Teşekkür ödüllü genel kültür oyunumuz başladı

eyvallah crash doğru

soru
:d:d
bu konuyu nasıl bırakabiliriz

cevaplarınıza muhtacım

Ooo bi kaç saat girmeyince konu almış başını gitmiş. Hani şu sola eğimsiz viraj dönen hangi tekerleğine en az yük biner sorusu vardı ya ... İşte onun cevabı stepne yani yedek tekerlek olcaktı... :D

nozz' Alıntı:
Ooo bi kaç saat girmeyince konu almış başını gitmiş. Hani şu sola eğimsiz viraj dönen hangi tekerleğine en az yük biner sorusu vardı ya ... İşte onun cevabı stepne yani yedek tekerlek olcaktı... :D

Iyyyy :D :D Ya çok güsel cewap ama biz de beklioz sağ arka mı fln die :D:D

Gargamel' Alıntı:
eyvallah crash doğru

soru
:d:d
bu konuyu nasıl bırakabiliriz

cevaplarınıza muhtacım

valla nası bırakmak istediine balı istersen koonsantre ol hyaaaaaaaahayt de ekrana koy kofayı toptan kurtul yok bana zaraverir diosan kasaya benzin dök yak artakalan metel iskeletten çok gisel mangal oluyo:p

üstteki soru sormamış bari ben sorayım
balerinlerin giydiği tülden elbisenin adı nedir?

İbrahim Gökhan Hacıahmetoğlu olablr mi?

Soru: Geçen sene ve bu sene F1 de Redbull Racing i temsil eden 2 pilotun adları nelerdir?

arkadaslar cevabı verenler birde soru soracaklar.

neyse ben sorayım .

dunyanın gelıs gecmıs en buyuk ıcadı nedır?

aşkım annenle baban seni icat etmiş bundan büyük ve değerli icat olurmu?
(internet)
alttaki internet kaç yılında icat edilmiştir?

Özellikle teknik olmayan çevrelerde genel kabul görmüş olgu, internetin 1969 yılında ABD Savunma Bakanlığı’nın finanse ettiği bir güvenlik projesi olan ARPANET altyapısı sonucunda doğmuş olduğudur.
diye bi bilgi var abi doğru senin yazdığın heralde... soru iimiş ama sağolun..yeni soruyu biri versin....

aynı bılgılere bende ulastım ama o bılgının devamını okursan 1965 yılında bır ıngılızın ortaya cıkardıgı yonunde bılgıler mevcut . tesekkurler yenı soruyla devam edelım. kasakbulut sorabılır cevabı o verdi

Nba tarihinin ilk oyunu 1 Kasım 1946 yılında New York Knickerbockers ile Maple Leaf Gardens arasında oynandı.
yeni soru "sovyet sosyalist cumhuriyetler birliği ne zaman ayrıldı" ...teşekkürler...................

1991 kardeş

türkiye de kaç bölüm vardır?

21 tane bölüm war....galiba yanlışsa aynı sorudan dewam doğruysa yeni soru
televizyonu bulan kişi kimdir??

Almanca yüzde 24, Fransızca yüzde 16, İngilizce yüzde 16, İtalyanca yüzde 16 die bi bilgiye ulaştım rabiacım doğruysa ben soru bulamadım yeni bi soru yazsın başkası..off moralim de çok bozuk bewww

Geri