Teşekkür ödüllü genel kültür oyunumuz başladı

hade be arkadaş bulamadık işte söyle şu meridyenin yarısı nerden geçer

Pasifik Okyanusundaki , Kamcatka Yarimadasi ndan gecer :) o ada gün baslama noktasıdır. google da bile yok bunun cevabı haberiniz olsun.

eh artık teşekkürü ben alırım herhalde :p

yenı soruyla devam edelım. lutfen cevabı verdıkten sonra soru sormayı unutmayalım.

turkıyenın yuz olcumu ve nufusu kactır?

Türkiye 814 578 km² yüz ölçümü var , 67 milyon 844 bin 903

en son yapılan açıklanmadı daha ; bir dahaki nüfus sayımında açıklanacak

2000 yılınınki açıklanan en son nüfus sayımı olduğu için bunu yazdım bilginize ... :sigara:

Dünyanın en büyük telekomnikasyon kulesinin (telefon) ebatları nedir ve hangi şehirdedir ?

sorunun cevabını kımse bulamamıs. yenı soruyla devam edelım sorular fazla zor olmasın cevaplayamayınca konu yarıda kalıyo.

yenı soru :

osmanlı devletının 7. padısahı kımdır?

Sultan Abdülhamit tir.

Dünyanın en büyük yük ve petrol gemisinin ağırlıgı,adı, yukseklık ve genıslıgı nedır ? :sigara:

çok basit bir soru bu artık bundan kolayınıda sorarsak genel kültürden çıkar oyun

ne bilim yaw bulamadım işte:
sen şunu bil bakam o zaman bilgisayar ilk ne zaman kim tarafından yapılmıştır...

çook zormuş bea

Howard aiken tarafından 1904 de yapıldı.
Eğer doğruysa soruyu sorucam :]

X arkadaş senin sorun çok zor be.... :)

yerine ben soriyim...
dünyanın en fazla petrolünü taşıyan ülke neresidir...bunu bilemiyenden şüpe ederim:D

Irak değilmi?

Bu arada özür dilerim arkadaşlar,bekledim sorunun cevabını ama kimse gelmedi.Ben gittim siz gelmişsiniz.:(

arabistan mı dark lion

Yumurtalık ve Btc boru hattından sonra herhalde Türkiye olmuştur....

arkadaslar soruyu soran arkadaslar lutfen verılen cevaplara bakıp. dogru oldugu takdırde okeylıp sonrakı arkadasın soru sormasını saglarlarsa cok ıı olur. yoksa oyun tıkanıp kalıyo. neyse yenı bır soruyla devam edelım.

2010 dunya basketbol sampıyonası hangı ulkede yapılacaktır.?

Marmaris Türkiye nin hangi iline bağlıdır?

Muğla......

Dünyanın En Büyük 2. Dağının İsmi Nedir

en yüksek tepe everestte ama 2. neredeki odamı everestte acaba

Geri