Tanımadığınız birinden size gelen ''en garip istek''

ewet daha 1 hafta olmadı benımle cıkarmısın dedı mannahhh

geçenlerde akşam eve gidiyorum piskopatın biri fazla şarap varmı dio aptala bahh keş zannetti beni galiba tipim de öle deil ama :) :) :)

amcanın teki otobüste beni çalıştıım yerdeki doktorlardan biri sanıp bana hemogram - tit sonuclarını göstermişti

birgün elektirkci dükkanında otururken adamın biri geldi sizde sigara satılıyor mu dedi... adamın yüzüne ters ters baktım iyi günler diyip gitti :D:D:D

işyerinde çalışırken kadının biri parmağımdaki yüzüğü görünce nişanlı olduğumu anladı ve bana önce oğlunu övmeye başladı sonrada nişanlımdan ayrılmamı istedi ısrarla
[maximus duymasın]

şirine' Alıntı:
işyerinde çalışırken kadının biri parmağımdaki yüzüğü görünce nişanlı olduğumu anladı ve bana önce oğlunu övmeye başladı sonrada nişanlımdan ayrılmamı istedi ısrarla
[maximus duymasın]

kım mıs o kadın..... terbıyesızler. ınsanın parmagındakı yuzugu gorup nasıl bole bır teklıfte bulunurlar anlamak mumkun deıl. Pekı elıne ne gectı bu kadının ayrıldın mı ? yok. soleyecek soz bulamıyorum

gecen ay cidden hiç ama hiç tanımadıım orta yasta bi amca ,tam arabamdan inerken kimlik bırakmak karsılıgında arabamı yarım saat odunc alıp alamayacagını sordu,koptum yaa,dumur ötesi oldum wallaa...

daha çok ilginç olaylar vardır eminim :)

ben devam ediyim

okulda derste 4 kişi en arkada oturuyoduk

sınıftaki diğer tüm sıralar boştu

benim 2 katım boyutunda bir kız geldi arkadaşıma kalk oraya ben oturucam dedi :eek:

çocuk dumur oldu kalktı (korktu heralde :p
sonra bizde kalktık ordan kız arkada tek başına oturdu) :D

evet benimde başıma geldi hiç unutmam okul da salağın biri benden büyük belli dediki= ABlA saat kaç?:Sopa dedim kaybol.+++

koklayabılırmıyım dıye antalyada bı ıstek gelmıstı

bana lgs de kopya ver dıe bır teklıf gelmıstı :D

benim başıma bu tarz şeyler gelmedi ama benim yaptığım birşey insanları bu duruma sokuyor diyebilirm; güzel gözlü gördüğüm kız/erkek fark etmeksizin sadece gözlerinin fotoğrafını çekebilir miyim diye soruyorum...erkekler dövecekmiş gibi bakıyor...kızlar sağolsunlar biraz daha makul davranıyorlar... :)

Yaw daha yeni tanıstıgım insanların borç verirmisin teklifi bana hep tuhaf,itici,iirenc hatta tiksindirici gelmiştir :) hatta cogu zaman tanıdıklarımın bile :p

bı cafede otururken yanıma bı kız gelıp "cok tatlısın bı kere verırsmısın" demıstı :D
aldıgım en extreme teklıflerden bırısı bu.dıerlerını soylemıyım bıleeee :D

bnmde kuzenn bilg. dukkanı gbi biyeri var tamir fln yapıodu.. bigun bi amca gelip yufka varmı dedi,, sora biz dumur olncave kopunca amca uzaklasmıstı :)

Beyazıtta gidiorum arkadasla adamın tekı koluma girdi kardeş mal lazım mı dedı bizde karabayırlıyız yanı cigara falan sandık adamı basımızdan atmak ıcın bızde var abı dedık ne war olum karımı var sızde dedı sora jeton dustu atladım tabı ne kadar dıe adam 20 kaat dedı sonra ben abı yasım tutmuo dedım adamda s..ttir git la dedi :D

gecen gun carsıda gezerken adamın bırı benden 10 ytl borc ıstedı cok lazımmıs ama tanımıyordum bende verdım helal olsun telefon numarasını verdı aradım gerı almıycam dedım ama o parayı bana getırdı

Geri