Tanımadığınız birinden size gelen ''en garip istek''

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Reaction score
0

evet oyun kolay herkes tanımadığı ve bi şekilde bi yerde karşılaştığı birinden kendisine gelen en garip isteği yazıcak buraya

ben başlıyorum

otobüste yaşlı bi amca varsa fazla gripin bi tane verir misin demişti :D

SIRA SİZDE :hhman:

şirkete gelen orta yaşlı bir amca benim gibi bir bayana "akşama maç seyretmeye gidelim mi?" demişti tabi ben dumur olmuştum

:)

haha geçen servis beklerken tanımadığım bir deli benden bşy istedi ama mungoca bilmediim için anlayamadım istediğin :D

hacker_boy_turk' Alıntı:
bıraz once tanımadıgım bı cocuk benden msn adresı ıstedı bak sen uyanıga:D:D

o klasik yaw cafelerde yanda oturanlar listeyi görünce kız adresi var mı diyip duruyo :D

Biri benden dfdfsggfrnssggojer istedi .. Bende hemen verdim. :D

geçen barış diye biri sıhiye köprüsünde ağzına kadar poğaça dolu bi poşet getirip adım barış yiyemicem bunları istiyosan sen ye dedi tabi almadaım ama düşündümde bütün barışlar böyle iyi galiba :p:):):)

Arkdasımın Telefoncu Dukkanda Oturuyoruz..içeri Bir Amca Girdi Ve Bombayı Patlattı.. '' Traktör Lastigi Bulunurmu'' Dedi .. Arkdasta Zaten iş yok dıttttttttttttttttttttttt dıtttttttttt dalgamı Geçiyorsun dedi Ve elindekı Telefonu Amcamın Kafaya Fırlattı

yazlıkta sahılde otururken yaslı bı teyze evladım kedım agacta kaldı ındırebılırmısın demıstı :D

yolda giderken yanımdan geçen kız kafamdaki tokayı istedi bende verdim

3 sene önce ilk defa hollandaya arabayla gezmeye gitdigimizde kirmizi isikta beklerken bir zencinin yanimiza gelip " brother ne kadar lazimdi" diye sormasi.:)

Ali Sahin' Alıntı:
3 sene önce ilk defa hollandaya arabayla gezmeye gitdigimizde kirmizi isikta beklerken bir zencinin yanimiza gelip " brother ne kadar lazimdi" diye sormasi.:)
kanka sen yanlıs ısıkta durmussun :D

2003ün yılbaşında cafedeydik bi tane çocuk geldi yanımıza geldi bi sigara istedi verdim neyse çakmağını çıkarttı yakmak için.Ben kendi çakmağımı uzattım yaksın diye çocuk çakmağı basar basmaz elektrik çarptı çocuğu :)
şaka amaçlı bi çakmaktı elektirk çarpıyodu sölemeyi unuttum desem valla palavra bile bile yaptım:mad:

bi gün otobüs bekliorum yanımda trawestiwarimsi bi çocuk war herneyse bu _afedersiniz hanfendıııı kaşınızı kime aldırdınız_ dedi.ben de kendim aldım dedim.o da_aaaaaaaa ne guselll benimkini de alabilirmisiniz böleee_dedi we beni şoklardan şoka soktu walla dumur olmak bile az kalır dupdumur olduydum:D:D

Geri