Tanımadığınız birinden size gelen ''en garip istek''

2 Hafta önce Bende Arkadaşimla Bi Cafedeydik çocuğun Teki Geldi Sigara Istedi Bende Uzattim Paketi, Içinden 6 Tane Aldi Ve Gitti???????????

:))))

TuzLa Kadıköy yeşil 130 larda tanımadığım bir bayan Kalkda biraz oturayım dedi Şok oLdum :s hanımağamıdır nedir

ruLet' Alıntı:
:))))

TuzLa Kadıköy yeşil 130 larda tanımadığım bir bayan Kalkda biraz oturayım dedi Şok oLdum :s hanımağamıdır nedir

aynısı başıma gelmişti:(

bigün migros servisinde oturuorum teyzenin biri geldi kalk ben oturcam dedi:) dedm noluyo abla bi ayaklandın sen ama bişe diyemedim kalktım yerimden:Sopa

Yıllar önce üniversitede hazırlık sınıfında okurken sınıftan bir kız, aksam bizim yurda gelsene, odada 4 kişiyiz önce hepberaber duşalırız sonra .............................................. demişti. Sigara içiyodum ağzımdan sigara düştü. Resmen aptallaşmıştım. Sonra noldu onu anlatmayım.

minibüs'te benden durup dururken bi genç kız yer istedi!!!(yaşlı değil):):)
bende kağıda yazıp ona e-mail adresimi verdim!!!!:):)benden yaşlı ama:)
(minibüs'te)bende kalktım ama ne yalan söliim sonra!!
çünkü ineceğim yer gelmişti!:)

Walla bende bi ara iltihaplı sivilceler wardı otobüse binmiştim kadının biri suratına sarımsak sür sarımsak diye otobüsde bagırdı :D

tanımadığın bir doktorun soyun demeside geçerlimi :):)
ama amaç belli mecbursun :) soyuncan:D

lısedeyken ayakkabının bagı cozulmustu yolda gıderken kadın dedi

Oglum dusuceksın ayakkabını bagla demeye kalmadan ayaklara bakarken

Ben yerdeyım :]]]

Not:Ugursuz kari

disariya her cikisimda mutlaka biri benden sigara istiyo anlimdami yaziyo sigara kullandigim anlamadim gitti
bende kiramiyorum veriyorum sigarayi :p

hay aksi saat sabahın 4 ü nerdeyse açık markette yok sigaram da ha bitti ha bitcek pasaklı en azından beni tanıosun mümkünse Kısa Parlament:)

her atm ye para çekmek için gittiğimde mutlaka bi yaşlı nene gelip parasını çektirir bi alıp kaçacam walla :) acıyorum ama kadına

rulet benimde sigaram bitti iyimi dahası alacak paramda yok yoksa açık market war ana caddede mk

ruLet' Alıntı:
hay aksi saat sabahın 4 ü nerdeyse açık markette yok sigaram da ha bitti ha bitcek pasaklı en azından beni tanıosun mümkünse Kısa Parlament:)
ahahha tamam da kisa parlement burda yok kisa marlboro versek :p

oooo bir bayanın içdiği sigaraya bakarmısın hadi bakaLım Kim tutar Seni MarLboro yaKışır Sana :)

crazyboy_9999' Alıntı:
geçen barış diye biri sıhiye köprüsünde ağzına kadar poğaça dolu bi poşet getirip adım barış yiyemicem bunları istiyosan sen ye dedi tabi almadaım ama düşündümde bütün barışlar böyle iyi galiba :p:):):)

tanımadığın kişilerin adını bilio musun :eek: :)

Şu ana kadar başıma gelen en ilginç olay şöyle gerçekleşti.
Geçen sene Beşiktaş'ta kız arkadaşımla dolaşıyorduk. Yanımızdan geçen yaşlı bir adam önce yanımıza yaklaşıp "Ateşiniz var mı evladım?" diye sordu. Ben cebimden çakmağımı çıkarıp ona doğru uzattığımda "Ne bu evladım?" Diye sordu. Bende az evvel benden ateş istediğini söyledim. Adam itiraz etti. Biz umursamadık ve yolumuza devam ettik. Sahil kenarında banklardan birine oturduk. Aradan yarım saat felan geçti geçmedi, yine o adam yanımızda bitiverdi ve bana hakaret etmeye başladı. Bende bu hakaretlerin nedenini sordum ona. Adam bana dönüp yarım saat önce o ateş istediğinde ona ateş vermememden dolayı bana hakaret ettiğini söyledi. Bende cebimden çakmağımı çıkarıp sigarasını yaktım. Kız arkadaşım ve ben tamamen dumur olmuştuk. Ne zaman hatırlasam o olayı yüzümde bir tebessüm oluşur.

bir seferinde sıhhıyede kız arkadaşlarımla yürüyorduk.Yaşlı bir amca yaklaştı "gençleri size birşey söyleyebilirmiyim" diye sordu buyur amca dedik "Cennet annelerin ayaklarının altındadır" dedi va uzaklaştı amcanun arkasından 10 dakka falan kendimize gelememiştik.akabinde gülme krizleri :D

ben bigün kurstan geliyodum delinin teki hastirlan diye barıyodu onu unutamam

Bir gün telefonum çaldı.Mesaj gelmişti ve aynen şöyle yazıyordu:"benim adım aylin 9. sınıftayım ve seni çok beğeniyorum.Seninle birlikte olmak istiyorum. Daha önce biriyle oldum ve seninlede olmak istiyorum".İşte bu çok iğrenç bir teklifti. :eek:ut: :mad:

ceset1303' Alıntı:
Bir gün telefonum çaldı ve aynen şöyle yazıyordu:"benim adım aylin 9. sınıftayım ve seni çok beğeniyorum.Seninle birlikte olmak istiyorum. Daha önce biriyle oldum ve seninlede olmak istiyorum".İşte bu çok iğrenç bir teklifti. :eek:ut: :mad:

bence bu olayın en ilginç yanı telefonun çaldığında yazı yazması :D
nasıl bi telefon modeli ne lem:p

çok komiksin:) ama bence bunu mesaj oldugunu anlıcak kadar zekisin:goz:

Geri