebılırmısınız?

bendensin valla bende anlamadım bi anda bu hatayı verdi diğer msn sürümlerini kurdum onlarda yemedi:S:ter:

benım bu sorunumla aynı olan arkadaslar .dll ıle ılgılı ne varsa calıstırdan yazın enterleyın makıneye res atın ve arkanıza yaslanın oluo :) Tesekkurler bilgiler ıcın

bu msnde 81000314 sorununu web messengerden kullanmaktan başka hangi yolla giderebiliriz.yardım edersen sevinirim.

ya arkadaşlar benim msni kırmışlar mı ne olmuş tam anlamadım kaç defadır kullanıcı adını şifreyi dooru girmeme rağmen yanlış dedi sonra parolamı sıfırladım değiştirdim tekrar denedim ama yine yemedi... bi ilgilenirseniz sevinirim...

msn bu aralar kafayı mı yedi anlamadım bende cıkan hata kodu 80048820 bide genişletilmiş hata kodu var o da 80048412, 4 gündür böyle bilen varsa sebebini bi yazsın şimdiden teşekkürler.

msnler yine gitti galiba

arkadaşlar koptu msne sorun gidere tıkladıgımda sistem dosyası hatası veriyo.varmı bir bilgisi olan.

Geri