Teşekkür ödüllü genel kültür oyunumuz başladı

fransa bildigim kadarıyla
yalnız bir üsteki sorunun cevabı fatihten sonra sadrazan =) yoksa orhan gaziden fatihe kadar padişah başkanlık eder.
benim sorumun cevabını da herzamanki gibi drmcnamara dogru cevaplamış ama bir ekleme yapmak istyrm ek bi bilgi 1961 anayasıyla gelmiştir anayasa mahkemesi

=) gelelim soruya
anzac ne anlama gelir?

fransa bildigim kadarıyla
yalnız bir üsteki sorunun cevabı fatihten sonra sadrazan =) yoksa orhan gaziden fatihe kadar padişah başkanlık eder.
benim sorumun cevabını da herzamanki gibi drmcnamara dogru cevaplamış ama bir ekleme yapmak istyrm ek bi bilgi 1961 anayasıyla gelmiştir anayasa mahkemesi

=) gelelim soruya
anzac ne anlama gelir?

ancaz, Yeni ZeLLandaLı YereL HaLka VeriLen İsim Diye BiLiyorum.

yerli halka verilen isim oldugunu duymamıştım ama avusturya ve yeni zellandanın kolordusuna verdiğimiz isim diye biliyorum ben de ingilzice akronim bi kelime askeri kolordu bölümünü de almışlar anzac oluvermiş=) bizim verdiğimiz bi isim =)
pirinç üretimi nden devlet kontrolunde yapılır?

aslında bilmiyorum ama sivrisinek ve dolayısıyla sıtma nedeniyle olabilir mi?

yerli halka verilen isim oldugunu duymamıştım ama avusturya ve yeni zellandanın kolordusuna verdiğimiz isim diye biliyorum ben de ingilzice akronim bi kelime askeri kolordu bölümünü de almışlar anzac oluvermiş=) bizim verdiğimiz bi isim =)
pirinç üretimi nden devlet kontrolunde yapılır?

Bazı ÜrünLerde, Uyuşturucu TehLikesi NedeniyLe DevLet KontroLü GetiriLiyor.
Priçdede HerhaLde Maliyeti PahaLı Ama Dışardan MaLiyeti Daha Ucuz Olduğu GerekçesiyLedir Diye Düşünüyorum

Cevap Sıtma HastaLığı NedeniyLeymiş.=)

Soru=Hangi evladıma saltanat müyesser ola, karındaşlarını nizâm-ı âlem içün katlede” Diye Kanunname çıkaran poadişah kimdir

.

Fatih Sultan Mehmet olduğu idda ediliyor ama aynı zamanda bunun iftira olduğuda söyleniyor.. :saskin

Aya ilk defa kaç yılında ve kim ayak bastı?

Kenan Evren ..

Üniversitelerin en üst yöneticisi olan rektörler hangi makamca atanir?

Ceteris Paribus Latince kökenli bir iktisat terimidir ve "Diğer tüm faktörler sabit" anlamına gelir. Ceteris Paribus varsayımı, bir iktisadi faktörün diğer bir faktör üzerindeki etkilerini analiz ederken ekonominin geriye kalan etkenlerini analizden soyutlamak için kullanılır. Böylelikle tek bir değişkenin incelenen mekanizmaya etkisi ve sonuçları gözlemlenebilir. Özellikle piyasa mekanizmasını incelerken arz-talep ilişkilerinin analizinde kullanılan bu varsayım, iktisadın en sık kullanılan analiz araçlarından biridir.

alttaki

m-978 nedir

silah modeline benziyor bilmemekteyim

alttaki arkadas ilk resmi gazete hangisidir :)?

şerefsiz pkk nın kahpece askerlerimize ateş açmasıdır. askerlerin geçiş youluna gizlenip onların geçişi sırasında olara ateş açı öldürmektir.

ampul kimin icadıdır

Geri