Tanımadığınız birinden size gelen ''en garip istek''

canalıcı59' Alıntı:
gecen gun carsıda gezerken adamın bırı benden 10 ytl borc ıstedı cok lazımmıs ama tanımıyordum bende verdım helal olsun telefon numarasını verdı aradım gerı almıycam dedım ama o parayı bana getırdı

bana pek inandırıcı gelmedi bide arkadın birine kzı mgelmişte bana ver felan daha realist olalım beyler

konuyu kim taşıdı her telden bölümüne :'(

neyse devam edelim biz sıkılmayalım ;)

mod arkadaşlar uygun görürse forum oyunları bölümüne taşınabilir mi???

benden de tanımadğım biri kontör istedi vermedim tabe ne veriim ki
:D

otobüs durağında beklerken iki tane kız bana laf attı pişt yakışıklı filan birinin saçları hayko cepkine benziodu sus lan hayko die bağırdım bizim arkadaşta başladı çoban oldum gidiyorum kızlar gülmekten sokğı süpürdüler :D

we o laf atan kızlar benden cep telimi istedi yaws :D

abi sarıyerde bi deli var (^son durak oldugu için bakırkoyden binen burda iniyor^)
durmadan ellibin lira istiyor:D

kasiyerlık yapıyorum müsteri laf olsun diye sen ne iş yaparsın burada dedi baktım''-pandomin gurubunda süflor-luk yapıyorum dedim....''
---bir aysonra bi adam geldi''-iyi salladın ama ben arastırdım pandominde o olmuyomuş dedi''ööğpğğğ dedidim

aa bu konu nerden çıktı :p
geçenlerde tanımadığım bi amca dolmuş beklerken sigara istedi :S

ankarada okudugum sıralarda besevler tarafında arkadaslarla yolda yururken birden kızın biri durdu ve benimle yatarmısın dedi ve ben bir anda neye ugradıgımı sasırdım bişey diyemedim elimle yuru git diye işaret edebildim sadece...

dun tanımadıgım bı adam sıgara ıstedı werdım dısım agrıor deyıp ban agzını gosterecek olud dayı dedım uzaa 4 arkadasız onlar goturduler zaten

sallamıyorum geçen seni beni istemeye geldiler çikolatalar aile meclisi falan çok garipti tabii ki vermediler(bunda garip olan neresi diyceksiniz beni veselerdi damat olucaktım)

Geri